Tervetuloa rippikouluryhmään 513!

Tämä on rippikouluryhmäsi oma sivu. Perehdythän näihin asioihin yhdessä vanhempiesi kanssa. Tältä sivulta saat tietoa tulevista kokoontumisista ja yhteisistä rippikoulun tutustumisjakson tapahtumista. Sivulla julkaistaan myöhemmin keväällä 2019 myös leirikirje ja konfirmaatiota koskevat ohjeet.

Rippikoulun starttikirkko ja ensimmäinen tapaaminen olikin jo ja nyt menossa on seurakuntaan tutustumisen jakso. Ennen käytetty rippikoulupassi ja merkintöjen hakeminen erilaisista tilaisuuksista ovat jääneet pois. Sen sijaan kokoonnumme seurakunnan tilaisuuksiin yhtenä ryhmänä.

513 menneet kokoontumiset (jos olit poissa, niin tarkista alta korvausohjeet)

- Nuorten iltakahvila pe 16.11 klo 17-18 Neulaskoti.

- Riparihärdelli 1 la 19.1.2019 klo 10-12 Neulaskoti.

- Messu ja Riparihärdelli 2 su 17.2.2019 klo 10-n.klo 12.30 Säynätsalon kirkko

- Riparikonsertti ma 25.3 klo 18 Tanssisali Lutakko

513 tulevat kokoontumiset:

• Tilkkutäkkimessun suunnittelu to 23.5. klo 17 Neulaskodilla. Suunnittelemme yhdessä aivan oikean sunnuntaimessun saarnan, esirukouksen ja veisut. Teemme yhdessä myös messuun liittyvää taidetta, sekä hoidamme suntion ja tekstinlukijoiden tehtäviä. Tämän päätteeksi vanhempainilta klo 19 alkaen.
  • Tilkkutäkkimessun toteutus su 26.5. klo 16-17.15 Neulaskodilla.
  • Leirijakso: 22.-29.7.2019 Vesala
  • Konfirmaatio: 4.8.2019 klo 10 Säynätsalon kirkko

Jos et pääse vaikkapa harrastuksen tai muun tärkeän syyn vuoksi paikalle, voit korvata osallistumisesi näin:

Nuorten iltakahvila: Tule johonkin toiseen iltakahvilaan paikalle. Iltakahvilat ja nuortenillat löydät tältä sivustolta etsimältä kohdasta nuoret ja Säynätsalo.

Riparihärdelli 1 ja 2: Poissaoleville lähetetään sähköpostitse pieni asiaan liittyvä tehtävä.

Riparikonsertti: Osallistu johonkin seurakunnan muuhun musiikkitilaisuuteen. Tilaisuuksista saat tietoa jyvaskylanseurakunta.fi

Lähipäivä: Osallistu jompaan kumpaan samalla viikolla olevaan ryhmien 511 ja 512 teemapäivään, tiedot löytyvät kyseisten ryhmien sivuilta.

Messun suunnittelua ei voi korvata. Poissaolijoille on sitten leirijaksolla luvassa pientä ylimääräistä askaretta asiaan liittyen.

Lisää tietoa voit tiedustella minulta.

Terkuin, Mari Kankaanpää

Rippikouluohjaajien yhteystiedot: