Tervetuloa ryhmään 9921!

Tänne päivitetään ajankohtaisia riparitietoja ensimmäisestä kokoontumisesta konfirmaatioon asti.
Mukavaa riparivuotta!

Rippikoulu alkaa alkaa rippikoulusunnuntaista. Mene oman alueseurakuntasi rippikoulusunnuntaihin, jossa saat rippikoulukortin. Rippikoulusunnuntain ajankohdat

9921 Kaupunkiripari on 26.6.-6.7.2018 Jyväskylän keskustassa, nuorten tilassa osoitteessa Yliopistonkatu 26 B, sisäpiha. Kokoontumiset arkipäivisin klo 9-15. Konfirmaatio 7.7. klo 10 Taulumäen kirkko. Rippikoulu on ilmainen.

Aloitamme rippikoulun sunnuntaina 4.2. klo 16.00  - 17.00 Kauppakeskus Sepässä Jyväskylän seurakunnan tiloissa 2. kerros rippikoululaisten ja vanhempien yhteisellä kokoontumisella. Kokoontumisen jälkeen on mahdollisuus osallistua Taulumäen messuun klo 18.00

Toinen kokoontumisemme on su 11.3. klo 10.00 Kaupungin kirkossa, jossa osallistumme yhdessä messuun. Siitä rippikoululainen saa merkinnän riparikorttiin kohtaan - messu yhdessä ryhmän kanssa. Messun jälkeen kokoonnumme vielä "kirkkokahveille". Tapaaminen päättyy klo 12.30.

Kolmas tapaamisemme on  to 31.5. klo 17  Yliopistonkatu 26  Keskutan alueseurakunnan nuorisotiloissa.

RIPARIN KESÄJAKSO:

Rippikoulun kesäjakso alkaa tiistaina 26.6. klo 9.00. Mukaan tarvitset kirjoitusvälineet (kynä, kumi) ja eväät, joilla jaksaa klo 15 asti. Ruokatauolla on mahdollisuus käydä myös kaupungilla syömässä tai kaupassa eväs-ostoksilla.

Myös kotona täytetty ja allekirjoitettu OSALLISTUJAKORTTI tulee tuoda mukana 26.6. Tätä lomaketta jaettiin ryhmän kokoontumisessa 31.5. ja se tulee kesäkuun alussa myös tälle sivulle tulostettavaksi. Mikäli et palauttanut rippikoulukorttiasi 31.5. otathan myös sen mukaan kesäjakson ensimmäiseen päivään. Mikäli tarvitset apua viimeisten merkintöjen keräämisessä tai missä tahansa asiassa, ole rohkeasti yhteydessä työntekijöihin.

osallistujakortti löytyy tästä

KONFIRMAATIO:

Vietämme ryhmän konfirmaatiomessua Taulumäen kirkossa 7.7. klo 10.00. Messu kestää noin puolitoista tuntia. Konfirmoitavien nuorten tulee olla paikalla viimeistään klo 9.00.

Pian yhdeksän jälkeen otetaan ryhmävalokuva, johon jokaisen nuoren toivotaan tulevan mukaan, mutta pakollista se ei tietenkään ole. Kuvaaja on JL-Foto ja kuvan saa halutessaan ostaa itselleen 13 euron hintaan. Mikäli haluatte kuvan, nuoren tulee tuoda viimeistään konfirmaatioaamuna klo 9 mukanaan A5-kokoinen kirjekuori, jossa on sisällä tasaraha 13€. Kuoreen tulee kirjoittaa valmiiksi myös nuoren nimi, osoite ja liimata postimerkki sekä jättää kuori avoimeksi. Kuvaaja postittaa kuvan ko. kuoressa. Kuoren + rahan voi tuoda ohjaajille myös jo aiemmin tällä viikolla.

Rippikoululaisille on annettu tehtäväksi miettiä, kuka kummi tai joku muu läheinen aikuinen tulisi siunaamaan heitä konfirmaatioon. Nuoret siunataan alttarilla uskontunnustuksen lausumisen jälkeen. Toivomme että pyydätte näitä siunaajia saapumaan paikalle hyvissä ajoin. He saavat ohjeita kirkon etuosassa klo 9.45.

Mikäli mielessä on konfirmaatioon tai mihin tahansa liittyen kysyttävää, olkaa yhteyksissä!

Ryhmän ohjaajat

Heli Ahonen                           Heini Lekander                        Aila Koivurova

pastori                                     diakoni                                     nuorisotyönohjaaja

heli.ahonen@evl.fi             heini.lekander@evl.fi          aila.koivurova@evl.fi