Sisältö (content)

Tervetuloa ryhmän 821 päivärippikouluun!

Rippikoulu alkaa starttipäivänä sunnuntaina 10.11.2019, jolloin osallistumme yhdessä klo 10 alkavaan messuun, joka on kansanlaulumessu ja sattuu isänpäivälle. Tule Palokan kirkkoon jo klo 9.45 nimenhuutoon.  Ryhmän tapaaminen jatkuu messun ja kirkkokahvien jälkeen opintosalissa noin klo 13 asti. Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan messuun ja tapaamiseen kuulemaan jatkosta. Tapaamisessa annamme tarkempaa tietoa rippikoulusta sekä siihen sisältyvistä jumalanpalveluskäynneistä ja muista tapaamisista.

Oman ryhmämme yhteiset kokoontumiset:

# Lauantaina 8.2.2020 Rippikouluralli Palokan kirkolla klo 10-14. Jollet pääse tähän, tule toiseen rippikoulurallipäivään 15.2.2019 (sama aika klo 10-14).
Rippikouluralli koostuu neljästä eri opintokokonaisuudesta, joista yksi on jumalanpalvelusopetusta, yksi on opetusta kirkon kansainvälisestä työstä, yhdellä kerrotaan kirkon nuorisotyöstä ja yksi on välipalarasti.

# Keskiviikkona 4.3.2020 valmistelemme yhdessä seuraavan sunnuntain messua.  Tule kirkolle klo 17:00.  Suunnittelun jälkeen jäämme vielä joksikin aikaa nuorteniltaan, joka alkaa klo 18:00 Jokelan pappilassa (kirkon lähellä kuusimetsän takana oleva tiilitalo).

# Sunnuntaina 8.3.2020 osallistumme ryhmänä yhdessä klo 10 alkavaan messuun Palokan kirkossa.  Tule paikalle klo 9.30, jolloin ryhmälle jaetaan keskiviikkona sovitu tehtävät, kuten kolehdin kantoa ja tekstinlukua.  Messun jälkeen juomme kirkkokahvit ja siirrymme yhteiseen tapaamiseen opintosaliin, joka päättyy noin klo 13.  (Jos kirkko on silloin jo remontissa, paikka ilmoitetaan erikseen.)

#Maanantaina 23.3.2020 on Rippikoulukonsertti Tanssisali Lutakkossa, Lutakonaukio 3.  Tapaamme Lutakon tanssisalin ulkopuolelle klo 19.15, jolloin pidetään nimenhuuto. Siirrymme yhdessä konserttiin, joka alkaa klo 19.30.

# VANHEMPAINILTA 01.04.2020. klo 18-20. Kahvit jo klo 17.30 alkaen. Toivomme aktiivista osallistumista.

Jos perheestä ei kumpikaan vanhempi pääse osallistumaan, toivomme teidän toimivan seuraavasti: Kirjoita kirje omalle nuorelle, sulje se kirjekuoreen ja pakkaa mukaan leirikassiin.

KIRJE OMALLE NUORELLE

Kirjoita kirjeeseen ajatuksiasi, joita et ehkä ole osannut hänelle kertoa ja joita haluaisit nuoren tietävän. Voit kirjoittaa vapaata tajunnanvirtaa tai ranskalaisilla viivoilla, kumpi on sinulle luontevampaa.

Huom! Kirje luetaan kaikkien nuorten kuullen leirillä. Jos haluat, voit laittaa kirjeeseen jonkun vinkin, josta nuori voi arvata, keneltä kirje on. (Usein nuoret haluavat vanhempien kirjeet itselleen, joten voit laittaa kirjeen loppuun oman nimesi, nimiä ei siis lueta ääneen.)

Tässä on muutama apukysymys:

Millainen hän on? Kuvaile hänen hyviä ominaisuuksiaan, taitojaan ja luonteenpiirteitään.

Mistä asioista olet ylpeä?

Onko hänellä jotain kehitettävää joissain asioissa?

Mitä toivot rippikoulun antavan nuorelle?

Mitä toivot hänen tulevaisuudelleen?

821 Palokan päivärippikoulun intensiivijakso on 1.-12.6.2019 Jokelan pappilassa, joka sijaitsee Palokan kirkon läheisyydessä. Kokoontumiset arkipäivisin noin klo 9-15.

Rippikoulu on ilmainen ja siihen sisältyy lounas kesäjakson aikana.

Konfirmaatiomessu on sunnuntaina 14.6. klo 13 Taulumäen kirkossa yhdessä ryhmän 811 kanssa.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä:

Teija Laine                                                           Elina Romar
rippikouluryhmäsi pappi                                       diakoni

teija.i.laine@evl.fi                                               elina.romar@evl.fi

040 56099 06                                                        040 560 9910

Sisältö (content)

Media Highlight