Tervetuloa Tikkakosken päiväriparille

Tämä on rippikouluryhmäsi oma sivu. Perehdythän näihin asioihin yhdessä vanhempiesi kanssa. Tältä sivulta saat tietoa tulevista kokoontumisista ja yhteisistä rippikoulun tutustumisjakson tapahtumista.

Päivärippikoulu
3.-14.6.2019
Tikkakosken kirkolla

Konfirmaatio 16.6. klo 10.00
Tikkakosken kirkossa

Päivärippikoulu kokoontuu arkipäivisin n. klo 9.00-16.00. Aika tarkentuu kun rippikoulu on suunniteltu nuorten kanssa.

- Starttipäivä sunnuntaina 25.11. klo 11 Tikkakosken kirkko

Ensin vietämme yhdessä messua, messuun myös kotiväki tervetullutta! Tauon jälkeen pidämme riparihärdellin, jossa ryhmä kiertää 3 pajaa iltapäivän aikana. Päivä päättyy viimeistään klo 16.00.

On hyvin tärkeää että pääset osallistumaan päivään, sillä päivän aikana tulee paljon infoa rippikouluajasta sekä on jo ensimmäiset ryhmän tapaamiset. Mikäli et pääse, ole yhteydessä leirin ohjaajiin, katsotaan korvaava kerta!

- Ryhmä kokoontuu Tikkakosken kirkolla:

tiedot tulevat tänne myöhemmin.

- Riparikonsertti Lutakossa ma 25.3. klo 18-19

- 13.4. Tapaaminen ja messun suunnittelu klo 18-20 Tikkakosken nuorisotilassa.

- 14.4. Yhteisesti suunniteltu messu Tikkakosken kirkossa klo 10. Paikalla oltava klo 9.30, jolloin katsomme homman vielä yhdessä läpi. Messu kestää n. 1,5 tuntia, jonka jälkeen pidämme vielä lyhyen palaverin nuorisotilassa.

Tehtävät ennen riparia:

Ennakkotehtäviä tulee ainakin kaksi. Toinen on kirje leirin vetäjille ja toinen on oman kummin haastattelu. Tehtävät ilmestyvät käyttämäämme Google Classroom opiskeluympäristöön. Classroom appin pääsee lataamaan seuraavasta linkistä

LATAA GOOGLE CLASSROOM

Käytämme Classroomia ennakkotehtäviin, korvaaviin tehtäviin ja oppimispäiväkirjoihin. Tällä tavalla ei tarvitse palautella papereita ja meille opettajillekin tehtävät pysyvät järjestyksessä ja ovat kaikkien luettavissa yhtäaikaa. Tätä kautta voimme myös helposti antaa palautetta tehtävistä hyvinkin nopeasti. Rippikoulun tapahtumat lisäämme ryhmän classroom/google kalenteriin joko tapahtumina tai tehtävinä. Paras käytäntö on vielä hakusessa viimeisimmän päivityksen jälkeen.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä rippikouluun liittyen, ota rohkeasti yhteyttä.

Rippikoulun ohjaajat

Ville von Gross