Tervetuloa ryhmään 821 päivärippikouluun!

Rippikoulu alkaa starttipäivänä 4.11., jolloin osallistumme yhdessä klo 10 alkavaan messuun. Tule Palokan kirkkoon jo klo 9.30. Ryhmän tapaaminen jatkuu messun jälkeen noin klo 13 asti. Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan messuun. Tapaamisessa annamme tarkempaa tietoa rippikoulusta sekä siihen sisältyvistä jumalanpalveluskäynneistä ja muista tapaamisista.

Oman ryhmämme yhteiset kokoontumiset:

# Sunnuntaina 20.1.2019 osallistumme ryhmänä yhdessä messuun Palokan kirkossa klo 9.30, jonka jälkeen on oman ryhmän tapaaminen klo 13 saakka.Juomme jumiksen jälkeen kirkkokahvit ja siirrymme yhteiseen tapaamiseen opintosaliin.

# Lauantaina 26.1.2019 Rippikouluralli Palokan kirkolla klo 10-14. Jollet pääse tähän, tule toiseen rippikoulurallipäivään 16.2.2019.

#Maanantaina 25.3.2019 on Rippikoulukonsertti klo 19.30, Tanssisali Lutakkossa, Lutakonaukio 3. Tulethan paikalle jo klo 19 Tanssisali Lutakon eteen nimenhuuto. Elina ottaa nimet ylös paikalla olijoilta.

#Keskiviikkona 13.3.2019 osallistumme ryhmänä yhdessä viikkomessuun Palokan kirkolla. Viikkomessu alkaa klo 17.30 kirkkosalissa. Viikkomessun jälkeen osallistumme nuorteniltaan Palokan kirkon alakerrassa. Nuortenillan lopuksi pidämme yhdessä hartauden kirkkosalissa, jota tulemme valmistelemaan jo klo 16.30 ennen viikkomessua. Keskiviikkoilta kestää siis klo 16.30-20.30. Muista syödä kotona ennen lähtöä. Nuortenillassa on tarjolla leipää ja mehua.

# Keskiviikkona 8.5.2019 on vanhempainilta (ei nuoria mukaan) Palokan kirkon yläkerrassa. Ilta alkaa kahvituksella klo 17.30, jonka jälkeen on yhteinen ohjelmaosuus klo 18 alkaen. Illassa on vierailijana psykiatrinen sairaahoitaja, perheterapeutti Eija Savio kaupungin oppilashuollosta. Yhteisen osuuden jäkeen jakaudumme omiin rippikouluryhmiin keskustelemaan rippikouluun liittyvistä asioista.

821 Palokan päivärippikoulu on 3.-14.6.2019 Palokan kirkolla. Kokoontumiset arkipäivisin noin klo 9-15. Konfirmaatio 16.6. klo 10 Palokan kirkossa. Rippikoulu on ilmainen ja siihen sisältyy lounas kesäjakson aikana.

Muistathan käyttäytyä messuissa ja muissa tilaisuuksissa rauhallisesti ja muut huomioiden. Lakit ja hatut on hyvä heittää päästä ja laittaa puhelimet äänettömälle, kun tulee kirkolle. Muistathan ottaa messuun osallistuessasi virsikirjan, jotta pystyt osallistumaan messun kulkuun. Messu tarjoaa hiljentymistä arjen keskelle.

Nuorten illat ovat Palokan kirkon alakerrassa keskiviikkoisin klo 19-20.30.

Nuorten illassa voit jutella kavereiden kanssa, pelailla ja osallistua loppuhartauteen.

Jyväskylän seurakunnan tapahtumista löydät tietoa: http://www.jyvaskylanseurakunta.fi/

Palokan alueseurakunnalla on omat sivut: http://www.jyvaskylanseurakunta.fi/palokan-alueseurakunta

Nuorten toiminnasta löydät tietoa: http://www.jyvaskylanseurakunnannuoret.fi/nuoret

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä:

Elina Romar                                Ulla Palola

diakoni                                        nuorisopappi