Tervetuloa ryhmän 821 päivärippikouluun!

Rippikoulu alkaa starttipäivänä sunnuntaina 10.11.2019, jolloin osallistumme yhdessä klo 10 alkavaan messuun, joka on kansanlaulumessu ja sattuu isänpäivälle. Tule Palokan kirkkoon jo klo 9.45 nimenhuutoon.  Ryhmän tapaaminen jatkuu messun ja kirkkokahvien jälkeen opintosalissa noin klo 13 asti. Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan messuun ja tapaamiseen kuulemaan jatkosta. Tapaamisessa annamme tarkempaa tietoa rippikoulusta sekä siihen sisältyvistä jumalanpalveluskäynneistä ja muista tapaamisista.

Oman ryhmämme yhteiset kokoontumiset:

# Lauantaina 8.2.2020 Rippikouluralli Palokan kirkolla klo 10-14. Jollet pääse tähän, tule toiseen rippikoulurallipäivään 15.2.2019 (sama aika klo 10-14).
Rippikouluralli koostuu neljästä eri opintokokonaisuudesta, joista yksi on jumalanpalvelusopetusta, yksi on opetusta kirkon kansainvälisestä työstä, yhdellä kerrotaan kirkon nuorisotyöstä ja yksi on välipalarasti.

# Keskiviikkona 4.3.2020 valmistelemme yhdessä seuraavan sunnuntain messua.  Tule kirkolle klo 17:00.  Suunnittelun jälkeen jäämme vielä joksikin aikaa nuorteniltaan, joka alkaa klo 18:00 Jokelan pappilassa (kirkon lähellä kuusimetsän takana oleva tiilitalo).

# Sunnuntaina 8.3.2020 osallistumme ryhmänä yhdessä klo 10 alkavaan messuun Palokan kirkossa.  Tule paikalle klo 9.30, jolloin ryhmälle jaetaan keskiviikkona sovitu tehtävät, kuten kolehdin kantoa ja tekstinlukua.  Messun jälkeen juomme kirkkokahvit ja siirrymme yhteiseen tapaamiseen opintosaliin, joka päättyy noin klo 13.  (Jos kirkko on silloin jo remontissa, paikka ilmoitetaan erikseen.)

#Maanantaina 23.3.2020 on Rippikoulukonsertti Tanssisali Lutakkossa, Lutakonaukio 3.  Päivitän tähän myöhemmin meidän ryhmämme tarkemman kellonajan.  Se on illalla kuuden tai seitsemän maissa. Ennen konsertin alkua on nimenhuuto.

# Myöhemmin keväällä pidetään vanhempainilta, jonka ajankohta ja sisältö tarkentuu ajallaan.

821 Palokan päivärippikoulun intensiivijakso on 1.-12.6.2019 Palokan kirkolla. Kokoontumiset arkipäivisin noin klo 9-15.

Rippikoulu on ilmainen ja siihen sisältyy lounas kesäjakson aikana.

Konfirmaatiomessu on sunnuntaina 14.6. klo 10.

HUOM!  Jos Palokan kirkon keväällä 2020 alkava remontti ei ole vielä valmistunut kesään mennessä, rippikoulu pidettäneen Palokan kirkon vieressä sijaitsevassa Jokelan pappilassa ja konfirmaatiopaikkana on mahdollisesti Taulumäen kirkko.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä:

Teija Laine
rippikouluryhmäsi pappi