Riparit 2019

ILMOITTAUTUMINEN VUODEN 2019 RIPAREILLE ON PÄÄTTYNYT JA RYHMÄJAKO ON TEHTY.

Jos haluat vaihtaa ryhmää, voit ilmoittaa vaihtotoiveesi perjantaihin 12.10. klo 23.59 mennessä klikkaamalla tästä.

Jos rippikouluun ilmoittautuminen meni kokonaan ohi, ei hätää, voit ilmoittautua alla olevan linkin kautta

ILMOITTAUDU RIPARILLE

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Tee ilmoittautumisesi yhdessä huoltajan kanssa!

Valitse riparivaihtoehdoista vähintään neljä sinulle parhaiten sopivaa vaihtoehtoa, joista ainakin kaksi ovat oman alueseurakuntasi ryhmiä. Voit valita enintään kahdeksan ryhmävaihtoehtoa. Laita parhaiten sopiva vaihtoehto ensimmäiseksi valinnaksi, toinen toiseksi jne. Pyrimme huomioimaan toiveesi. Varaudu kuitenkin siihen, että et välttämättä pääse ryhmiin, jotka ovat toiveissasi kärkisijoilla.

Kaverivinkki. Jos haluat kaverisi kanssa samaan ryhmään, toimi näin:
Sopikaa yhdessä vähintään neljä ripariryhmää (enintään kahdeksan) ja niiden paremmuusjärjestys. Yksi teistä ilmoittautuu ensin, täyttää omat henkilötietonsa ja laittaa yhdessä sovitut ryhmävalinnat. Hän saa ilmoittautumisen yhteydessä kaverikoodin, jonka voi antaa 1-2 kaverille. Kaveriryhmään mahtuu siis enintään kolme riparilaista. Huomaa: kaverikoodilla ilmoittautujilla tulee olla samat rippikouluvalinnat ja paremmuusjärjestys!

Jos aiot mennä muualle kuin Jyväskylän seurakunnan järjestämälle riparille, ilmoittaudu yllä olevasta linkistä ryhmään 9971 tai 9972 Muualle rippikouluun menevät. Sinun ei tarvitse valita neljää vaihtoehtoa, riittää kun valitset ryhmän 9971 tai 9972. Tämän lisäksi Ilmoittaudu itse sen seurakunnan tai järjestön rippikouluun, jossa käyt leirijakson. Osallistumisjakson käyt Jyväskylän seurakunnassa yhdessä muiden muualla riparin käyvien kanssa, joten osallistu ryhmän 9971 tai 9972 starttipäivään, jossa saat tietoa muista osallistumisjakson kokoontumisista.

Myös kirkkoon kuulumattomat voivat osallistua riparille. Tervetuloa mukaan! Konfirmaatioon osallistuminen edellyttää lisäksi kastetta ja evankelis-luterilaiseen kirkkoon kuulumista.

Vuotta aiemmin rippikouluun

Jos haluat tulla rippikouluun vuonna 2019 ja täytät silloin 14 vuotta ilmoittaudu ensin yllä olevan ilmoittautumisen kautta rippikouluun ja täytä sen lisäksi

Vuotta aiemmin rippikouluun hakemus (itse tulostettava)

Vuotta aiemmin rippikouluun hakemuksen postituspyyntö (saat lomakkeen postitse)

Vuotta myöhemmin rippikouluun

Ilmoita yhteystietosi, jos haluat tulla rippikouluun vasta vuonna 2020, vaikka täytät 15 vuotta vuonna 2019. Lähetämme sinulle vuoden 2020 rippikoulumainoksen. Saat sen kotiisi syksyllä 2019.

Yhteystiedot vuoden 2020 rippikoulumainoksen postitusta varten

Vaajakosken riparilaisia Vesalan leirikeskuksessa elokuussa 2016. Kuva: Sami Saarenpää