TERVETULOA RYHMÄÄN 413!

Tänne päivitetään ajankohtaisia riparitietoja, kuten ryhmäsi tapaamiset ja työntekijät.
Mukavaa riparivuotta!

413 Kuokkalan  rippileiri on 8.-15.7.2019 Haapaniemessä Kuortaneella ja konfirmaatiojuhla on 21.7.19 klo 11 Kuokkalan kirkossa.

Jos et jostain pätevästä syystä pääse paikalle alla oleviin kokoontumisiin, ilmoita siitä aina mahd. nopeasti Marjolle p.050 5497014. Kaikki etukäteiskokoontumiset kuuluvat ripariisi.

MERKITSE KALENTERIISI:

*STARTTIPÄIVÄ su 11.11.18 klo 11-14 Osallistumme messuun, jonka jälkeen jäämme kirkkosalliin omalla porukalla. (Tässä päivässä saat paperin, jossa on kevään tapahtumat, voit laittaa sen jääkaapin oveen.) Ole paikalla viim. klo 10.45.

*TAPAAMINEN to 24.1.19 klo 16.30 Polttolinja 37

*MESSU JA TAPAAMINEN Su 27.1. klo 10-14 Kuokkalan kirkossa, valmistelemme  yhdessä messun.

*RIPPIKOULULAUANTAI OMAN ALUEEN TEEMAPÄIVÄ la 2.2 klo 12-15 Kuokkalan kirkko. Päivässä esitellään seurakunnan eri työaloja.

*NUORTENILTA ke 20.2.19 klo 19-20 Polttolinja 37.

*RIPPIKOULUKONSERTTI 25.3.19 Lutakon tanssisalissa, aika tarkentuu myöhemmin

*MESSU JA TAPAAMINEN su 14.4.19 klo 11-14 Kuokkalan kirkossa.

*VANHEMPINILTA to 16.5. klo 17.30 Kuokkalan kirkko, rippikoululaiset mukana illassa

*TAPAAMINEN to 4.7. klo 12-14 Polttolinja 37

HEI RIPPILEIRILÄINEN JA KOTIVÄKI

Ripari 413 Kuokkala, leirikirje

Leirin aika          8-15.7.2019 (ma-ma) Hiippakuntakartano, Kuortane

ja –paikka

Leiri alkaa          maanantaina 8.7. Yhteislähdöllä Kuokkalan kirkolta bussilla klo 15. Olettehan ajoissa paikalla. Bussimatka kestää reilut pari tuntia.

Leiri päättyy       maanantaina 15.7. Palaamme yhteiskuljetuksella n. klo 14 Kuokkalan kirkolle, jolloin pidämme konfirmaatioharjoitukset. Rippikoululaisia voi tulla hakemaan kirkolta n. klo 16.

OSALLISTUJAKORTTI

Sähköpostiin on tullut info tästä. Osuuspankin asiakkaat, ottakaa minuun yhteyttä sähköpostissa, niin lähetän teille osallistujakortin. Kortti on oltava täytettynä ja allekirjoitettuna 4.7.kokoontumiseen.

Leirillä tarvittavat varusteet

Muistiinpanovälineet; kynä, kumi ynnämuut

Lakana, tyynyliina ja makuupussi TAI lakana, tyynyliina ja pussilakana

Yöasu

Peseytymisvälineet

Pyyhe ja uintivarusteet

Vaatetta, eri säiden varalle

Riittävästi vaihtovaatekertoja

Ulkoiluvarusteet ja ulkoiluun sopivat kengät ja varakengät

Sisäkengät tai –tossut, villasukatkin on hyvä olla.

Henkilökohtaiset tavarat, lääkkeet, hyttyssuojat yms.

Kotiin jäävät kamppeet

energiajuomat, tupakat, nuuska, alkoholi, kaikki päihteet.

Kännykän/tabletin/ym. sen sijaan voit ottaa halutessasi mukaan, mutta käyttö on sallittu vain vapaa-ajalla muuta ohjelmaa ja olemista häiritsemättä. Musiikkia voi kuunnella korvanappien kautta, ei kaiuttimien.

Huomioi, että Jyväskylän seurakunta ei korvaa henkilökohtaisten tavaroidesi (kännykät yms.) rikkoutumista/vahingoittumista/kadottamista leirillä.

Vaikka tavarat eivät ole vakuutettuja seurakunnan puolesta, ihmiset ovat. Leirillä on voimassa srk:n puolesta tapaturmavakuutus, mutta ei sairausvakuutusta.

Konfirmaatioharjoitus

Maanantaina 15.7. n. klo 14 alkaen Kuokkalan kirkossa (kestää noin kaksi tuntia)

Konfirmaatio

Su 21.7. klo 11.00 Kuokkalan kirkossa (Syöttäjänkatu 4). Rippikoululainen, olethan paikalla viimeistään klo 09.45. Otamme konfirmaatioryhmäkuvan tuntia ennen konfirmaatiota. Jos haluat tuon valokuvan itsellesi, tuo kuvaushetkeen mukanasi omalla nimellä ja osoitteella varustettu kirjekuori (A5 –kokoa), jonka sisään laitat 11 euroa ja päälle liimaat postimerkin (älä sulje kuorta). Valokuvaajana toimii Hannuphoto +358 40 5393978 www.hannuphoto.com Kuvan hinta 11 euroa.

Konfirmaatiossa rippikoululaiset siunataan, toivomme että mukana siunaamassa olisi vetäjien ja isosten lisäksi rippikoululaisen läheinen. Hän voi olla kummi, vanhempi tai isovanhempi tai joku muu läheinen; pyytäkää häntä jo etukäteen tähän luottamustehtävään. Pappi pyytää konfirmaatiossa leirin vetäjiä, isosta ja ”läheistä” astumaan alttarin ääreen. Ko. henkilöt laittavat kädet rippikoululaisen päälle ja pappi lausuu siunauksen.

Konfirmaatio on ennen kaikkea nuorten juhla. Rauhoitetaan siksi alttarialue tätä juhlaa varten, valokuvaus tai videointi omalta paikalta. Kukkaset on kätevin ojentaa nuorille vaikkapa ulkona kulkueen poistuttua kirkosta. Konfirmaatioon ovat tervetulleita kaikki perheenjäsenet, läheiset ja kaverit. Mukavaa yhteistä juhlaa!

Terveisin rippileirisi työntekijät,

Marjo Nieminen                  Miika Mäkinen                   Eija-Liisa Väisänen

nuorisotyönohjaaja              pappi                                kanttori

050 549 7014                      044 431 4438

marjo.nieminen@evl.fi      miika.makinen@evl.fi

Eemil Vähäjylkkä

kesätologi

Sekä yövahti Arttu ja isoset

"Kauan ennen kuin tänne synnyit sinut tunsi jo Jumala.

Oli päiväsi pilvisinkin hänen tiedossansa,

joka ainoa päiväsi jo ennen syntymääsi.

Olet kuva rakkaudesta, Luojan kaunein ajatus."