Tervetuloa Kaupunkirippikouluun ryhmään 9921!

Rippikoulu koostuu erityyppisistä ryhmän kokoontumisista syksyn, talven ja kevään aikana sekä päivärippikoulujaksosta 22.6.-3.7.2020. Yhteinen matka huipentuu konfirmaatiomessuun Taulumäen kirkossa launataina 4.7. klo 10.

Tälle sivulle päivitetään tärkeää ryhmäämme koskevaa tietoa koko rippikoulun ajan. Alla mainittuihin tilaisuuksiin saattaa tulla lähiaikoina vielä muutoksia ja tarkennuksia. Seuraathan siis tarkasti.

Ryhmämme starttaa sunnuntaina 17.11. klo 16.30 Taulumäen kirkossa. Tutustutaan, kuullaan infoa rippikoulun etenemisestä, keskustellaan ja osallistutaan yhdessä klo 18.00 alkavaan messuun, jossa on mahdollista käydä jo myös ehtoollisella. Myös kotiväki on lämpimästi tervetullut mukaan aloittamaan riparia yhdessä nuorten kanssa. Ilta päättyy noin klo 19.15.

Muut kokoontumisemme ovat:

(Huom! Tiedot päivitetty 6.11.)

12.1. klo 18 - n. 19.15 (paikalla tulee olla klo 17.45 mennessä) osallistumme Tuomasmessuun Taulumäen kirkossa

31.1. klo 17:00-18:30 Sepän Kipinässä messun (su 2.2.) valmistelu ilta

2.2. klo 17:30 - 19:30, Taulumäen kirkon messu, jonka toteutamme ryhmänä yhdessä

13.2. klo 18.30-20 nuortenilta Kipinässä (kauppakeskus Seppä, 2. kerros)

23.3. klo 18 rippikoulukonsertti Lutakossa (useamman ryhmän yhteinen)

18.4. klo 15-17 useamman ryhmän yhteinen teemapäivä Kipinässä

9.5. klo 13-16 oman ryhmän päivä Kipinässä, vanhemmat/huoltajat tervetuloa mukaan klo 15!

Kaikki kokoontumiset ovat tärkeä osa rippikoulua eli tulethan paikalle! Mikäli et sairastumisen tai muun painavan syyn vuoksi pääse osallistumaan, ole yhteydessä ohjaajiin.

KESÄN RIPARIJAKSO 22.6.-3.7.

Kesän kokoontumispaikkamme on myös Kipinä (Sepän kauppakeskus, 2.krs). Viikonloppu 27.-28.6. on vapaa.

Rippikoulupäivät ovat klo 9-15. Kumpaankin ripari-viikkoon sisältyy yksi retkipäivä lähiympäristöön, mutta niistä tiedotetaan tarkemmin kesäjakson alettua. Konfirmaatioharjoitukset pidämme Taulumäen kirkossa viimeisen päivän päätteeksi 5.7. klo 13.

Mukaan tarvitsee ottaa ainoastaan lyijykynä, pyyhekumi ja henkilökohtaiset tarvikkeet. Osallistuminen edellyttää sähköisen osallistujakortin täyttämistä, mistä on lähetetty ohjeet jo ennakkoon.

KONFIRMAATIO

Ryhmän konfirmaatiomessua vietetään Taulumäen kirkossa la 4.7. klo 10. Messu kestää noin 1,5 tuntia.

Ryhmäkuvaus

Juhla alkaa ryhmävalokuvauksella ja sen vuoksi nuorten tulee olla paikalla viimeistään klo 8.45.

Nuorten siunaaminen

Osana konfirmaatiomessua nuoret siunataan alttarilla. Jokainen nuori saa kutsua jonkun läheisen mukaan siunaamaan. Siunaaja on ensisijaisesti kummi, mutta halutessa siunaajaksi voi tulla muuu läheinen aikuinen. Mikäli lähipiiristä ei löydy henkilöä, jonka haluaisi kutsua tehtävään, voi nuori pyytää isosta. Pienen ryhmäkoon vuoksi alttarille mahtuu halutessa myös kaksi henkilöä. Kummeille/muille siunaamaan tuleville annetaan ohjeet kirkon etuosassa ennen konfirmaatiomessun alkua klo 9.45.

Mikäli kysyttävää ilmenee tai jokin asia askarruttaa mieltä, ole meihin yhteydessä!

Ryhmän ohjaajat

Heli Ahonen                           Tero Reingoldt