Tervetuloa ryhmään 912

Tälle sivulle päivitetään ajankohtaisia riparitietoja, kuten ryhmäsi tapaamiset ja työntekijät.

Starttipäivä

Ryhmämme yhteinen matka alkaa starttipäivästä 17.11. klo 10 Vaajakosken kirkolla. Aloitamme yhteisellä ehtoollisjumalanpalveluksella, eli messulla, jonka jälkeen vietämme oman ryhmän kanssa hetken, jossa katsotaan yhdessä, mitä rippikoulu pitää sisällään. Huoltajasi ovat oikein tervetulleita ja toivottuja mukaan!

Kevätkauden aikataulu

Ryhmämme kevätkauden aikatauluun tehdään tällä hetkellä vielä muutamia tarkennuksia, mutta kerromme siitä enemmän tuohon starttipäivään mennessä. Kevään ohjelman sisältö on kuitenkin seuraavanlainen:

• Suunnitellaan ja toteutetaan Nuorten messu 18.3. klo 17.30-20.00 Vaajakosken kirkolla
  • Osallistutaan messuun sunnuntaina  15.3. klo 10.00 Vaajakosken kirkossa
  • Käydään riparikonsertissa Lutakossa ma 23.3. klo 19.30
  • Osallistutaan Pääsiäisvaellukseen Hiljaisella viikolla MA-KE 6.-8.4. Vaajakosken kirkossa. Tarkempi ajakohta määrittyy myöhemmin jollekin edellä mainituista päivistä.
  • Osallistutaan yhdessä Hengariin eli nuorten iltaan 6.5. klo 18-19.30 Vaajakosken kirkolla
  • Pidetään vanhempainilta

Lähipäivä

Leiriä edeltävällä viikolla kokoonnumme kirkolle muutamaksi tunniksi haistelemaan leirielämää yhdessä isosten kanssa.

Korvaavat tehtävät: Mikäli nuori on ollut poissa jostakin edellä mainitusta tapaamisesta, tulee hänen korvata poissaolo. Korvaavat tehtävät/käynnit tulee olla suoritettuna toukokuun loppuun, ellei toisin ole sovittu.

Leiri

Vietämme leirin 29.6.-6.7.2019 Haapaniemen hiippakuntakartanossa, Kuortaneella. Sen hinta on 126 €.

Konfirmaatio

Rippikouluvuosi huipentuu konfirmaatioon 12.7.2019 Taulumäen kirkossa. Se on juhla, jota valmistelemme yhdessä. Sinne kaikki läheisesi ovat lämpimästi tervetulleita!

Jos et pääse paikalle johonkin tapaamisista, niin olethan yhteydessä työntekijään!

Leirin ohjaajina toimivat:

Arto Kauppinen