Tervetuloa Kaupunkirippikouluun ryhmään 9921!

Rippikoulu koostuu erityyppisistä ryhmän kokoontumisista syksyn, talven ja kevään aikana sekä päivärippikoulujaksosta 24.6.-5.7.19. Yhteinen matka huipentuu konfirmaatiomessuun Taulumäen kirkossa 6.7. klo 10.

Tälle sivulle päivitetään tärkeää ryhmäämme koskevaa tietoa koko rippikoulun ajan. Alla mainittuihin tilaisuuksiin saattaa tulla lähiaikoina vielä muutoksia ja tarkennuksia. Seuraathan siis tarkasti.

Ryhmämme starttaa 4.11. klo 16.30 Taulumäen kirkossa. Tutustutaan, kuullaan infoa rippikoulun etenemisestä, keskustellaan ja osallistutaan yhdessä klo 18.00 alkavaan messuun, jossa on mahdollista käydä jo myös ehtoollisella. Myös kotiväki on lämpimästi tervetullut mukaan aloittamaan riparia yhdessä nuorten kanssa. Ilta päättyy noin klo 19.15.

Muut kokoontumisemme ovat:

13.1. klo 18 osallistumme Tuomasmessuun Taulumäen kirkossa

14.3. klo 18.30 nuortenilta Kipinässä (kauppakeskus Seppä, 2. kerros)

25.3. klo 18 rippikoulukonsertti Lutakossa (useamman ryhmän yhteinen)

13.4. teemapäivä Kipinässä (useamman ryhmän yhteinen iltapäivä, kellonaika tarkentuu myöhemmin)

4.5. klo 13-16 oman ryhmän päivä Kipinässä, kotiväki kutsutaan mukaan osaksi aikaa

5.5. klo 17 Taulumäen kirkon messu, jonka valmistelemme ja toteutamme yhdessä ryhmän kanssa

Kaikki kokoontumiset ovat tärkeä osa rippikoulua eli tulethan paikalle! Mikäli et esim. sairastumisen vuoksi pääse osallistumaan, ole yhteydessä oman ryhmän ohjaajiin, jotta voidaan sopia korvaavasta tilaisuudesta.

Ja ole muissakin asioissa rohkeasti yhteydessä. Tehdään ripari-matkaa yhdessä!

Ryhmän ohjaajat

Heli Ahonen                           Heini Lekander