Tervetuloa ryhmään 914!

Tälle sivulle päivitetään ajankohtaisia riparitietoja, kuten ryhmäsi tapaamiset ja työntekijät.

Starttipäivä

Ryhmämme yhteinen matka alkaa starttipäivästä 2.12. klo 10 Vaajakosken kirkolla. Aloitamme yhteisellä ehtoollisjumalanpalveluksella, eli messulla, jonka jälkeen vietämme oman ryhmän kanssa hetken, jossa katsotaan yhdessä, mitä rippikoulu pitää sisällään. Huoltajasi ovat oikein tervetulleita ja toivottuja mukaan!

Kevätkauden aikataulu

Kevään ohjelman sisältö on seuraavanlainen:

• Osallistutaan yhdessä Hengariin ja suunnitellaan jumalanpalvelus keskiviikkona 13.2.
  • Toteutetaan messu Vaajakosken kirkossa sunnuntaina 17.2. klo 10
  • Käydään riparikonsertissa Lutakossa maanantaina 25.3. klo 19.30
  • Osallistutaan ripariralliin Vaajakosken kirkolla lauantaina 30.3.
  • Pidetään vanhempainilta lähempänä kesää

Lähipäivä

Leiriä edeltävällä viikolla to 18.7.2019 kokoonnumme kirkolle muutamaksi tunniksi haistelemaan leirielämää yhdessä isosten kanssa.

Leiri

Vietämme leirin 22.-29.7.2019 Haapaniemen hiippakuntakartanossa, Kuortaneella. Sen hinta on 126 €.

Konfirmaatio

Rippikouluvuosi huipentuu konfirmaatioon 4.8.2019 Taulumäen kirkossa, Lohikoskentie 2. Se on juhla, jota valmistelemme yhdessä. Sinne kaikki läheisesi ovat lämpimästi tervetulleita!

Jos et pääse paikalle johonkin tapaamisista, niin olethan yhteydessä työntekijään!

Leirin ohjaajina toimivat:

Miika Mäkinen