Riparit 2020

Nuoren video-ohje

Rippikouluun 2020 ilmoittautuminen

Vuotta aiemmin rippikouluun

Jos haluat tulla rippikouluun vuonna 2020 ja täytät silloin 14 vuotta ilmoittaudu ensin yllä olevan ilmoittautumisen kautta rippikouluun ja täytä sen lisäksi

Vuotta aiemmin rippikouluun hakemus (itse tulostettava)

Vuotta aiemmin rippikouluun hakemuksen postituspyyntö (saat lomakkeen postitse)

Vuotta myöhemmin rippikouluun

Ilmoita yhteystietosi, jos haluat tulla rippikouluun vasta vuonna 2021, vaikka täytät 15 vuotta vuonna 2020. Lähetämme sinulle vuoden 2021 rippikoulumainoksen. Saat sen kotiisi syksyllä 2020.

Yhteystiedot vuoden 2021 rippikoulumainoksen postitusta varten

Tee ilmoittautumisesi yhdessä huoltajan kanssa!

Valitse riparivaihtoehdoista vähintään neljä sinulle parhaiten sopivaa vaihtoehtoa, joista ainakin kaksi ovat oman alueseurakuntasi ryhmiä. Voit valita enintään kahdeksan ryhmävaihtoehtoa. Laita parhaiten sopiva vaihtoehto ensimmäiseksi valinnaksi, toinen toiseksi jne. Pyrimme huomioimaan toiveesi. Varaudu kuitenkin siihen, että et välttämättä pääse ryhmiin, jotka ovat toiveissasi kärkisijoilla.

Kaverivinkki. Jos haluat kaverisi kanssa samaan ryhmään, toimi näin:
Sopikaa yhdessä vähintään neljä ripariryhmää (enintään kahdeksan) ja niiden paremmuusjärjestys. Yksi teistä ilmoittautuu ensin, täyttää omat henkilötietonsa ja laittaa yhdessä sovitut ryhmävalinnat. Hän saa ilmoittautumisen yhteydessä kaverikoodin, jonka voi antaa 1-2 kaverille. Kaveriryhmään mahtuu siis enintään kolme riparilaista. Huomaa: kaverikoodilla ilmoittautujilla tulee olla samat rippikouluvalinnat ja paremmuusjärjestys!

Jos aiot mennä muualle kuin Jyväskylän seurakunnan järjestämälle riparille, ilmoittaudu yllä olevasta linkistä ryhmään 9971, 9972 tai 9973 Muualle rippikouluun menevät. Sinun ei tarvitse valita neljää vaihtoehtoa, riittää kun valitset ryhmän 9971, 9972 tai 9973 Tämän lisäksi Ilmoittaudu itse sen seurakunnan tai järjestön rippikouluun, jossa käyt leirijakson. Osallistumisjakson käyt Jyväskylän seurakunnassa yhdessä muiden muualla riparin käyvien kanssa, joten osallistu ryhmän 9971, 9972 & 9973 starttipäivään, jossa saat tietoa muista osallistumisjakson kokoontumisista.

Myös kirkkoon kuulumattomat voivat osallistua riparille. Tervetuloa mukaan! Konfirmaatioon osallistuminen edellyttää lisäksi kastetta ja evankelis-luterilaiseen kirkkoon kuulumista.
Vaajakosken riparilaisia Vesalan leirikeskuksessa elokuussa 2016. Kuva: Sami Saarenpää