Leirit ja retket

Jyväskylän seurakunta ja Karitsaiset ry järjestää
"Yhdessä" - kesäleiri 17.-20.6.2019

Kohderyhmä: koululaiset ja opiskelijat (toimintaa ikäryhmittäin)

Paikka: Kiponniemen toimintakeskus, Kiponnimentie 84, 41940 Vesanka

Ohjelmassa mm.: Yhdessäolo on ihanaa ja vaikeaa. Mitä Raamattu sanoo siitä? Opettelemme yhdessä elämiseen liittyviä monia hyödyllisiä taitoja.

Mies ryöstettiin tiellä. Ihmiset kulkivat ohi. Lopulta joku pysähtyi auttamaan. Ryöstetyn miehen tarinaan pääset tutustumaan Raamatun kertomuksessa Laupias Samarialainen.

Itsepuolustusopettaja Janne Maunonen, jolla on musta vuo, opastaa meitä itsepuolustuksen alkeisiin.

Mikko Piiroinen Sananjalka-teatterista esittää näytelmän Harmandia. Tämä lapsille, nuorille ja aikuisille tarkoitettu tarina kertoo harmaasta valtakuuasta. Tämä ei kuitenkaan ole väritön tarina sillä...

Leirillä mukana gospelmuusikko, lauluntekijä Pietari Savolainen.

Uimme, saunomme, palaamme ja leikimme! Eikä sovi unohtaa hulvatonta iltaohjelmaamme! Kaikkea yllättävää voi tapahtua!

Leirin hinta 75 € / hlö

Ilmoittaudu 10.6. mennessä osoitteeseen info@karitsaiset.net (leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä)

Lisätietoja Toni Launonen 0407739851 etunimi.sukunimi@evl.fi

PARTAHARJUN SUURLEIRI PISARA 24 - 29.7.2019

Varaa paikkasi kesän parhaalle nuorten suurleirille (15-20 -vuotiaille)!

Leirillä majoitutaan Partaharjun telttakylässä. Ohjelmassa on luvassa elämyksiä luonnossa, rauhaa ja hiljentymistä, toisten nuorten seuraa ja yhdessä viihtymistä, pohdintoja ihmisoikeuskysymyksistä ja suurista elämänkysymyksistä, toimintaa, liikettä ja seikkailua. Pisaraleirin nettisivut: http://www.pisaraleiri.fi/

Ilmoittautuminen 30.6. mennessä tästä linkistä.  Leirin hinta 110 euroa. Lisätietoja: Petri 040 509 8060 petri.gronholm@evl.fi

RAKKAUDESTA YLÄMÄKIIN, PALLAS HETTA VAELLUS

Tervetuloa mukaan SINÄ 16-29-vuotias nuori/nuori aikuinen kesän vaellukselle Hetta-Pallakselle.

Lauantaina 28.7. klo 7.00 lähdemme matkaan Jyväskylästä Vuotispirtille. Pysähdymme matkalla syömään Tupoksen ABC:lla (oma kustanteinen) ja Haaparannassa pidämme puolentoista tunnin tauon.
Vuotispirtillä olemme noin klo 22.00 ja yövymme hotellissa.
Sunnuntaina lähtö päiväruuan jälkeen klo 12.00 Hotellilta, kuljetus Pallakselle, josta alkaa vaellus Pallas - Hetta.
1. yö Nammalkurun varaustupa ja teltat. Päivämatka 13 km.
Maanantaina vaellus Nammalkuru - Hannunkuru yöpyminen telttoissa (2 yötä). Päivämatka 13,7 km.
Keskiviikkona vaellus Hannunkuru - Sioskuru, yöpyminen varaustuvassa/teltat. Päivämatka 13,6 km.
Torstaina vaellus Sioskuru - Hetta. Päivämatka 15 km.
Hetasta kuljetus Vuotispirtillle ja yöpyminen hotellissa.
Perjantaina lepopäivä ja yöpyminen hotellissa.
Lauantaina klo 07.00 matka Jyväskylään Rovaniemen kautta, jossa perillä n. klo 22.00.

Vaelluksen hinta on 150€, sisältäen matkat, vaellusruoat ja -polttoaineet, ruoat ja majoituksen hotellilla ja varaustuvissa, sekä viimeisen vaelluspäivän venekyydin.
Matkaan mahtuu mukaan 14 vaeltajaa.

Vaellukselle tarvitset rinkan, makuualustan, makuupussin ja nilkkaa tukevat vaelluskengät. Seurakunnalta saa tarvittaessa lainaan retkikeittimen, teltan ja makuupussin ja rinkan. Osallistujille jaetaan retkikirje tarkempine varusteluetteloineen ja aikatauluineen.

Vaellukseen liittyy 1-2 ennakkotapaamista ennen lähtöä, josta ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittautumislinkki:

Ilmoittautuminen on sitova ja päättyy 30.4.

Vaellusta vetämässä ainakin erityisnuorisotyöntekijä Ilkka Göös. Tarvittaessa lisätietoja voit kysellä ilkka.goos@evl.fi , p.040-5275382.

Relataan - leiri yli 17-vuotiaille

Leiri pidetään Koivuniemessä 30.8. - 1.9.2019

Relataan leiri on nimensä mukaisesti rentoutumista, yhdessäoloa, luonnosta ja hiljaisuudesta nauttimista sekä saunomista ja pelailua.

Ilmoittautuminen 28.3. - 3.8. 2019

Ilmoittautumislinkistä löytyy tarkempaa tietoa leiristä.

Leirin järjestää Keltinmäen ja Keskustan alueseurakuntien nuorisotyö