Tervetuloa rippikouluryhmään 513!

Tämä on rippikouluryhmäsi oma sivu. Perehdythän näihin asioihin yhdessä vanhempiesi kanssa. Tältä sivulta saat tietoa tulevista kokoontumisista ja yhteisistä rippikoulun tutustumisjakson tapahtumista. Sivulla julkaistaan myöhemmin keväällä 2019 myös leirikirje ja konfirmaatiota koskevat ohjeet. Lisäämme tietoa tulevista rippikouun liittyvistä asioista jo lähiviikkojen aikana.

Rippikouluun ilmoittautuminen on jo ohi ja edessä onkin starttikirkko, jolloin tapaamme ensimmäistä kertaa. Ryhmän 513 starttipäivä on sunnuntaina 28.10.2018 Säynätsalon kirkossa klo 10. Toivomme, että myös rippikoululaisten vanhemmat pääsisivät paikalle. Vietämme aluksi sunnuntain messua, jonka jälkeen pidämme infon rippikouluasioista. Starttipäivä loppuu viimeistään n. klo 11.45 (riippuen hieman messun kestosta ja infotilaisuudessa käsiteltävistä mahdollisista rippikoulua koskevista kysymyksistä).

On tärkeää, että pääset paikalle. Jos jostain syystä sinulla on muuta tärkeää menoa kyseisenä sunnuntaina, niin voit tulla ryhmän 512 starttipäivään sunnuntaina 11.11. klo 16 Neulaskodille (Pihkatie 4, Jyväskylä, Keljonkangas). Varaa silloinkin aikaa tilaisuuteen n. 1h 45min. Tilaisuudessa käsitellään suurimmaksi osaksi samoja asioita. Ryhmien kokoontumisissa voi olla eroja päivämäärien suhteen, mutta ne voit aina tarkistaa tältä sivulta.

513 tärkeät päivämäärät:

• Starttipäivä su 28.10. klo 10 Säynätsalon kirkko
  • Nuortenilta pe 16.11 klo 17 Neulaskoti
  • Riparihärdelli la 19.1 klo 10-12 Neulaskoti
  • Messu + riparihärdelli2 su 17.2 klo 10 Säynätsalo
  • Riparikonsertti ma 25.3 klo 18 Tanssisali Lutakko
  • Lähipäivä to 23.5 klo 17-20 Neulaskoti
  • + Messu, jonka ryhmä saa suunnitella ja toteuttaa on keväällä 2019, päivä tarkentuu myöhemmin. Tämän yhteydessä vanhempainilta.
  • Leirijakso: 22.-29.7.2019 Vesala
  • Konfirmaatio: 4.8.2019 klo 10 Säynätsalon kirkko

Jos et pääse vaikkapa harrastuksen tai muun tärkeän syyn vuoksi paikalle, voit korvata osallistumisesi näin:

Nuorten iltakahvila: Tule johonkin toiseen iltakahvilaan paikalle. Iltakahvilat ja nuortenillat löydät tältä sivustolta etsimältä kohdasta nuoret ja Säynätsalo.

Riparihärdelli 1 ja 2: Poissaoleville lähetetään sähköpostitse pieni asiaan liittyvä tehtävä.

Riparikonsertti: Osallistu johonkin seurakunnan muuhun musiikkitilaisuuteen. Tilaisuuksista saat tietoa jyvaskylanseurakunta.fi

Lähipäivä: Osallistu jompaan kumpaan samalla viikolla olevaan ryhmien 511 ja 512 teemapäivään, tiedot löytyvät kyseisten ryhmien sivuilta.

Messun suunnittelua ei voi korvata. Poissaolijoille on sitten leirijaksolla luvassa pientä ylimääräistä askaretta asiaan liittyen.

Lisää tietoa voit tiedustella minulta.

Syysterkuin, Mari Kankaanpää

Rippikouluohjaajien yhteystiedot: