Rippikouluryhmä 511

Tämä on rippikouluryhmäsi oma sivu. Perehdythän näihin asioihin yhdessä vanhempiesi kanssa. Tältä sivulta saat tietoa tulevista kokoontumisista ja yhteisistä rippikoulun tutustumisjakson tapahtumista. Sivulla julkaistaan myöhemmin keväällä 2019 myös leirikirje ja konfirmaatiota koskevat ohjeet.

Rippikoulun starttikirkko ja ensimmäinen tapaaminen olikin jo ja nyt menossa on seurakuntaan tutustumisen jakso. Ennen käytetty rippikoulupassi ja merkintöjen hakeminen erilaisista tilaisuuksista ovat jääneet pois. Sen sijaan kokoonnumme seurakunnan tilaisuuksiin yhtenä ryhmänä.

Kokoontumisiin saattaa vielä tulla pieniä muutoksia.

511 tulevat kokoontumiset:

Nuorten iltakahvila pe 16.11 klo 17-18 (saat toki olla pidempäänkin, iltakahvila on auki klo 22 saakka) Neulaskoti

Riparihärdelli 1 la 19.1 klo 10-12 Neulaskoti

Messu ja Riparihärdelli 2 su 17.2.2019 klo 10-n.klo 12.30 Säynätsalo

Riparikonsertti ma 25.3 klo 18-19 Tanssisali Lutakko

Messu, jonka ryhmä saa suunnitella ja toteuttaa on huhti-toukokuussa 2019, päivä tärkentuu ennen joulua. Tämän yhteydessä on vanhempainilta.

Lähipäivä ti 21.5 klo 17-20 Neulaskoti

Leirijakso: 4.-11.6. Vesala

Konfirmaatio: 16.6. klo 10 Säynätsalon kirkko

Jos et pääse vaikkapa harrastuksen tai muun tärkeän syyn vuoksi paikalle, voit korvata osallistumisesi näin:

Nuorten iltakahvila: Tule johonkin toiseen iltakahvilaan paikalle. Iltakahvilat ja nuortenillat löydät tältä sivustolta etsimältä kohdasta nuoret ja Säynätsalo.

Riparihärdelli 1 ja 2: Poissaoleville lähetetään sähköpostitse pieni asiaan liittyvä tehtävä.

Riparikonsertti: Osallistu johonkin seurakunnan muuhun musiikkitilaisuuteen. Tilaisuuksista saat tietoa jyvaskylanseurakunta.fi

Lähipäivä: Osallistu samalla viikolla on ryhmien 512 ja 513 teemapäivät, tiedot löytyvät kyseisten ryhmien sivuilta.

Messun suunnittelua ei voi korvata. Poissaolijoille on sitten leirijaksolla luvassa pientä ylimääräistä askaretta asiaan liittyen.

Lisää tietoa voit tiedustella minulta.

Syysterveisin, Antti

Antti Pirttimäki