Tervetuloa rippikouluuun ja Haapaniemi 812 ryhmään!

Rippikoulu alkaa rippikoulustartista sunnuntaina 4.11. klo 9.30 -13 Palokan kirkolla. Klo 10 alkavaan Jumalanpalvelukseen ovat tervetulleita myös riparilaisten vanhemmat ja koko perhe. Kirkkokahvit juotuamme palaamme kirkkosaliin yhdessä. Jumiksen jälkeen pääset näkemään jo ripariryhmäläisiä ja sinulle kerrotaan oman ryhmän tapaamisajankohdat. Kaikissa oman ryhmän tapaamisissa sinun tulee olla paikalla. Jollet jostain syystä pääse paikalle, kysy ripppikoulun työntekijältä, kuinka voit korvata tapaamisen.

Rippikoululeirimme pidetään Haapaniemessä, Kuortaneella, 24.6.-1.7.2019. Konfirmaatiojuhlaa vietämme Taulumäen kirkossa 7.7. klo 13. Rippikoulun hinta 126 €. Maksuehdot ja huojennukset. 

Ulkoläksyt voi suorittaa tapaamisissa työntekijöille.

 

Oman ryhmämme yhteiset kokoontumiset:

# Lauantaina 16.2.2019 Rippikouluralli Palokan kirkolla klo 10-14.

# Sunnuntaina 10.3.2019 osallistumme ryhmänä yhdessä messuun Palokan kirkossa klo 9.30, jonka jälkeen on oman ryhmän tapaaminen klo 13 saakka.Juomme jumiksen jälkeen kirkkokahvit ja siirrymme yhteiseen tapaamiseen opintosaliin.

#Maanantaina 25.3.2019 on Rippikoulukonsertti klo 19.30, Tanssisali Lutakkossa, Lutakonaukio 3. Tulethan paikalle jo klo 19 Tanssisali Lutakon eteen nimenhuuto. Minna ottaa nimet ylös paikalla olijoilta.

#Keskiviikkona 10.4.2019 osallistumme ryhmänä yhdessä viikkomessuun Palokan kirkolla. Viikkomessu alkaa klo 17.30 kirkkosalissa. Viikkomessun jälkeen osallistumme nuorteniltaan Palokan kirkon alakerrassa. Nuortenillan lopuksi pidämme yhdessä hartauden kirkkosalissa, jota tulemme valmistelemaan jo klo 16.30 ennen viikkomessua. Keskiviikkoilta kestää siis klo 16.30-20.30. Muista syödä kotona ennen lähtöä. Nuortenillassa on tarjolla leipää ja mehua.

# Keskiviikkona 8.5.2019 on vanhempainilta (ei nuoria mukaan) Palokan kirkon yläkerrassa. Ilta alkaa kahvituksella klo 17.30, jonka jälkeen on yhteinen ohjelmaosuus klo 18 alkaen. Illassa on vierailijana psykiatrinen sairaahoitaja, perheterapeutti Eija Savio kaupungin oppilashuollosta. Yhteisen osuuden jäkeen jakaudumme omiin rippikouluryhmiin keskustelemaan rippikouluun liittyvistä asioista.

#Torstaina 20.6.2019 on lähipäivä Taulumäellä (1. vanhan hautausmaan siunauskappelissa, hautuumaalla ja kirkossa) klo 10-14. Lähipäivään tarvitset omat eväät mukaan ja tule omin kyydein. Nähdään klo 10 siunauskappelissa, Puistokatu 20.

Muistathan käyttäytyä messuissa ja muissa tilaisuuksissa rauhallisesti ja muut huomioiden. Lakit ja hatut on hyvä heittää päästä ja laittaa puhelimet äänettömälle, kun tulee kirkolle. Muistathan ottaa messuun osallistuessasi virsikirjan, jotta pystyt osallistumaan messun kulkuun. Messu tarjoaa hiljentymistä arjen keskelle.

Nuorten illat ovat Palokan kirkon alakerrassa keskiviikkoisin klo 19-20.30.

Nuorten illassa voit jutella kavereiden kanssa, pelailla ja osallistua loppuhartauteen.

 

Rippileiri alkaa Haapaniemessä maanantaina 24.6. Lähdemme yhteiskuljetuksella klo 15 Palokan kirkon yläpihalta. Olettehan ajoissa paikalla. Bussimatka kestää reilut pari tuntia.

Tulemme leiriltä maanantaina 1.7.Taulumäen kirkolle konfirmaatioharjoituksiin. Konfirmaatioharjoitusten jälkeen n. klo 16 vanhemmat voivat hekea nuoriaan kotiin.

Konfirmaatiota vietämme yhdessä Taulumäen kirkossa sunnuntaina 7.7. klo 13.

Nuorten tulisi olla kirkolla JO klo 11.30 konfirmaatiokuvaa varten.

Konfirmaatiomessu kestää noin puolitoista tuntia.

Klo 12 meillä on yhteinen konfirmaatiokuvaus. Jos haluatte 12 € maksavan ryhmäkuvan, toimikaa seuraavien ohjeiden mukaan:

Kirjoita C5 / C4- kokoiseen kirjekuoreen oma nimesi ja osoitteesi. Laita kuoren sisälle 12€. ÄLÄ SULJE KUORTA. Tuo kirjekuori mukanasi tullessasi konfirmaatiopäivänä klo 11.30. Kun kuva on valmis, kuvaaja lähettää sen sinulle kotiin postitse. Huomioittehan, että kuvaaja lähtee pois kirkosta heti kuvat otettuaan, eli siksi on tärkeää, että rahakuori on mukana heti tullessa. Kuvauksen hoitaa Harri Wickstrand, Viiskulman valokuvaamo.

Kummeilla on tärkeä tehtävä konfirmaatiossa, he tulevat siunaamaan omaa kummilastaan. Pyydämme kummit kirkkoon klo 12.30, jolloin ohjeistamme heitä.

 

Myöhémmin ilmestyy leirikirje ja tulostettáva osallistujakortti tänne sivulle.

 

 

Jos kysyttävää on sinulla tai huoltajallasi, otahan rohkeasti yhteyttä !

 

Ripariterveisin

                                      Minna Junttila

                                      nuorisotyönohjaaja

                                       p.0407739851

                                       minna.junttila@evl.fi

 

                                       Teija Laine

                                       pastori

                                       p.0405609906                                                                            

                                       teija.i.laine@evl.fi