TiSeNu - isoskoulutusleiri

30.11.-2.12.2018 Vesalan Rysässä

Tikkakosken alueseurakunnan syksyn isoskoulutusleiri. Rysäytetään Vesalan Rysään opettelemaan rippikoulujen hengelliseen elämään liittyviä taitoja. Hartauden valmistaminen, rukous ja hiljentyminen ovat leirin pääteemat. Kaiken opiskelun keskellä pidetään myös yhteistä kivaa porukalla, ulkoillaan, pelaillaan ja jos siltä tuntuu niin ollaan vaan ja hengaillaan.

Leirin hinta on 0€

Leirille kuljetaan omin kyydein.

Leiri alkaa klo perjantaina klo 18.00 ja loppuu sunnuntaina noin klo 14.30.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Leirin ohjelmasta tärkeimmät onkin tuossa yllä. Alta löytyy lista leirillä tarvittavista varusteista ja linkit täytettäviin ja tulostettaviin osallistujakortteihin. Osallistujakortti palautetaan leirille tultaessa Mikolle, joka toimii leirin ohjelma- ja turvallisuusvastaavana. Osallistujakorttitiedoston toisella sivulla on seurakuntamme leiri- ja retkisäännöt joihin jokainen osallistujakortin allekirjoittanut sitoutuu. Tuttuun tapaan seurakuntamme tapahtumat ovat päihteettömiä.

Leirille tarvitset mukaan:

• aluslakanan
  • pussilakanan
  • tyynyliinan
  • pyyhkeen
  • henkilökohtaiset peseytymisvälineet ja muut vastaavat
  • henkilökohtaiset lääkkeet
  • KELA kortti
  • vaihtovaatteita
  • sään mukaiset ulkoiluun sopivat vaatteet ja kengät
  • Raamatun
  • muistiinpanovälineet
  • täytetyn ja allekirjoiteutun osallistujakortin

ALLE 18 VUOTIAS OSALLISTUJAKORTTI

18 VUOTTA TÄYTTÄNYT OSALLISTUJAKORTTI

Jos teillä ei ole mahdollisuutta tulostaa osallstujakorttia, kirjoittakaa kortissa kysyttävät asiat erilliselle paperille ja allekirjoittakaa se asianmukaisesti ja palauttaa Mikkolle.

LISÄTIETOJA

Mikko Haapasaari