Tervetuloa riparille 212!

Tämä on rippikoululeirin 212 oma sivu ja tänne päivitetään tietoa riparista.

Perehdyttehän sivuun yhdessä huoltajien kanssa.

Rippikouluryhmän ennakkotapaamiset ovat jo olleet, ja korvauksista on laitettu tietoa, niille joita asia koskee.

Vanhempainiltaa vietämme torstaina 13.6. klo 18.00, Kipinässä, kauppakeskus Sepän toisessa kerroksessa. Kaikki huoltajat ovat tervetulleita iltaan.

Ryhmä tapaa vielä kerran ennen leiriä perjantaina 28.6. klo 16-18, Kipinässä, Kauppakeskus Sepän toisessa kerroksessa. Muistakaa tulla paikalle!

Konfirmaatioharjoitus on perjantaina 12.7.2019 klo 18.00-20.00 Taulumäen kirkolla.

LEIRIKIRJE:

Hei leiriläinen ja huoltaja! Tässäpä tietoa tulevasta rippileiristä ja muusta tärkeästä! Luethan huolella ja ota tarvittaessa rohkeasti yhteyttä leirin työntekijään.

Leirin aika        1.-8.7.2019 Vesalan leirikeskuksessa
                           Verkko-rakennuksessa (Vesalantie 136 , Vesanka)

ja –paikka

Leiri alkaa       Maanantaina 1.7. klo 14 Vesalan leirikeskuksen Nuotassa (päärakennus)

päiväkahvilla. Leirille tullaan omin kyydein!

Leiri päättyy     Leiriltä lähdetään ma 8.7. klo 11.45 omin kyydein.

Leirillä tarvittavat varusteet

Pussilakana, aluslakana ja tyynyliina tai aluslakana, makuupussi ja tyynyliina

Yöasu

Peseytymisvälineet

Pyyhe (uintia varten olisi hyvä olla toinen pyyhe!)

uima-asu

Vaatetta eri säiden varalle

Riittävästi vaihtovaatekertoja

Ulkoiluvarusteet ja ulkoiluun sopivat kengät ja varakengät (jos sataa paljon ja kengät kastuu)

Sisäkengät, villasukat tai tossut (kylmät lattiat)

Henkilökohtaiset tavarat, lääkkeet – esim. särkylääkkeet yms.

Jos soitat jotain kätevän kokoista instrumenttia, voit halutessasi ottaa sen mukaasi

Muistiinpanovälineet

Huomioi myös, että Vesalassa ei ole enää kanttiinia

Kotiin jäävät    Alkoholijuomat, energiajuomat ja tupakkatuotteet. Kännykän käyttö on sallittua omassa huoneessa vapaa-ajalla. Jyväskylän seurakunta ei vastaa kännyköille leiriaikana tapahtuneista rikkoontumisista tai muista vahingoista. Ethän myöskään ota mukaan mitään voimakkaasti tuoksuvia tuotteita, koska huoneissa on paljon muitakin asukkaita, ja kaikki eivät kestä voimakkaita hajuja.

Konfirmaatioharjoitus

pe 12.7.  klo 18.00 Taulumäen kirkolla.

Konfirmaatio   Su 14.7. klo 10 Taulumäen kirkolla

Leiriläiset kirkolle jo klo 8.45

Konfirmaatiokuvaus on su 14.7. klo 9.00.  Jos haluat ryhmävalokuvan itsellesi, tuo mukaan omalla nimelläsi ja osoitteellasi varustettu kirjekuori. (A5 –kokoa), jonka sisään laitat 11 € ja päälle liimaat postimerkin (älä sulje kuorta). Valokuvaaja ottaa kuoret mukaansa, joten tuo kirje siihen valokuvaukseen   – älä vasta klo 10 konfirmaatioon! Saat kyseisen kirjekuoren kuvan kera kotiisi heti, kun valokuvaaja on ehtinyt tehdä kuvat. Valokuvauksen hoitaa Hannuphoto.

Konfirmaatiossa rippikoululaiset siunataan, toivomme että mukana siunaamassa olisi vetäjien lisäksi rippikoululaisen kummi tai kummit. Jos kummit eivät pääse konfirmaatioon, voi tehtävässä olla vanhempi, isovanhempi tai joku muu läheinen; pyytäkää häntä jo etukäteen tähän luottamustehtävään.

Konfirmaatio on ennen kaikkea nuorten juhla. Rauhoitetaan siksi alttarialue tätä juhlaa varten, valokuvaus tai videointi omalta paikalta. Kukkaset ovat kätevin ojentaa nuorille vaikkapa ulkona kulkueen poistuttua kirkosta. Konfirmaatioon ovat tervetulleita kaikki perheenjäsenet, läheiset ja kaverit. Toivomme mukavaa yhteistä juhlaa!

Nähdään leirillä!

Juho Puhto

Jyväskylän seurakunta/Huhtasuo

juho.puhto@evl.fi

TÄRKEÄÄ! Tiukentuneen tietosuojalain vuoksi emme enää käytä paperisia osallistujakortteja, vaan kaikki tietojen keruu on siirretty sähköiseksi.
Kaikki ovat saaneet uudet ohjeet sähköpostitse vahvasta ilmoittautumisesta 22.5.2019, joka pitää tehdä annettuun päivämäärään mennessä.
Jos sinulla on ongelmia ilmoittautumisessa, niin otathan yhteyttä mielellään sähköpostitse.

Rippikouluasioissa ottakaa rohkeasti yhteyttä työntekijään.

Juho Puhto

sähköposti: etunimi.sukunimi@evl.fi