Sisältö (content)

Tervetuloa ryhmään 314!

Tänne päivitetään ajankohtaisia riparitietoja, kuten ryhmäsi tapaamiset ja työntekijät.
Mukavaa riparivuotta!

Rippikoulu alkaa ryhmäsi starttipäivänä 12.1. klo 10.00- 12.00 Keltinmäen kirkolla.

Aloitamme yhteisellä jumalanpalveluksella, jonka jälkeen on kirkkokahvit ja kerromme infoa, miten rippikoulu siitä etenee ja mitä kokoontumisia on seuraavaksi. Samalla tapaat rippikouluryhmäsi ja sen ohjaajat. Tilaisuus päättyy klo 12 mennessä.

Ota pikaisesti yhteyttä jompaankumpaan ohjaajista, mikäli et pääse osallistumaan tähän yhteiseen aloitukseemme (yhteystiedot löydät alempaa). Voit olla meihin rohkeasti yhteydessä missä tahansa mieltäsi askarruttavassa asiassa.

Rippikoulun rakenne on nykyään sellainen, että se koostuu tietyistä tapaamisista jo ennen varsinaista leirijaksoa. Onkin tärkeää osallistua jokaiseen yhteiseen juttuumme, joita ovat:

- 12.1.2020 klo 10.00 Keltinmäen kirkko: starttijumalanpalvelus

- 25.1.2020 klo 14.00 - 17.00 Keltinmäen kirkko: Rippikouluralli, jossa tutustumme  yhdessä koko ryhmän kanssa seurakuntamme eri työmuotoihin

- 18.3. klo 18.30 - 20.00, Keltinmäen kirkko, 314 ryhmän nuortenilta.

- ma 23.3. klo ? (aika selviää myöhemmin) Lutakossa: rippikoulukonsertti, (Tanssisali Lutakko, Lutakonaukio 3

Reipasta rippikouluaikaa!

Terveisin ryhmäsi ohjaajat: