Tervetuloa rippikouluryhmään 513!

Tämä on rippikouluryhmäsi oma sivu. Perehdythän näihin asioihin yhdessä vanhempiesi kanssa. Tältä sivulta saat tietoa tulevista kokoontumisista ja yhteisistä rippikoulun tutustumisjakson tapahtumista.

513 leirikirje:

Leirimme alkaa ma 22.7. klo 14.00. Vesalan leirikeskuksen päärakennuksessa. Aloitamme leirin yhteisellä kahvilla. Kahvin jälkeen siirrymme Verkon tiloihin aloittamaan leirin. Vesalan leirikeskukseen saavutaan omin kyydein. Kannattaa sopia yhteisiä kyytejä etukäteen, niin saadaan hieman luontoa säästettyä. Linkki ajo-ohjeeseen löytyy alempaa. Leiri päättyy 29.7. klo 11.45 alkavaan yhteiseen lounaaseen, jonka jälkeen siirrymme linja-autolla Säynätsalon kirkkoon harjoittelemaan konfirmaatiota. Harjoitus on ohi viimeistään klo 14.30. jolloin olet vapaa lähtemään kotiin omaan tahtiin ja omalla kyydillä.

Mukaan leirille tarvitset:

1. Aluslakanan ja pussilakanan sekä tyynyliinan. Älä ota makuupussia.
  2. Pyyheliinan ja henkilökohtaiset hygieniavälineet = hammasharja jne. Uimapuku, jos haluat uida.
  3. Säänkestävää, liikuntaan sopivaa vaatetta!  Riparilla liikutaan joka päivä ulkona.
  4. Vaihtovaatteita koko viikoksi.
  5. Muistiinpanovälineet (vihko + kynä).
  6. Jos soitat jotakin, esim. kitaraa, voit ottaa sen mukaan yhteisiin musisointeihin.
  7. Mahdollisesti tarvitsemasi lääkkeet.
  8. KELA-kortti!

Verkossa majoitutaan max 8 hengen huoneissa. Tilaa on rajatusti, mutta koitamme yhdessä järjestää kavereille mahdollisuuden olla samoissa huoneissa.

Leirimme on savuton ja päihteetön. (Alkoholi- ja tupakkalaki 1143/1994 ja 693/1976). Myös kaiuttimet, tietokoneet yms. melua tuottavat esineet pitää jättää kotiin. Kännykät voi ottaa mukaan. Niitä leirillä saa käyttää siten, että niistä ei ole häiriötä leiriohjelmaan. Ongelmatapauksissa tarvittaessa mietimme ratkaisuja yhdessä vanhempien kanssa.

Jyväskylän seurakunnan vakuutusturva on Pohjola -vakuutusyhtiön kautta. Vakuutusturva kattaa leiriläiset ja vapaaehtoiset isoset. Seurakunnan toiminnan vakuutusturva ei kata omaisuudelle tapahtuneita vahinkoja.

Leirimme ohjelma sisältää rippikouluopetusta ja vapaa-ajan ohjelmaa. Työskentelemme vaihtelevasti koko joukolla ja pienryhmissä. Työskentelytapamme ovat monimuotoisia ja ne vaihtelevat luokkaopetuksesta itsenäisen pohdiskelun myötä kokemukselliseen rastityöskentelyyn.

Konfirmaatio on Säynätsalon kirkossa sunnuntaina 4.8. klo 10.00. Konfirmaatioon kutsumme erityisesti nuoren vanhemmat, sisarukset ja kummit. Rippikoululaiset tulevat kirkkoon jo klo 8.45 albojen sovitusta ja valokuvausta varten.

Konfirmaatiokuvaus on sunnuntaina 4.8. klo 9.00.

Jos haluat kuvan itsellesi, tuo konfirmaatioon omalla nimellä ja osoitteella varustettu kirjekuori (kokoa A5), jonka sisälle laitat rahaa 11 € ja päälle 1. luokan postimerkin. (Älä pistä kuorta kiinni.) Kirjoita kuoren taakse rippikouluryhmän numero (513) ja konfirmaatiopäivä (4.8.2019)

Kysymyksiä ja huomioitavia juttuja voi esittää Mari Kankaanpäälle tai Esko Heleniukselle. Sähköposti tavoittaa meidät varmiten.

Tule mukaan mukanasi reipasta ja uteliasta mieltä!

Ajo-ohje Vesalaan

Vanhempainilta-info (klikkaa linkkiä ja laita Prezi-esitys koko näytölle klikkaamalla ruudun oikeassa alareunassa olevia nuolia, liiku nuolinäppäimillä tai ruudun alareunassa olevalla nuolella)

513 menneet kokoontumiset (jos olit poissa, niin tarkista alta korvausohjeet)

- Nuorten iltakahvila pe 16.11 klo 17-18 Neulaskoti.

- Riparihärdelli 1 la 19.1.2019 klo 10-12 Neulaskoti.

- Messu ja Riparihärdelli 2 su 17.2.2019 klo 10-n.klo 12.30 Säynätsalon kirkko

- Riparikonsertti ma 25.3 klo 18 Tanssisali Lutakko

- Tilkkutäkkimessun suunnittelu to 23.5. klo 17 Neulaskodilla. Tämän päätteeksi vanhempainilta klo 19 alkaen.

- Tilkkutäkkimessun toteutus su 26.5. klo 16-17.15 Neulaskodilla.

513 tulevat kokoontumiset:

• Leirijakso: 22.-29.7.2019 Vesala
  • Konfirmaatio: 4.8.2019 klo 10 Säynätsalon kirkko

Jos et pääse vaikkapa harrastuksen tai muun tärkeän syyn vuoksi paikalle, voit korvata osallistumisesi näin:

Nuorten iltakahvila: Tule johonkin toiseen iltakahvilaan paikalle. Iltakahvilat ja nuortenillat löydät tältä sivustolta etsimältä kohdasta nuoret ja Säynätsalo.

Riparihärdelli 1 ja 2: Poissaoleville lähetetään sähköpostitse pieni asiaan liittyvä tehtävä.

Riparikonsertti: Osallistu johonkin seurakunnan muuhun musiikkitilaisuuteen. Tilaisuuksista saat tietoa jyvaskylanseurakunta.fi

Lähipäivä: Osallistu jompaan kumpaan samalla viikolla olevaan ryhmien 511 ja 512 teemapäivään, tiedot löytyvät kyseisten ryhmien sivuilta.

Messun suunnittelua ei voi korvata. Poissaolijoille on sitten leirijaksolla luvassa pientä ylimääräistä askaretta asiaan liittyen.

P.S. Jos olet jo ennättänyt unohtaa, niin muistutukseksi vielä rippikoulusi tärkeä ajat:

Leirijakso Vesalan Verkossa 22.-29.7.2019

Konfirmaatioharjoitus Säynätsalon kirkossa 29.7. n. klo 12.45-14.15

Konfirmaatio Säynätsalon kirkossa 4.8. klo 10. (Rippikoululaiset ja isoset tulevat paikalle klo 8.45 albojen sovitusta ja valokuvausta varten)

Lisää tietoa voit tiedustella minulta.

Terkuin, Mari Kankaanpää

Rippikouluohjaajien yhteystiedot: