9971: Muualla rippikoulun käyvät

Ryhmän kokoontumiset:
Starttipäivä su 13.1. klo 18-20.30 Taulumäen kirkko
Nuortenilta ke 6.2. klo 19-20 Polttolinja 37, Kuokkala
Messu, joka valmistetaan ja toteutetaan yhdessä su 10.2. klo 16.30-20 Taulumäen kirkko
Riparikonsertti ma 25.3. klo 19.15.-20.30
Yhteisvastuu-tapahtuma la 6.4. (aika tarkentuu) Kipinä, kauppakeskus Seppä

Lisäksi osallistuminen omatoimisesti yhteen jumalanpalvelukseen omalla lähikirkolla. Tähän käyvät hyvin esim. pääsiäisen jumalanpalvelukset tai viikoittainen messu sunnuntaina. Käynnistä pyydetään kuittaus kirkon työntekijältä starttipäivässä jaettavalle lapulle.

On toivottavaa, että voit osallistua kaikkiin ryhmän kokoontumisiin. Jos et johonkin pääse, voit sopia poissaolon korvaamisesta ryhmän vetäjän kanssa.

Jos näyttää, että useampi kokoontumisaika on sinulle huono, voit pyytää vaihtoa toiseen muualla riparin käyvien ryhmään sähköpostilla ville.tikkanen@evl.fi pe 30.11. mennessä. Löydät muiden ryhmien aikataulun nettisivulta www.jyvaskylanseurakunnannuoret.fi/ripari/ryhmat.

Nähdään starttipäivänä, johon myös kotiväki on tervetullut!

Ryhmäsi vetäjä
Ville-pappi