Tervetuloa ryhmään 913!

Tälle sivulle päivitetään ajankohtaisia riparitietoja, kuten ryhmäsi tapaamiset ja työntekijät.

Starttipäivä

Ryhmämme yhteinen matka alkaa starttipäivästä 24.11. klo 10 Vaajakosken kirkolla. Aloitamme yhteisellä ehtoollisjumalanpalveluksella, eli messulla, jonka jälkeen vietämme oman ryhmän kanssa hetken, jossa katsotaan yhdessä, mitä rippikoulu pitää sisällään. Huoltajasi ovat oikein tervetulleita ja toivottuja mukaan!

Kevätkauden aikataulu

Toivomme että pääset ryhmämme kevätkauden tapaamisiin. Jos et pääse paikalle, ole yhteydessä ryhmän vetäjiin (yhteystiedot alla), jotta voimme sopia korvaustavasta. Tässä tapaamisten aikataulu:

• Osallistutaan yhdessä nuorten iltaan, "Hengariin" keskiviikkona 4.3. klo 18 alkaen
  • Käydään riparikonsertissa Lutakossa maanantaina 23.3. klo 19.30
  • Hiljaisella viikolla MA-KE 6.-8.4. Pääsiäisvaelluksen katsominen Vaajakosken kirkossa. Tarkempi ajakohta määrittyy myöhemmin jollekin edellä mainituista päivistä.
  • Suunnitellaan ja toteutetaan Nuorten messu keskiviikkona 22.4. klo 17.30-20
  • Osallistutaan messuun Vaajakosken kirkossa sunnuntaina 17.5. klo 10

Lähipäivä

Leiriä edeltävällä viikolla kokoonnumme kirkolle muutamaksi tunniksi haistelemaan leirielämää yhdessä isosten kanssa.

Leiri

Vietämme leirin 6.-13.7.2019 Haapaniemen hiippakuntakartanossa, Kuortaneella. Sen hinta on 126 €.

Konfirmaatio

Rippikouluvuosi huipentuu konfirmaatioon 19.7.2019 Taulumäen kirkossa. Se on juhla, jota valmistelemme yhdessä. Sinne kaikki läheisesi ovat lämpimästi tervetulleita!

Jos et pääse paikalle johonkin tapaamisista, niin olethan yhteydessä työntekijään!

Leirin ohjaajina toimivat:

Lasse Kuusisto, nuorisotyönohjaaja