Muualla riparin käyvät 9972

Ryhmän kokoontumiset:

Starttipäivä su 20.1. klo 18-20.00 Taulumäen kirkko
Nuortenilta ke 13.2. klo 19-20 Kuokkala, Polttolinja 37.
Riparikonsertti ma 25.3. klo 19.15.-20.30
Yhteisvastuu-tapahtuma la 13.4. (aika tarkentuu) Kipinä, kauppakeskus Seppä
Messu, joka valmistellaan ja toteutetaan yhdessä, su 28.4. klo 15-18 Korpilahden kirkko

Lisäksi osallistuminen omatoimisesti yhteen jumalanpalvelukseen omalla lähikirkolla. Tähän käyvät hyvin esim. pääsiäisen jumalanpalvelukset tai viikoittainen messu sunnuntaina. Käynnistä pyydetään kuittaus kirkon työntekijältä starttipäivässä jaettavalle lapulle.

On toivottavaa, että voit osallistua kaikkiin ryhmän kokoontumisiin. Jos et johonkin pääse, voit sopia poissaolon korvaamisesta ryhmän vetäjän kanssa.

Jos näyttää, että useampi kokoontumisaika on sinulle huono, voit pyytää vaihtoa toiseen muualle menevien ryhmään sähköpostilla ville.tikkanen@evl.fi pe 30.11. mennessä. Löydät muiden ryhmien aikataulun nettisivulta www.jyvaskylanseurakunnannuoret.fi/ripari/ryhmat.

Nähdään starttipäivänä, johon myös kotiväki on tervetullut!

Terveisin ryhmäsi vetäjä
pastori Miina Karasti