Tervetuloa ryhmään 712!

Tämä on rippikouluryhmäsi oma sivu. Perehdythän näihin asioihin yhdessä vanhempiesi kanssa. Tältä sivulta saat tietoa tulevista kokoontumisista ja yhteisistä rippikoulun tutustumisjakson tapahtumista. Sivulla julkaistaan myöhemmin keväällä 2019 myös leirikirje ja konfirmaatiota koskevat ohjeet. Lisäämme tietoa tulevista rippikouun liittyvistä asioista jo lähiviikkojen aikana.

Starttipäivä sunnuntaina 25.11. klo 11 Tikkakosken kirkko

Ensin vietämme yhdessä messua, messuun myös kotiväki tervetullutta! Tauon jälkeen pidämme riparihärdellin, jossa ryhmä kiertää 3 pajaa iltapäivän aikana. Päivä päättyy viimeistään klo 16.00.

On hyvin tärkeää että pääset osallistumaan päivään, sillä päivän aikana tulee paljon infoa rippikouluajasta sekä on jo ensimmäiset ryhmän tapaamiset. Mikäli et pääse, ole yhteydessä leirin ohjaajiin, katsotaan korvaava kerta!

Ryhmä kokoontuu Tikkakosken kirkolla:

tiedot tulevat tänne myöhemmin.

Riparikonsertti Lutakossa ma 25.3. klo 18-19

Mikäli sinulla herää kysymyksiä rippikouluun liittyen, ota rohkeasti yhteyttä.

Rippikoulunvetäjät:

Ville von Gross