Tervetuloa ryhmään 911!

Tälle sivulle päivitetään ajankohtaisia riparitietoja, kuten ryhmäsi tapaamiset ja työntekijät.

Starttipäivä

Ryhmämme yhteinen matka alkaa starttipäivästä 18.11. klo 10 Vaajakosken kirkolla. Aloitamme yhteisellä jumalanpalveluksella, jonka jälkeen vietämme oman ryhmän kanssa hetken, jossa katsotaan yhdessä, mitä rippikoulu pitää sisällään. Huoltajasi ovat oikein tervetulleita ja toivottuja mukaan!

Kevätkauden aikataulu

Ryhmämme kevätkauden aikatauluun tehdään tällä hetkellä vielä muutamia tarkennuksia, mutta kerromme siitä enemmän tuohon starttipäivään mennessä. Kevään ohjelman sisältö on kuitenkin seuraavanlainen:

• Osallistutaan yhdessä Hengariin ja suunnitellaan jumalanpalvelus keskiviikkona 16.1.
  • Osallistutaan messuun sunnuntaina 20.1. klo 10
  • Käydään riparikonsertissa Lutakossa maanantaina 25.3. klo 19.30
  • Osallistutaan ripariralliin Vaajakosken kirkolla lauantaina 30.3.
  • Pidetään vanhempainilta

Lähipäivä

Leiriä edeltävällä viikolla to 6.6.2019 kokoonnumme kirkolle muutamaksi tunniksi haistelemaan leirielämää yhdessä isosten kanssa.

Leiri

Vietämme leirin 10.-17.6.2019 Haapaniemen hiippakuntakartanossa, Kuortaneella. Sen hinta on 126 €.

Konfirmaatio

Rippikouluvuosi huipentuu konfirmaatioon 29.6.2019 Taulumäen kirkossa, Lohikoskentie 2. Se on juhla, jota valmistelemme yhdessä. Sinne kaikki läheisesi ovat lämpimästi tervetulleita!

Jos et pääse paikalle johonkin tapaamisista, niin olethan yhteydessä työntekijään!

Leirin ohjaajina toimivat:

Miika Mäkinen