Sisältö (content)

TERVETULOA RIPARILLE 811!

Tälle sivulle päivitetään vuoden aikana ajankohtaisia tietoja. Jos et löydä tarvitsemaasi tietoa, soita tai lähetä sähköpostia työntekijöille. Palokan kirkon tuleva remontti aiheuttaa sen, että kaikkia ennakkotapaamis päivämääriä emme ole vielä saaneet sovittua. Ilmoitamme päivämäärät heti tänne, kun asiat ovat kunnossa.

Kaikki tapaamiset Palokan kirkolla,

Rovastintie 8, ellei toisin mainita.

Jos et jostain pätevästä syystä pääse paikalle alla oleviin kokoontumisiin, ilmoita siitä mahd. nopeasti Ilkalle p.0405275382. Poissaolo täytyy korvata.

MERKITSE KALENTERIISI!

*STARTTIPÄIVÄ su 24.11. klo 9.00-12 Tapaamme ennen messua klo 09.00 Jokelan pappilalla (jokelan pappila sijaitsee Palokan kirkon ja suuren kuusiaidan takana, jos et löydä rakennusta, niin saavu ennen yhdeksää Palokan kirkon yläpihalle, josta sinut tullaan hakemaan oikeaan paikkaan).Osallistumme klo 10.00 alkavaan messuun. (Tässä päivässä saat paperin, jossa on kevään tapahtumat, voit laittaa sen jääkaapin oveen.)

*RIPPIKOULURALLI la 08.02. klo 10-14

*Rippikouluralli la 15.2. klo 10-14. Tämä siinä tapauksessa, jos et pääse  ensimmäiseen rallipäivään.

Messun suunnittelu 18.3.2020 klo 17:00 ja nuortenilta klo 18:00

Messu 22.3.2020 klo 18:00 Taulumäki

RIPPIKOULUKONSERTTI LUTAKOSSA ma 23.3. klo 19.15 Tapaamme Tanssisali lutakon pääoven läheisyydessä klo 19.15 ja siitä siirrymme yhdessä RIPPIKOULUKONSERTTIIN Tanssisali Lutakkoon, Lutakonaukio 3. Konsertti loppuu n. klo 20.15.

Lähipäivä 24.5.2020

*VANHEMPAINILTA  01.04.2020. klo 18-20, toivomme aktiivista osallistumista. Kahvit jo klo 17.30 alkaen!

Jos perheestä ei kumpikaan vanhempi pääse osallistumaan, toivomme teidän toimivan seuraavasti: Kirjoita kirje omalle nuorelle, sulje se kirjekuoreen ja pakkaa mukaan leirikassiin.

KIRJE OMALLE NUORELLE

Kirjoita kirjeeseen ajatuksiasi, joita et ehkä ole osannut hänelle kertoa ja joita haluaisit nuoren tietävän. Voit kirjoittaa vapaata tajunnanvirtaa tai ranskalaisilla viivoilla, kumpi on sinulle luontevampaa.

Huom! Kirje luetaan kaikkien nuorten kuullen leirillä. Jos haluat, voit laittaa kirjeeseen jonkun vinkin, josta nuori voi arvata, keneltä kirje on. (Usein nuoret haluavat vanhempien kirjeet itselleen, joten voit laittaa kirjeen loppuun oman nimesi, nimiä ei siis lueta ääneen.)

Tässä on muutama apukysymys:

Millainen hän on? Kuvaile hänen hyviä ominaisuuksiaan, taitojaan ja luonteenpiirteitään.

Mistä asioista olet ylpeä?

Onko hänellä jotain kehitettävää joissain asioissa?

Mitä toivot rippikoulun antavan nuorelle?

Mitä toivot hänen tulevaisuudelleen?

*LEIRI 01.-08.06. Haapaniemessä  Kuortaneella

*KONFIRMAATIO 14.6. klo 13 Taulumäen kirkossa, Lohikoskentie 2.

Lähdemme leirille ma 1.6. klo 9.00 Palokan kirkon yläpihalta. Olettehan ajoissa paikalla.

Paluu leiriltä ma 8.6. Taulumäen kirkolle, josta voitte tulla noutamaan nuorenne n. klo 16.30.

Lukekaa huolellisesti LEIRIKIRJE! Ja tarkistakaa yhdessä, että kaikki siinä mainitut tavarat ovat mukana.

Leirillämme ei ole virallista vanhempien vierailupäivää, mutta jos olette kesälomamatkalla lähistöllä, niin meitä saa tulla moikkaamaan. Ilmoittakaa siinä tapauksessa ennakkoon tulostanne.

Konfirmaatiopäivän aamuna nuorten tulisi olla paikalla Taulumäen kirkossa klo 11.30.

Meillä on yhteinen valokuvaus klo 12.00. Jos haluatte lunastaa itsellenne 11€ maksavan ryhmäkuvan, toimikaa seuraavasti: Kirjoittakaa C5-kokoiseen kirjekuoreen oma nimi ja osoite ja liimatkaa siihen postimerkki. Laittakaa kuoren sisälle 11€. HUOM! Kirjekuorta EI SULJETA. Nuori tuo kirjekuoren mukanaan tullessaan klo 11.30 Taulumäen kirkolle. Kuori annetaan kuvaajalle, joka kuvan valmistuttua lähettää sen teille kotiin postitse. Kuvauksen hoitaa

Nuorten kummeja pyydämme saapumaan kirkkoon klo 12.40, silloin on heille pieni ohjeistus nuorten siunaamiseen.

Kaikissa rippikouluun liittyvissä asioissa otattehan yhteyttä:

Ilkka Göös

p. 0405275382