Ripari 412 Kuokkala, leirikirje

Leirin aika          2- 9.7.2019 (ti-ti) Rysä, Vesala

ja –paikka

Leiri alkaa          tiistaina 2.7. klo 14.00. Kukin saapuu Rysään (hirsirakennus), Vesalan  leirikeskukseen omin kyydein. (Vesalantie 136, 41940 Vesanka) Matkaa Jyväskylästä noin 15 km.

Leiri päättyy       tiistaina 9.7. klo 12.00 Paluu leiriltä tapahtuu YHTEISKULJETUKSELLA. Tulemme bussilla Kuokkalan Kirkkoon konfirmaatioharjoituksiin. Harjoitukset alkavat heti leirin jälkeen klo 13.00.

OSALLISTUJAKORTTI

Sähköpostiin on tullut info tästä. Osuuspankin asiakkaat, ottakaa Hennaan yhteyttä sähköpostilla, niin lähetän teille osallistujakortin. Kortti on oltava täytettynä ja allekirjoitettuna riparille tultaessa.

Leirillä tarvittavat varusteet

Muistiinpanovälineet; kynä, kumi, vihko ynnämuut

Lakana, tyynyliina ja makuupussi TAI lakana, tyynyliina ja pussilakana

Yöasu

Peseytymisvälineet

Pyyhe ja uintivarusteet

Vaatetta, eri säiden varalle

Riittävästi vaihtovaatekertoja

Ulkoiluvarusteet ja ulkoiluun sopivat kengät ja varakengät

Sisäkengät tai –tossut, villasukatkin on hyvä olla.

Henkilökohtaiset tavarat, lääkkeet, hyttyssuojat yms.

Huom! Ennen leiriä kannattaa tarkkailla säätiedotusta. Jos luvassa on hellettä, kannattaa kaveriporukoittain sopia, voisiko joku ottaa huoneeseen yhden pöytätuulettimen.

Kotiin jäävät kamppeet

energiajuomat, tupakat, nuuska, alkoholi, kaikki päihteet.

Kännykän/tabletin/ym. sen sijaan voit ottaa halutessasi mukaan, mutta käyttö on sallittu vain vapaa-ajalla muuta ohjelmaa ja olemista häiritsemättä. Musiikkia voi kuunnella korvanappien kautta, ei kaiuttimien.

Huomioi, että Jyväskylän seurakunta ei korvaa henkilökohtaisten tavaroidesi (kännykät yms.) rikkoutumista/vahingoittumista/kadottamista leirillä.

Vaikka tavarat eivät ole vakuutettuja seurakunnan puolesta, ihmiset ovat. Leirillä on voimassa srk:n puolesta tapaturmavakuutus, mutta ei sairausvakuutusta.

Konfirmaatioharjoitus

Tiistaina 9.7 heti leirin jälkeen. klo 13.00 Kuokkalan kirkossa (kestää noin kaksi tuntia)

Konfirmaatio

Su 14.7. klo 11.00 Kuokkalan kirkossa (Syöttäjänkatu 4). Rippikoululainen, olethan paikalla viimeistään klo 09.45.

Otamme konfirmaatioryhmäkuvan tuntia ennen konfirmaatiota. Jos haluat tuon valokuvan itsellesi, tuo kuvaushetkeen mukanasi omalla nimellä ja osoitteella varustettu kirjekuori (A5 –kokoa), jonka sisään laitat 11 euroa ja päälle liimaat postimerkin (älä sulje kuorta). Valokuvaajana toimii Hannuphoto +358 40 5393978 www.hannuphoto.com Kuvan hinta 11 euroa.

Konfirmaatiossa rippikoululaiset siunataan, toivomme että mukana siunaamassa olisi vetäjien ja isosten lisäksi rippikoululaisen läheinen. Hän voi olla kummi, vanhempi tai isovanhempi tai joku muu läheinen; pyytäkää häntä jo etukäteen tähän luottamustehtävään. Pappi pyytää konfirmaatiossa leirin vetäjiä, isosta ja ”läheistä” astumaan alttarin ääreen. Ko. henkilöt laittavat kädet rippikoululaisen päälle ja pappi lausuu siunauksen.

Konfirmaatio on ennen kaikkea nuorten juhla. Rauhoitetaan siksi alttarialue tätä juhlaa varten, valokuvaus tai videointi omalta paikalta. Kukkaset on kätevin ojentaa nuorille vaikkapa ulkona kulkueen poistuttua kirkosta. Konfirmaatioon ovat tervetulleita kaikki perheenjäsenet, läheiset ja kaverit. Mukavaa yhteistä juhlaa!

Koska leirimme vanhempientapaaminen oli jo aikaisin keväällä, toivomme että jos mielenpäällä on jokin nuoren elämään liittyvä asia, joista meidän vetäjien olisi hyvä tietää, ota meihin yhteyttä ennen leiriä.

Terveisin rippileirisi työntekijät,

Henna Luomala