Tervetuloa riparille 211!

Tänne päivitetään ajankohtaisia riparitietoja, kuten ryhmäsi tapaamiset ja työntekijät.
Mukavaa riparivuotta!

Ryhmän yhteisiä tapaamisia:
Kipinä
on seurakunnan toimitila Kauppakeskus Sepän toisessa kerroksessa (vessojen lähin hissi, ja toinen kerros!)

to 8.11. klo 18.30 nuortenilta Kipinä

su 2.12. klo 17.30 Taulumäen kirkko (Messu alkaa klo 18, paikalle 17.30)

la 26.1. klo 10-13 Rippikoulu lauantai, Kipinässä
( jos et päässyt tähän, korvauspäivä on la 4.5. klo 10-13!)

su 10.3. klo 12 Messu Huhtakodilla (Nevakatu 1, R-kioskin vieressä)

ma 25.3. klo 16.30 rippikoulukonsertti tanssisali Lutakossa, Lutakonaukio 3

ma 10.6. klo 16-18 Leirin etkot Kipinässä

VANHEMPAINILTA MA 10.6. KLO 18 KIPINÄSSÄ

TÄRKEÄÄ! Tiukentuneen tietosuojalain vuoksi emme enää käytä paperisia osallistujakortteja, vaan kaikki tietojen keruu on siirretty sähköiseksi.
Kaikki saavat uudet ohjeet sähköpostitse vahvasta ilmoittautumisesta, joka pitää tehdä annettuun päivämäärään mennessä.
Jos sinulla on ongelmia ilmoittautumisessa, niin otathan yhteyttä mielellään sähköpostitse.

Rippikoulun vetäjät:

Leila  Jokiniemi, nuorisotyönohjaaja 050 549 7021 leila.jokiniemi@evl.fi
Annemari Siistonen, pappi  050 549 7051  annemari.siistonen@evl.fi
Teemu Suominen,  kanttori

LEIRIKIRJE:

Leirin aika        11.-18.6.19 Vesalan leirikeskuksessa
                           Rysä-rakennuksessa (Vesalantie 136 , Vesanka)

ja –paikka

Leiri alkaa       Tiistaina 11.6. klo 14 Vesalan leirikeskuksen Nuotassa (päärakennus)

päiväkahvilla. Leirille tullaan omin kyydein!

Leiri päättyy     Leiriltä lähdetään ti 18.7. klo 12.30 yhteiskuljetuksella Taulumäen kirkolle, jossa pidetään napakka, reilun tunnin kestävä konfirmaatioharjoitus.
Sen jälkeen kaikki ovat vapaita lähtemään omiin koteihinsa
(n. klo 14 aikoihin)

Leirillä tarvittavat varusteet

Pussilakana, aluslakana ja tyynyliina tai aluslakana, makuupussi ja tyynyliina

Yöasu

Peseytymisvälineet

Pyyhe (uintia varten olisi hyvä olla toinen pyyhe!)

uima-asu

Vaatetta eri säiden varalle

Riittävästi vaihtovaatekertoja

Ulkoiluvarusteet ja ulkoiluun sopivat kengät ja varakengät (jos sataa paljon ja kengät     kastuu)

Sisäkengät, villasukat tai tossut (kylmät lattiat)

Henkilökohtaiset tavarat, lääkkeet – esim. särkylääkkeet yms.

Jos soitat jotain kätevän kokoista instrumenttia, voit halutessasi ottaa sen mukaasi

Muistiinpanovälineet

Huomioi myös, että Vesalassa ei ole enää kanttiinia

Rippikoulukortti  täytettynä – ulkoläksyt voi suorittaa leirillä!

Kotiin jäävät    Alkoholijuomat, energiajuomat ja tupakkatuotteet. Kännykän käyttö on sallittua omassa huoneessa vapaa-ajalla. Jyväskylän seurakunta ei vastaa kännyköille leiriaikana tapahtuneista rikkoontumisista tai muista vahingoista. Ethän myöskään ota mukaan mitään voimakkaasti tuoksuvia tuotteita, koska huoneissa on paljon muitakin asukkaita, ja kaikki eivät kestä voimakkaita hajuja.

Konfirmaatioharjoitus

ti 18.7. n. klo 12.30, heti leirin jälkeen Taulumäen kirkolla.

Konfirmaatio     Su 30.6. klo 13 Taulumäen kirkolla

Leiriläiset kirkolle jo klo 12.10

Konfirmaatiokuvaus on su 30.6. klo 12.20.  Jos haluat ryhmävalokuvan itsellesi, tuo mukaan omalla nimelläsi ja osoitteellasi varustettu kirjekuori. (A5 –kokoa), jonka sisään laitat 11 € ja päälle liimaat postimerkin (älä sulje kuorta). Valokuvaaja ottaa kuoret mukaansa, joten tuo kirje siihen valokuvaukseen   – älä vasta klo 13 konfirmaatioon! Saat kyseisen kirjekuoren kuvan kera kotiisi heti, kun valokuvaaja on ehtinyt tehdä kuvat.

Konfirmaatiossa rippikoululaiset siunataan, toivomme että mukana siunaamassa olisi vetäjien lisäksi rippikoululaisen kummi tai kummit. Jos kummit eivät pääse konfirmaatioon, voi tehtävässä olla vanhempi, isovanhempi tai joku muu läheinen; pyytäkää häntä jo etukäteen tähän luottamustehtävään.

Konfirmaatio on ennen kaikkea nuorten juhla. Rauhoitetaan siksi alttarialue tätä juhlaa varten, valokuvaus tai videointi omalta paikalta. Kukkaset on kätevin ojentaa nuorille vaikkapa ulkona kulkueen poistuttua kirkosta. Konfirmaatioon ovat tervetulleita kaikki perheenjäsenet, läheiset ja kaverit. Toivomme mukavaa yhteistä juhlaa!

TÄRKEÄÄ!!!    Paperinen osallistujakortti on poistunut käytöstä tiukentuneen tietosuojalain takia. Kaikkien pitää täyttää vahva ilmoittautuminen ohjeiden mukaan Katriina-ohjelmistossa. Sähköposti siitä on lähtenyt kaikille ke 22.5.19

Leiriterveisin

Annemari Siistonen                        Leila Jokiniemi