HEI RIPPILEIRILÄINEN JA KOTIVÄKI

Ripari 411 Kuokkala, leirikirje

Leirin aika          3-10.6.2019 (ma-ma) Verkko, Vesala

ja –paikka

Leiri alkaa          maanantaina 3.6. klo 14.00. Kukin saapuu Verkkoon (iso punainen tiilitalo), Vesalan  leirikeskukseen omin kyydein. (Vesalantie 136, 41940 Vesanka) Matkaa Jyväskylästä noin 15 km.

Leiri päättyy       maanantaina 10.6. klo 11.30 Paluu leiriltä tapahtuu omin kyydein.

OSALLISTUJAKORTTI

Sähköpostiin on tullut info tästä. Osuuspankin asiakkaat, ottakaa minuun yhteyttä sähköpostissa, niin lähetän teille osallistujakortin. Kortti on oltava täytettynä ja allekirjoitettuna riparille tultaessa.

Leirillä tarvittavat varusteet

Muistiinpanovälineet; kynä, kumi ynnämuut

Lakana, tyynyliina ja makuupussi TAI lakana, tyynyliina ja pussilakana

Yöasu

Peseytymisvälineet

Pyyhe ja uintivarusteet

Vaatetta, eri säiden varalle

Riittävästi vaihtovaatekertoja

Ulkoiluvarusteet ja ulkoiluun sopivat kengät ja varakengät

Sisäkengät tai –tossut, villasukatkin on hyvä olla.

Henkilökohtaiset tavarat, lääkkeet, hyttyssuojat yms.

Kotiin jäävät kamppeet

energiajuomat, tupakat, nuuska, alkoholi, kaikki päihteet.

Kännykän/tabletin/ym. sen sijaan voit ottaa halutessasi mukaan, mutta käyttö on sallittu vain vapaa-ajalla muuta ohjelmaa ja olemista häiritsemättä. Musiikkia voi kuunnella korvanappien kautta, ei kaiuttimien.

Huomioi, että Jyväskylän seurakunta ei korvaa henkilökohtaisten tavaroidesi (kännykät yms.) rikkoutumista/vahingoittumista/kadottamista leirillä.

Vaikka tavarat eivät ole vakuutettuja seurakunnan puolesta, ihmiset ovat. Leirillä on voimassa srk:n puolesta tapaturmavakuutus, mutta ei sairausvakuutusta.

Konfirmaatioharjoitus

Perjantaina 14.6. klo 13.00 Kuokkalan kirkossa (kestää noin kaksi tuntia)

Konfirmaatio

Su 16.6. klo 11.00 Kuokkalan kirkossa (Syöttäjänkatu 4). Rippikoululainen, olethan paikalla viimeistään klo 09.45. Otamme konfirmaatioryhmäkuvan tuntia ennen konfirmaatiota. Jos haluat tuon valokuvan itsellesi, tuo kuvaushetkeen mukanasi omalla nimellä ja osoitteella varustettu kirjekuori (A5 –kokoa), jonka sisään laitat 11 euroa ja päälle liimaat postimerkin (älä sulje kuorta). Valokuvaajana toimii Hannuphoto +358 40 5393978 www.hannuphoto.com Kuvan hinta 11 euroa.

Konfirmaatiossa rippikoululaiset siunataan, toivomme että mukana siunaamassa olisi vetäjien ja isosten lisäksi rippikoululaisen läheinen. Hän voi olla kummi, vanhempi tai isovanhempi tai joku muu läheinen; pyytäkää häntä jo etukäteen tähän luottamustehtävään. Pappi pyytää konfirmaatiossa leirin vetäjiä, isosta ja ”läheistä” astumaan alttarin ääreen. Ko. henkilöt laittavat kädet rippikoululaisen päälle ja pappi lausuu siunauksen.

Konfirmaatio on ennen kaikkea nuorten juhla. Rauhoitetaan siksi alttarialue tätä juhlaa varten, valokuvaus tai videointi omalta paikalta. Kukkaset on kätevin ojentaa nuorille vaikkapa ulkona kulkueen poistuttua kirkosta. Konfirmaatioon ovat tervetulleita kaikki perheenjäsenet, läheiset ja kaverit. Mukavaa yhteistä juhlaa!

Terveisin rippileirisi työntekijät,

Kati Reukauf                       Ulla-Maija Grönholm             Mikko Salo

pappi                                   nuorisotyönohjaaja                kesäteologi

050 521 5412                     050 436 5435

kati.reukauf@evl.fi           ulla-maija.gronholm@evl.fi

sekä isoset: Salla, Konsta, Eemil, Jenna, Heidi, Ella + yövahti Taneli.

Hei 411-2019 riparilainen!

Ompa mukava, että olet tulossa rippikouluun. Tervetuloa.

Tänä vuonna rippikoulu ja erityisesti seurakuntaan tutustumismerkintöjen kerääminen on muuttunut. Meille työntekijöillekin tämä on uudenlainen kokemus. Nyt merkinnät kerätään niin, että joka kerralla, koko 411 ryhmä, ohjaajineen, on paikalla. Tässä sinulle päivämäärät, kellonajat ja paikat, jotka voisit samantien merkata kalenteriisi.

- STARTTIPÄIVÄ su 4.11. klo 11 Kuokkalan kirkko (Syöttäjänkatu 4). Tällöin osallistumme messuun ja saamme jumalanpalvelusopetuksen. Messun jälkeen kokoonnumme Lastensaliin kirkon perälle, jossa tutustumme toisiimme ja ryhmäämme.

- OMAN ALUEEN TEEMAPÄIVÄ la 19.1. klo 12-15 Kuokkalan kirkko. Päivässä esitellään seurakunnan eri työaloja.

- OSALLISTUMINEN MESSUUN su 20.1. klo 11 Kuokkalan kirkko.

- NUORTEN ILTA ke 6.3. klo 19-20 Polttis nuorisotila (Polttolinja 35)

- RIPPIKOULUKONSERTTI ma 25.3. klo 16.30  Lutakon tanssisali. Tule noin vartti etuajassa ja käy ilmoittautumassa paikanpäällä Ulla-Maijalle.

- LÄHIPÄIVÄ to 4.4. klo 16 Polttis.

- MESSUVALMISTELU to 11.4. klo 16 Polttis. Valmistelemme messun sunnuntaille 14.4.

- 411 RYHMÄ TOTEUTTAA MESSUN su 14.4. klo 11 Kuokkalan kirkko. Vanhempien tapaaminen messun jälkeen kirkkokahveilla.

- Konfirmaatioharjoitus pe 14.6. klo 13.00 Kuokkalan kirkossa (kestää noin kaksi tuntia)

- LEIRI ma-ma 3-10.6.2019 Vesalan Verkossa.

- KONFIRMAATIO su 16.6. klo 11 Kuokkalan kirkossa.

Tämmöinen setti. Toivon kovasti, että nämä ajankohdat sopisivat kaikille. Jos sinulle tulee kysyttävää, niin älä epäröi ottaa yhteyttä, vastaamme mielellämme.

Näkemisiin ja kuulumisiin,

rippikoulusi työntekijät

Ulla-Maija Grönholm

ulla-maija.gronholm@evl.fi

Kati Reukauf

pappi

kati.reukauf@evl.fi

"Kauan ennen kuin tänne synnyit sinut tunsi jo Jumala.

Oli päiväsi pilvisinkin hänen tiedossansa,

joka ainoa päiväsi jo ennen syntymääsi.

Olet kuva rakkaudesta, Luojan kaunein ajatus."