Muualla riparin käyvät 9973

Starttipäivä 3.2. klo 11-13 Kuokkalan kirkko
Nuortenilta ke 20.2. klo 19-20 Kuokkala, Polttolinja 37
Riparikonsertti ma 25.3. klo 19.15.-20.30 Lutakko
Yhteisvastuu-tapahtuma la 6.4. (aika tarkentuu myöhemmin) Kipinä, kauppakeskus Seppä
Messu, joka toteutetaan 26.5. klo 9.30-13 Kuokkalan kirkko

Lisäksi osallistuminen omatoimisesti yhteen jumalanpalvelukseen omalla lähikirkolla. Tähän käyvät hyvin esim. pääsiäisen jumalanpalvelukset tai viikoittainen messu sunnuntaina. Käynnistä pyydetään kuittaus kirkon työntekijältä starttipäivässä jaettavalle lapulle.

On toivottavaa, että voit osallistua kaikkiin ryhmän kokoontumisiin. Jos et johonkin pääse, voit sopia poissaolon korvaamisesta ryhmän vetäjän kanssa.

Jos näyttää, että useampi kokoontumisaika on sinulle huono, voit pyytää vaihtoa toiseen muualle menevien ryhmään sähköpostilla ville.tikkanen@evl.fi pe 30.11. mennessä. Löydät muiden ryhmien aikataulun nettisivulta www.jyvaskylanseurakunnannuoret.fi/ripari/ryhmat.

Nähdään starttipäivänä, johon myös kotiväki on tervetullut!

Terveisin ryhmäsi vetäjä
pastori Tuija Mannström