Tervetuloa riparille 221!

Tämä on päivärippikoulun oma sivu, jonne päivitetään riparin tietoja.

Perehtykää sivuun huolella yhdessä huoltajan kanssa, vaikka tietoa on paljon.

Päivärippikoulun ennakkotapaamiset ovat olleet ja korvauksista on lähtenyt tietoa niille, joita asia koskee.

Rippikoulua vietämme Kipinässä 3.-14.6.2019 ja konfirmaatio on Taulumäen kirkossa lauantaina 15.6. klo 13.

Päivärippikoulun vanhempainilta on maanantaina 3.6. klo 17.00 Kipinässä, Kauppakeskus Sepän toisessa kerroksessa. Kaikki huoltajat ovat tervetulleita.

Rippikoulupäivämme alkavat joka aamu klo 9.30 ja kotiin lähdetään viimeistään klo 15.00.

Kaikkina muina päivinä kokoonnumme Kipinässä, Kauppakeskus Sepän toisessa kerroksessa, paitsi kumpanakin torstaina. Eli torstaina 6.6 ja 13.6. kokoonnumme Huhtakodilla, Nevakatu 6.

6.6. torstaina teemme tutustumisretken Mäntykankaan siunauskappeliin. Kokoonnumme Mäntykankaan hautasmaan porteille klo 9.30. Tutustumisen jälkeen kävelemme Huhtakodille, jonne päivä päättyy viimeistään klo 15.00.

13.6. käymme läheisessä palvelutalossa. Tällöin aloitamme Huhtakodilla klo 9.30.

Sunnuntaina 9.6. päivärippikoulumme osallistuu Taulumäen kirkolla messuun. Kokoontuminen Taulumäen kirkolla klo 16.45.

Päivärippikoululaisille tarjotaan päivittäin lounas.

Perjantaina 14.6. rippikoulupäivämme koostuu vain konfirmaatioharjoituksesta, jota vietämme Taulumäen kirkolla. Aloitamme tuolloin klo 10 ja lopetamme klo 12.00, kokoontuminen suoraan Taulumäen kirkolla. Perjantaina ei ole lounasta.

Konfirmaatio on lauantaina 15.6. Taulumäen kirkolla klo 13.00.

Pyydämme rippikoululaisia tulemaan paikalle jo  klo 11.45, koska ryhmäkuvaus on ennen konfirmaatiota.

Jos haluatte kuvan, tuokaa konfirmaatio päivänä työntekijälle c5-kokoinen kirjekuori, jonka sisällä on 11€ (tasaraha), kuoreen kirjoitettu nimi, osoite ja postimerkki laitettu valmiiksi. Älkää pistäkö kuorta kiinni. Näin saatte kuvan kotiin. Valokuvauksen hoitaa Hannuphoto.

Konfirmaatiossa siunaamassa työntekijöiden lisäksi on myös kummi. Kysykää jo valmiiksi kummia, jonka nuori haluaa mukaan siunaukseen. Jos kummit ovat estyneitä, siunaamassa voi olla myös joku toinen nuorelle läheinen aikuinen. Tärkeää on, että kaikille olisi joku aikuinen mukana.

Rippikoulun suunnitelmassa on ulkoläksyjä, nämä ulkoläksyt tulee olla suoritettuna rippikoulun loppuun mennessä. Rippikoulun alkaessa jaamme ulkoläksyt paperisena, mutta niitä voi jo harjoitella etukäteen. Ulkoläksyt löytyvät www.jyvaskylanseurkunnannuoret.fi/ripari/ulkolaksyt

22.5.2019 huoltajille ja rippikoululaisille on laitettu sähköpostia rippikoulun vahvistamisesta. Tämä korvaa aikaisemman paperisen osallistujakortin, tietoturvalainsäädönnön muuttuessa. Sähköpostissa on ohjeet, miten vahvistuksen kanssa toimitaan.

Rippikouluasioissa ottakaa rohkeasti yhteyttä työntekijöihin.

Paulus Pikkarainen

aluekappalainen