Leirit ja retket

Keskustan alueseurakunta järjestää

Nuorten Joululeirin Koivuniemessä 14.-16.12.2018

Ohjelmassa perinteistä jouluista hupailua ja hiljentymistä. Mukaan mahtuu 20 nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä, varasijalta pääset mukaan jonkun peruttaessa tulonsa. Leirimaksu 22€.

Ilmoittautunut aukeaa 15.11. klo 20.00 tästä

Palokan alueseurakunta järjestää

Nuorten legendaarisen JOÙLULEIRI (yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret) Mutasen leirikeskuksessa Korpilahdella 15.-16.12. Ohjelmassa jouluisia "piirileikkejä", askartelua joulun hengessä, Hiljentymistä seimen äärellä, makoisaa jouluruokaa ja yllätysohjelmaa :) Jos kiinnostuit, kysy rohkeasti lisätietoja nuorisotyönohjaaja Paula Raatikaiselta p.040 5609909 tai ilmoittaudu vaan mukaan TÄÄLTÄ .

Leirin hinta 11€ sis. bussikyydityksen Mutaselle sekä täysihoidon. Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautua voit 6.-30.11. välisenä aikana. Mukaan mahtuu 25 nuorta.

Vaajakosken alueseurakunnan nuorten hassuttelujoululeiri 14.-16.12.2018

Et uskalla, ihan varmalla et! Tämän vuoden joululeiri on jo tarkkaan suunniteltu. Se tulee ihan varmasti yllättämään. Äläkä unohda mestaruuspokaalia, haluttu kiertopalkinto saa kylkeensä uusien hallitsevien mestareiden nimet. Vai saako? Leiri sisältää myös hartauksia ja hiljentymistä. Annetaan sielun ja ruumiin  levätä. Leiri on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille. Leiri pidetään Vesalan Verkossa ja sinne järjestetään kuljetus (Vaajakosken kirkko-Vesala-Vaajakosken kirkko). Leiri maksaa 20€ (sisältää täysylläpidon, ohjelman, kuljetuksen ja seurakunnan tapaturmavakuutuksen.)Lisätietoja antaa nuorisotyönohjaaja Jonna Göös p. 040 5609925 tai jonna.goos@evl.fi

ilmoittaudu