Hei 411-2019 riparilainen!

Ompa mukava, että olet tulossa rippikouluun. Tervetuloa.

Tänä vuonna rippikoulu ja erityisesti seurakuntaan tutustumismerkintöjen kerääminen on muuttunut. Meille työntekijöillekin tämä on uudenlainen kokemus. Nyt merkinnät kerätään niin, että joka kerralla, koko 411 ryhmä, ohjaajineen, on paikalla. Tässä sinulle päivämäärät, kellonajat ja paikat, jotka voisit samantien merkata kalenteriisi.

- STARTTIPÄIVÄ su 4.11. klo 11 Kuokkalan kirkko (Syöttäjänkatu 4). Tällöin osallistumme messuun ja saamme jumalanpalvelusopetuksen. Messun jälkeen kokoonnumme Lastensaliin kirkon perälle, jossa tutustumme toisiimme ja ryhmäämme.

- OMAN ALUEEN TEEMAPÄIVÄ la 19.1. klo 12-15 Kuokkalan kirkko. Päivässä esitellään seurakunnan eri työaloja.

- OSALLISTUMINEN MESSUUN su 20.1. klo 11 Kuokkalan kirkko.

- NUORTEN ILTA ke 6.3. klo 19-20 Polttis nuorisotila (Polttolinja 35)

- RIPPIKOULUKONSERTTI ma 25.3. klo __ (kellonaika tarkentuu myöhemmin) Lutakon tanssisali.

- LÄHIPÄIVÄ to 11.4. klo 16 Polttis.  Valmistelemme messun sunnuntaille 14.4.

- 411 RYHMÄ TOTEUTTAA MESSUN su 14.4. klo 11 Kuokkalan kirkko. Vanhempien tapaaminen messun jälkeen kirkkokahveilla.

- LEIRI ma-ma 3-10.6.2019 Vesalan Verkossa.

- KONFIRMAATIO su 16.6. klo 11 Kuokkalan kirkossa.

Tämmöinen setti. Toivon kovasti, että nämä ajankohdat sopisivat kaikille. Jos sinulle tulee kysyttävää, niin älä epäröi ottaa yhteyttä, vastaamme mielellämme.

Näkemisiin ja kuulumisiin,

rippikoulusi työntekijät

Ulla-Maija Grönholm

ulla-maija.gronholm@evl.fi

Kati Reukauf

pappi

kati.reukauf@evl.fi

"Kauan ennen kuin tänne synnyit sinut tunsi jo Jumala.

Oli päiväsi pilvisinkin hänen tiedossansa,

joka ainoa päiväsi jo ennen syntymääsi.

Olet kuva rakkaudesta, Luojan kaunein ajatus."