Sisältö (content)

Tervetuloa ryhmään 9947 eli Taideriparille!

Hienoa, että olet mukana tällä teemariparilla! Alta löydät kaiken tässä vaiheessa oleellisen riparisi kannalta. Sivua päivitetään syksyn aikana. Saat myös puhelimeesi/sähköpostiisi muistutuksia tapaamisista.

Rippikoulu eli ripari muodostuu neljästä osasta: starttipäivä, ennakkotapaamiset, leirijakso sekä konfirmaatio.

Starttipäivä

sunnuntaina 15.12.2019 klo 18 Taulumäen kirkossa messu
Lämpimästi tervetuloa myös muu perhe messuun ja sen jälkeiseen ripari-infoon. Ilta päättyy noin klo 19.30. Messuun on sisällytetty jumalanpalvelusopetusta (kerrotaan mitä tapahtuu) eli rohkeasti mukaan, vaikka et olisi koskaan käynyt! Messussa ovat paikalla ryhmän työntekijät.

Ennakkotapaamiset

Ennakkotapaamisia on viisi plus lähipäivä ennen leirijaksoa ja ne ovat oleellinen osa rippikoulun käymistä. Jos et pääse johonkin tapaamiseen, ilmoita siitä mahdollisimman ajoissa ja saat korvaustehtävän. Ennakkotapaamisissa pääsee tutustumaan muihin leiriläisiin sekä vetäjiin, niissä kerrotaan hyödyllistä infoa ja saapa joissain pientä purtavaakin. Kannattaa siis tulla paikalle! :D

Laita nämä riparin ennakkotapaamiset jo nyt kalenteriisi:

Keskiviikko 22.1.2020 klo 16 Paja hiljentymistila (Seminaarinmäki). Tapaamme Yliopiston kirjaston vieressä olevan sinisen taideteoksen luona ("Yliopistoportti") ja kävelemme yhdessä Pajalle. Siellä tutustumme ehtoolliseen ja ryhmä saa ehtoollisopetuksen. Sen jälkeen suuntaamme yhdessä Kaupunginkirkkoon nuorten messuun, jossa ryhmänä voimme osallistua ehtoolliselle (ehtoolliselle osallistuminen ei ole pakollista). Ilta päättyy messun jälkeen noin klo 17.40.

Torstaina 6.2 klo 18.30-19.30 Nuorten iltakahvila Kauppakeskus Sepän Kipinä-tilassa (2.krs). Vapaata pelailua sekä kysely toiveista ja taidemuodoista leirijaksolle.

Maanantai 23.3. klo 18.00 Riparikonsertti Lutakossa. Tapaamme klo 17.45 Lutakonaukiolla. Tilaisuus päättyy klo 18.45.

Sunnuntai 5.4 Taulumäen kirkossa klo 16.30 - n. 19.30. Valmistamme ja toteutamme ryhmänä messun. Messu alkaa klo 18. Siihen voi osallistua kuka vaan ryhmämme lisäksi.

Lauantai 4.4 Teemapäivä, jossa tutustutaan seurakunnan eri työmuotoihin. LIsätietoa paikasta ja kellonajoista (tod.näk. alkuiltapäivä) tulossa mahd. pian.

Lähipäivä ja vanhempainilta

Torstai 4.6 klo 15 Lehtisaaressa (Tuomiojärvi). Lähipäivä toteutetaan juuri ennen leiriä Lehtisaaressa kauniin kesätaivaan alla. Tapaamme Viitaniemen rannassa, josta saamme soutuvenekyydit saareen. Päivä alkaa nuorten kanssa ja loppuu vanhempaintapaamiseen eli muu perhe on tervetullut saareen klo 18 (soutu Viitaniemen rannasta tai omalla veneellä). Illassa viimeisiä infoja tulevasta leiristä sekä makkaran grillausta ja omaehtoista saunomista/uimista (uikkarisauna!). Ilta päättyy n. klo 19.

Leirijakso

8.-15.6.2020 Valteri, Onervan koulu

Konfirmaatioharjoitus ja konfirmaatio

Torstaina 25.6 klo 15-n.17 Taulumäen kirkossa. Valmistaudutaan lauantain konfirmaatioon.

Lauantaina 27.6.2020 klo 10-n. 11.30 Taulumäen kirkossa.

(sähköpostit etunimi.sukunimi@evl.fi)

Matti Väätäinen (pappi) 050 594 8167