Tervetuloa ryhmään 913!

Tälle sivulle päivitetään ajankohtaisia riparitietoja, kuten ryhmäsi tapaamiset ja työntekijät.

Starttipäivä

Ryhmämme yhteinen matka alkaa starttipäivästä 25.11. klo 10 Vaajakosken kirkolla. Aloitamme yhteisellä ehtoollisjumalanpalveluksella, eli messulla, jonka jälkeen vietämme oman ryhmän kanssa hetken, jossa katsotaan yhdessä, mitä rippikoulu pitää sisällään. Huoltajasi ovat oikein tervetulleita ja toivottuja mukaan!

Kevätkauden aikataulu

Toivomme että pääset ryhmämme kevätkauden tapaamisiin. Jos et pääse paikalle, ole yhteydessä ryhmän vetäjiin (yhteystiedot alla), jotta voimme sopia korvaustavasta. Tässä tapaamisten aikataulu:

13.2. Viikkomessun suunnittelu ja toteutus Vaajakosken kirkolla

klo 17 suunnittelu

klo 18 messu

17.2. Jumalanpalvelus klo 10 (jossa olemme vain läsnä) Vaajakosken kirkolla

25.3. Konsertti Lutakossa klo 19.30

30.3. Ripariralli (kellonaika selviää viimeistään joulukuun aikana, seuraa riparin nettisivuja.) Vaajakosken kirkolla.

4.7. Leirin ennakkopäivä klo 10-14 Vaajakosken kirkolla

9.-16.7. Leirijakso Vesalan leirikeskuksessa

21.7. Konfirmaatiomessu Vaajakosken kirkolla

Lähipäivä

Leiriä edeltävällä viikolla to 4.7.2019 kokoonnumme kirkolle muutamaksi tunniksi haistelemaan leirielämää yhdessä isosten kanssa.

Leiri

Vietämme leirin 9.-16.7.2019 Vesalan leirikeskuksen Rysässä, Vesangassa. Sen hinta on 126 €.

Konfirmaatio

Rippikouluvuosi huipentuu konfirmaatioon 21.7.2019 Vaajakosken kirkossa, Kirkkotie 11. Se on juhla, jota valmistelemme yhdessä. Sinne kaikki läheisesi ovat lämpimästi tervetulleita!

Jos et pääse paikalle johonkin tapaamisista, niin olethan yhteydessä työntekijään!

Leirin ohjaajina toimivat:

Esa Jurva