Tervetuloa ryhmään 921!

Tälle sivulle päivitetään ajankohtaisia riparitietoja, kuten ryhmäsi tapaamiset ja työntekijät.

Starttipäivä

Ryhmämme yhteinen matka alkaa starttipäivästä 4.11. klo 10 Vaajakosken kirkolla. Aloitamme yhteisellä ehtoollisjumalanpalveluksella, eli messulla, jonka jälkeen vietämme oman ryhmän kanssa hetken, jossa katsotaan yhdessä, mitä rippikoulu pitää sisällään. Huoltajasi ovat oikein tervetulleita ja toivottuja mukaan!

Kevätkauden aikataulu

Ryhmämme kevätkauden aikatauluun tehdään tällä hetkellä vielä muutamia tarkennuksia, mutta kerromme siitä enemmän tuohon starttipäivään mennessä. Kevään ohjelman sisältö on kuitenkin seuraavanlainen:

• Osallistutaan yhdessä Hengariin ja suunnitellaan jumalanpalvelus
  • Osallistutaan messuun
  • Käydään riparikonsertissa Lutakossa
  • Osallistutaan ripariralliin Vaajakosken kirkolla

Päiväkoulu

Päiväkoulujakso pidetään 28.7.-3.8.2019 Vaajakosken kirkolla, Kirkkotie 11.

Konfirmaatio

Rippikouluvuosi huipentuu konfirmaatioon 4.8.2019 Taulumäen kirkossa klo 10. Se on juhla, jota valmistelemme yhdessä. Sinne kaikki läheisesi ovat lämpimästi tervetulleita!

Jos et pääse paikalle johonkin tapaamisista, niin olethan yhteydessä työntekijään!

Leirin ohjaajina toimivat:

Arto Kauppinen