Rippikouluryhmä 511

Tämä on rippikouluryhmäsi oma sivu. Perehdythän näihin asioihin yhdessä vanhempiesi kanssa. Tältä sivulta saat tietoa tulevista kokoontumisista ja yhteisistä rippikoulun tutustumisjakson tapahtumista. Sivulla julkaistaan myöhemmin keväällä 2019 myös leirikirje ja konfirmaatiota koskevat ohjeet. Lisäämme tietoa tulevista rippikouun liittyvistä asioista jo lähiviikkojen aikana.

Rippikouluun ilmoittautuminen on jo ohi ja edessä onkin starttikirkko, jolloin tapaamme ensimmäistä kertaa. Ryhmän 511 starttipäivä on sunnuntaina 28.10.2018 Säynätsalon kirkossa klo 10. Toivomme, että myös rippikoululaisten vanhemmat pääsisivät paikalle. Vietämme aluksi sunnuntain messua, jonka jälkeen pidämme infon rippikouluasioista. Starttipäivä loppuu viimeistään n. klo 11.45 (riippuen hieman messun kestosta ja infotilaisuudessa käsiteltävistä mahdollisista rippikoulua koskevista kysymyksistä).

On tärkeää, että pääset paikalle. Jos jostain syystä sinulla on muuta tärkeää menoa kyseisenä sunnuntaina, niin voit tulla ryhmän 512 starttipäivään sunnuntaina 11.11. klo 16. Neulaskodille (Pihkatie 4, Jyväskylä, Keljonkangas) Varaa silloinkin aikaa tilaisuuteen n. 1h 45min. Tilaisuudessa käsitellään suurimmaksi osaksi samoja asioita. Ryhmien kokoontumisissa voi olla eroja päivämäärien suhteen, mutta ne voit aina tarkistaa tältä sivulta.

511 tärkeät päivämäärät:

Starttipäivä 28.10. klo 10 Säynätsalon kirkko

Leirijakso: 4.-11.6. Vesala

Konfirmaatio: 16.6. klo 10 Säynätsalon kirkko

Lisää tietoa voit tiedustella minulta.

Syysterveisin, Antti

Antti Pirttimäki