Hei musariparilainen!

Yhteinen matkamme on vielä loppuhuipennusta vailla.
Tässä viimeiset informaatiot eli kaikki tarvittava että päästään konfirmaatioon asti asianmukaisesti valmistautuneina:

• Jos olet ollut poissa jostain virallisesta tapaamisestamme etkä ole sopinut korvaavuutta,
    ole pikimmiten yhteydessä Anuun (050-5497048)

• Konfirmaatioharjoitus  26.4. Taulumäen kirkossa klo 18-20
    Käydään läpi koko konfirmaation rakenne, vastuutehtävät jne. niin, että itse juhlassa saa ottaa rennosti. Jos olet soittamassa messussa, ota mukaan soittimesi ja muu tarvittava varustus – jos olet epävarma, kysäise asiaa Anulta.

• Konfirmaatio 27.4. klo 13 Taulumäen kirkossa.
    Kokoonnutaan leiriläisten kanssa paikalle jo 11.30.
    Konfirmaation kesto on 1-1,5 tuntia.

Konfirmaatiota ennen otetaan ryhmäkuva albat päällä. Jos haluat kuvan itsellesi, toimi näin: Kirjoita A5 (tai A4) kokoiseen kirjekuoreen nimesi ja osoitteesi ja liimaa päälle kirjepostimerkki. Laita kuoreen tasaraha 11€, älä liimaa kuorta kiinni. Tuo kuori konfirmaatioharjoitukseen tai konfirmaatioon. Kuvaaja postittaa ryhmäkuvan sinulle tässä kuoressa.

Kysy kummi (halutessa voi olla kaikkikin kummit) tai muu läheinen siunaamaan sinua konfirmaatiossa. Kummin tulee olla paikalla konfirmaatiolauantaina 12.45 tehtävän ohjeistusta varten.

Mikäli haluat, että ryhmän työntekijät ja isoset vierailevat konfirmaatiojuhlassasi laulamassa, tarvitaan sähköpostikutsu vanhemmilta tai vanhempien soitto konfirmaatioharjoitukseen mennessä.

Taulumäen kirkko on niin iso, että konfirmaatiojuhlaan mahtuu rajoittamaton määrä vieraita.
    Myös sukulaiset ja tuttavat ovat siis lämpimästi tervetulleita hienoon juhlaamme!

Kysymyksiin vastaavat ja konfirmaatiota odottavat,

Anu Mäki-Latvala
nuorisomuusikko