Sota ja rauha - TiSeNu nuortenleiri

5.-7.10.2018 Sarpatin leirimajalla

Tikkakosken alueseurakunnan syyskauden nuortenleiri Sarpatin leirimajalla. Totuttuun tyyliin mennään rennosti ilman tarkkaa aikataulua. Perjantaina saunotaan ja rentoudutaan. Lauantaina olemme sodan ja rauhan äärellä niin Raamatun Sanan kautta kuin hyvinkin konkreettisesti värikuula-asein ja rauhallisen hiljentymisen keinoin. Sunnuntaina jatkamme rauha teemalla ja otamme aikaa itsellemme. Jos aikaa jää, tietysti pelaillaan ja touhutaan hyvässä porukassa.

Leiri alkaa perjantaina 5.10. klo 18:00 ja päättyy sunnuntaina 7.10. klo 15:00

Leirin hinta 22€ sisältäen ruuat ja värikuulapelailut.
HUOM! Leirimaksu pitää maksaa ilmoittautumisen yhteydessä!

Leirille kuljetaan omin kyydein

Leirin ohjelmasta tärkeimmät onkin tuossa yllä. Alta löytyy lista leirillä tarvittavista varusteista ja linkit täytettäviin ja tulostettaviin osallistujakortteihin. Osallistujakortti palautetaan leirille tultaessa Mikolle, joka toimii leirin ohjelma- ja turvallisuusvastaavana. Osallistujakorttitiedoston toisella sivulla on seurakuntamme leiri- ja retkisäännöt joihin jokainen osallistujakortin allekirjoittanut sitoutuu. Tuttuun tapaan seurakuntamme tapahtumat ovat päihteettömiä.

Leirille tarvitset mukaan:

• aluslakanan
  • pussilakanan
  • tyynyliinan
  • pyyhkeen
  • henkilökohtaiset peseytymisvälineet ja muut vastaavat
  • henkilökohtaiset lääkkeet
  • KELA kortti
  • vaihtovaatteita
  • sään mukaiset ulkoiluun sopivat vaatteet ja kengät
  • Värikuulasotaan haalarin alle sopivat vaatteet
  • Värikuulasotaan sopivat veden pitävät kengät
  • Raamatun
  • muistiinpanovälineet
  • täytetyn ja allekirjoiteutun osallistujakortin

ALLE 18 VUOTIAS OSALLISTUJAKORTTI

18 VUOTTA TÄYTTÄNYT OSALLISTUJAKORTTI

Jos teillä ei ole mahdollisuutta tulostaa osallstujakorttia, kirjoittakaa kortissa kysyttävät asiat erilliselle paperille ja allekirjoittakaa se asianmukaisesti ja palauttaa Mikkolle.

Lisätietoja:

Mikko Haapasaari