Riparit 2020

Rippikouluun 2020 ilmoittautuminen

Tarvitset lmoittautumisen yhteydessä pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen sekä henkilötunnukset.
Koska ilmoittutuminen sisältää useita vaiheita, on ehdottoman tärkeää, että huoltaja ja nuori katsovat alla olevan videon ja ohjeet.

Lue myös kirjallinen ohje: Ohje ilmoittautumiseen

Vain kokonaan täytetyt ilmoittautumiset voidaan hyväksyä. Kun kaikki vaiheet ilmoittautumisessa on täytetty huoltajan ja rippikouluun ilmoitettavan nuoren osalta, voit käydä tarkistamassa ilmoittautumisen tiedot Katrina-asioinnin kautta. Saat tiedon rippikouluun sijoittumisesta 11.10. mennessä, sitä ennen ryhmäjaoissa voi tapahtua vielä muutoksia.

Ilmoittaudu tästä Rippikouluun 2020

Ilmoittautuessasi näet kaikki ryhmävaihtoehdot. Ilmoittautuminen päättyi 23.9. klo 23.59, mutta jälki-ilmoittautuminen on edelleen käynnissä.

Myöhässä ilmoittautuneet pääsevät niihin ryhmiin, joissa on vielä tilaa. Jälki-ilmoittautumisessa kannattaa siis laittaa useampi vaihtoehto, kuin vaadittu neljä.

Kaverivinkki: Kaveriryhmään mahtuu yhteensä kolme riparilaista. Sopikaa yhdessä vähintään neljä ripariryhmää ja niiden paremmuusjärjestys. Yksi teistä ilmoittautuu rippikouluun verkossa, täyttää omat henkilötiedot ja laittaa yhdessä sovitut valinnat. Hän saa ilmoittautumisen yhteydessä kaverikoodin, jonka voi antaa enintään kahdelle kaverille. Kaverikoodilla ilmoittautujilla tulee olla samat riparivalinnat.
Jos kaverisi ei kuulu kirkkoon, näytä tämä esite myös hänelle

Rippikouluryhmän vaihto

Voit yllä olevasta linkistä pyytää rippikouluryhmän vaihtoa.

Muualle rippikouluun?

Jos aiot mennä muualle kuin Jyväskylän seurakunnan järjestämään rippikouluun, ilmoittaudu samalla tavalla verkkosivun www.jyvaskylanseurakunnannuoret.fi/ripari kautta. Valitse ryhmäksi 9971 (Tikkakoski), 9972 (Keskusta) tai 9973 (Sepän Kipinä) ”Muualle rippikouluun menevät”. Lisäksi sinun on itse ilmoittauduttava sen järjestön tai seurakunnan rippikouluun, jossa käyt leirijakson.
Aloitusjakson käyt Jyväskylän seurakunnassa. Osallistu ryhmän 9971 starttipäivään Tikkakosken kirkolla 24.11 klo 11 tai ryhmien 9972 ja 9973 starttiin Taulumäen kirkolla 8.12. klo 17. Saat aloitustilaisuudessa tietoa muista osallistumisjakson kokoontumisista sekä rippikoulukortin.

Jos et ole saanut postitse rippikouluesitettä voit avata sen tästä.

Vuotta aiemmin rippikouluun

Jos haluat tulla rippikouluun vuonna 2020 ja täytät silloin 14 vuotta ilmoittaudu ensin yllä olevan ilmoittautumisen kautta rippikouluun ja täytä sen lisäksi

Vuotta aiemmin rippikouluun hakemus (itse tulostettava)

Vuotta aiemmin rippikouluun hakemuksen postituspyyntö (saat lomakkeen postitse)

Vuotta myöhemmin rippikouluun

Ilmoita yhteystietosi, jos haluat tulla rippikouluun vasta vuonna 2021, vaikka täytät 15 vuotta vuonna 2020. Lähetämme sinulle vuoden 2021 rippikoulumainoksen. Saat sen kotiisi syksyllä 2020.

Yhteystiedot vuoden 2021 rippikoulumainoksen postitusta varten