Hei 414-2019 riparilainen!

Ompa mukava, että olet tulossa rippikouluun. Tervetuloa.

Tänä vuonna rippikoulu ja erityisesti seurakuntaan tutustumismerkintöjen kerääminen on muuttunut. Meille työntekijöillekin tämä on uudenlainen kokemus. Nyt merkinnät kerätään niin, että joka kerralla, koko 414 ryhmä, ohjaajineen, on paikalla. Tässä sinulle päivämäärät, kellonajat ja paikat, jotka voisit samantien merkata kalenteriisi.

- STARTTIPÄIVÄ su 2.12. klo 11 Kuokkalan kirkko (Syöttäjänkatu 4). Osallistumme messuun ja saamme jumalanpalvelusopetuksen.  Messun jälkeen kokoonnumme Lastensaliin kirkon perälle, jossa tutustumme toisiimme ja ryhmäämme.

-  OSALLISTUMINEN MESSUUN su 13.1. klo 11 Kuokkalan kirkko.

- OMAN ALUEEN TEEMAPÄIVÄ la 19.1. klo 12-15 Kuokkalan kirkko. Oman alueen teemapäivä. Päivässä esitellään seurakunnan eri työaloja.

- NUORTENILTA ke 20.3. klo 19-20 Polttis nuorisotila (Polttolinja 35)

- RIPPIKOULUKONSERTTI ma 25.3. klo __ (kellonaika tarkentuu myöhemmin) Lutakon tanssisali.

-  LÄHIPÄIVÄ pe 26.4. klo 17 Polttis Valmistelemme messun sunnuntaille 28.4.

- 414 RYHMÄ TOTEUTTAA MESSUN su 28.4. klo 11 Kuokkalan kirkko. Vanhempien tapaaminen messun jälkeen kirkkokahveilla.

- LEIRI ti-ti  30.7.-6.8.2019 Leiri Koivuniemessä Vaajakoskella.

- su 11.8. klo 11 Konfirmaatio Kuokkalan kirkossa.

Tämmöinen setti. Toivon kovasti, että nämä ajankohdat sopisivat kaikille. Jos sinulle tulee kysyttävää, niin älä epäröi ottaa yhteyttä, vastaamme mielellämme.

Näkemisiin ja kuulumisiin,

rippikoulusi työntekijät

Ulla-Maija Grönholm

ulla-maija.gronholm@evl.fi

Riku Bucht

pappi

riku.bucht@evl.fi

Sirpa Lampinen

"Kauan ennen kuin tänne synnyit sinut tunsi jo Jumala.

Oli päiväsi pilvisinkin hänen tiedossansa,

joka ainoa päiväsi jo ennen syntymääsi.

Olet kuva rakkaudesta, Luojan kaunein ajatus."