TERVETULOA RIPARILLE 811!

Tälle sivulle päivitetään vuoden aikana ajankohtaisia tietoja. Jos et löydä tarvitsemaasi tietoa, soita tai lähetä sähköpostia työntekijöille.

Kaikki tapaamiset Palokan kirkolla,

Rovastintie 8, ellei toisin mainita.

Jos et jostain pätevästä syystä pääse paikalle alla oleviin kokoontumisiin, ilmoita siitä mahd. nopeasti Miralle p.0504088813. Poissaolo täytyy korvata.

8.5. ON VANHEMPAINILTA! Jos perheestä ei kumpikaan vanhempi pääse osallistumaan, toivomme teidän toimivan seuraavasti: Kirjoita kirje omalle nuorelle, sulje se kirjekuoreen ja pakkaa mukaan leirikassiin.

KIRJE OMALLE NUORELLE

Kirjoita kirjeeseen ajatuksiasi, joita et ehkä ole osannut hänelle kertoa ja joita haluaisit nuoren tietävän. Voit kirjoittaa vapaata tajunnanvirtaa tai ranskalaisilla viivoilla, kumpi on sinulle luontevampaa.

Huom! Kirje luetaan kaikkien nuorten kuullen leirillä. Jos haluat, voit laittaa kirjeeseen jonkun vinkin, josta nuori voi arvata, keneltä kirje on. (Usein nuoret haluavat vanhempien kirjeet itselleen, joten voit laittaa kirjeen loppuun oman nimesi, nimiä ei siis lueta ääneen.)

Tässä on muutama apukysymys:

Millainen hän on? Kuvaile hänen hyviä ominaisuuksiaan, taitojaan ja luonteenpiirteitään.

Mistä asioista olet ylpeä?

Onko hänellä jotain kehitettävää joissain asioissa?

Mitä toivot rippikoulun antavan nuorelle?

Mitä toivot hänen tulevaisuudelleen?

MERKITSE KALENTERIISI:

*STARTTIPÄIVÄ su 11.11. klo 9.45-13 Osallistumme klo 10.00 alkavaan kansanmusiikkimessuun ja sen jälkeen tapaamme omalla porukalla kirkon alakerrassa. (Tässä päivässä saat paperin, jossa on kevään tapahtumat, voit laittaa sen jääkaapin oveen.)

*RIPPIKOULURALLI la 26.1. klo 10-14

*MESSU JA TAPAAMINEN Su 3.2. klo 10-13

*Rippikouluralli la 16.2. klo 10-14. Tämä siinä tapauksessa, jos et pääse  ensimmäiseen rallipäivään.

*TAPAAMINEN ma 25.3. klo 17 Aseman pysäkillä (Asema-aukio) ja siitä siirrymme yhdessä klo 19.30 alkavaan RIPPIKOULUKONSERTTIIN Tanssisali Lutakkoon, Lutakonaukio 3. Konsertti loppuu n. klo 20.30.

*TAPAAMINEN ke 10.4. klo 16.30. Valmistelemme klo 17.30 alkavan VIIKKOMESSUN ja jatkamme vielä NUORTENILTAA klo 20.30 saakka.

*VANHEMPAINILTA ke 8.5. klo 18-20, toivomme aktiivista osallistumista. Kahvit jo klo 17.30 alkaen!

*LÄHIPÄIVÄ To 30.5. klo 10-14 Taulumäen kirkolla, omat eväät mukaan! Paikalle tullaan omin kyydein.

*LEIRI 3.-10.6. Haapaniemessä  Kuortaneella

*KONFIRMAATIO la 15.6. klo 10 Taulumäen kirkossa, Lohikoskentie 2.

TÄRKEÄÄ! KATSO ALLA OLEVASTA LINKISTÄ OHJE VAHVAN ILMOITTAUTUMISEN TEKEMISEEN!

VIDEO-OHJEET

Jos olet Osuuspankin asiakas, etkä pysty ilmoittautumaan, lähetä sähköpostia Miralle.

Lähdemme leirille ma 3.6. klo 9.00 Palokan kirkon yläpihalta. Olettehan ajoissa paikalla.

Paluu leiriltä ma 10.6. Taulumäen kirkolle, josta voitte tulla noutamaan nuorenne n. klo 16.30.

Lukekaa huolellisesti LEIRIKIRJE! Ja tarkistakaa yhdessä, että kaikki siinä mainitut tavarat ovat mukana.

Haapaniemessä on pieni kioski, jota isoset pitävät. Sovimme kioskin aukioloajoista paikan päällä.

Leirillämme ei ole virallista vanhempien vierailupäivää, mutta jos olette kesälomamatkalla lähistöllä, niin meitä saa tulla moikkaamaan. Ilmoittakaa siinä tapauksessa ennakkoon tulostanne.

Konfirmaatiopäivän aamuna nuorten tulisi olla paikalla Taulumäen kirkossa klo 8.30.

Meillä on yhteinen valokuvaus klo 9.00. Jos haluatte lunastaa itsellenne 11€ maksavan ryhmäkuvan, toimikaa seuraavasti: Kirjoittakaa C5-kokoiseen kirjekuoreen oma nimi ja osoite ja liimatkaa siihen postimerkki. Laittakaa kuoren sisälle 11€. HUOM! Kirjekuorta EI SULJETA. Nuori tuo kirjekuoren mukanaan tullessaan klo 8.30 Taulumäen kirkolle. Kuori annetaan kuvaajalle, joka kuvan valmistuttua lähettää sen teille kotiin postitse. Kuvauksen hoitaa Hannuphoto:

Hannu Rainamo 040 539 39 78

Carolin Kylfält 040 358 10 08

Nuorten kummeja pyydämme saapumaan kirkkoon klo 9.40, silloin on heille pieni ohjeistus nuorten siunaamiseen.

Kaikissa rippikouluun liittyvissä asioissa otattehan yhteyttä:

Mira Maasola

p. 0504088813