Maata Näkyvissä festarit 2018

16.-18.11. Gatorade Center ja Messukeskus Turku

Perinteinen Pohjois-Euroopan suurin nuorten hengellinen musiikkitapahtuma lähestyy kovaa vauhtia ja juuri sinne me olemme menossa. Mahtavaa, että olet lähdössä mukaan. Tällä sivulla on kaikki tarvittava tieto, jonka tarvitset retkeä varten.

Aikataulu

PVM KLO INFO
16.11. 11:00 Lähtö Tikkakosken kirkko
  11:30 Lähtö Jyväskylän tilausajolaituri Harjukatu
  12:00 Lähtö Korpilahden matkahuolto (tarvittaessa)
  16:30 Hotelli Scandic Turku

18.11. n.20:00 Paluu Jyväskylän tilausajolaiturille Harjukadulle
  n.20:30 Paluu Tikkakosken kirkko

Muut aikataulut kerrotaan matkan aikana seurakunnan työntekijöiden toimesta. Lähtökohtaisesti festarialueella ollaan niin paljon kuin mahdollista. Lauantai aamuna lähdemme festarialueelle klo 10.00. Näin ollen lauantaiaamun konsertit jäävät väliin. Tähän on syynä kuljettajan lepoaikasäädökset.

Festareiden ohjelma

Retkelle lähdettäessä sinun pitää palauttaa retken ohjelma- ja turvallisuusvastaavalle (OTV) huolellisesti täytetty ja allekirjoitettu osallistujakortti. Alle 18 -vuotiaille ja jo 18 vuotta täyttäneille on omat osallistujakortit. Valitse itsellesi oikea kortti alla olevista linkeistä. Aukeavan tiedoston voi täyttää tietokoneella ennen tulostamista. Jos et millään saa tiedostoa tulostettua ole yhteydessä OTV:aan ja sopikaa asian hoitamisesta. Osallistujakorttitiedostojen toisella sivulla on seurakunnan leiri- ja retkisäännöt joihin jokainen osallistujakortin allekirjoittanut sitoutuu.

OSALLISTUJAKORTTI ALLE 18 VUOTIAAT

OSALLISTUJAKORTTI 18 VUOTTA TÄYTTÄNEET

Retkelle lähdetään kolmesta paikasta. Ilmoita ohjelma- ja turvallisuusvastaavalle tekstiviestillä tai vastaavalla mistä nouset linja-auton kyytiin. Laita viestiin nimesi. Se helpottaa asian käsittelyä. Lähtöpaikat ovat Tikkakosken kirkon takaa Oskarinkadun varresta, Jyväskylän tilausajolaiturista Harjukadulta ja Korpilahdella Matkahuollon edestä. Ilmoita myös, jos tulet suoraan Turkuun.

Jos tulet ryhmämme mukaan suoraan Turkuun, tule ennen kello 16:30 hotellille. Hotellin osoite löytyy sivulta alempaa. Käymme ensin kirjautumassa hotelliin ja jätämme laukut ynnä muut sinne. Näin festarialueelle ei tarvitse ottaa mitään ylimääräistä mukaan. Festarialueelle siirrymme heti kun mahdollista hotelliin kirjautumisen jälkeen.

RETKELLE TARVITSET MUKAAN

• Riittävästi vaihtovaatteita
  • henkilökohtaiset lääkkeet
  • Henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet
  • KELA-kortti
  • Osallistujakortti allekirjoitettuna

Majoitus Hotelli

Scandic Turku
Eerikinkatu 28-30
20100 Turku
+358 2 4808 1614

Hotellissa on petivaatteet ja pyyhkeet valmiiina. Matkaan kuuluu myös hotelliaamiaiset

Jokainen retkeen osallistuva on vakuutettu tapaturmaisen ruumiin vamman tai -haitan varalta, mutta seurakunnan vakuutus ei kata matkatavaroita. Jätä turha arvokas omaisuus kotiin.

Kaikki seurakuntamme retket ja leirit ovat täysin päihteettömiä.

LISÄTIETOJA

Retken ohjelma- ja turvallisuusvastaava (OTV)
Mikko Haapasaari
mikko.haapasaari@evl.fi