2019 syksy isoskoulutusleiri Tikkakoski ja Palokka

29.11.-1.12.2019 Koivuniemen leirikeskus

Palokan ja Tikkakosken yhteistoiminta-alueen syksyn isoskoulutusleiri. Vetäydytään Koivuniemen leirikeskukseen tunnustelemaan hengelliseen elämään liittyviä taitoja. Uskonelämän hoitaminen ja hiljentyminen ovat leirin pääteemat. Kaiken opiskelun keskellä pidetään myös yhteistä kivaa porukalla, ulkoillaan, pelaillaan ja jos siltä tuntuu niin ollaan vaan ja lorvitaan.

Leirin hinta on 0€

Leirille kuljetaan omin kyydein.

Leiri alkaa klo perjantaina klo 18.00 ja loppuu sunnuntaina noin klo 12.30.

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ

Leirin ohjelmasta tärkeimmät onkin tuossa yllä. Alta löytyy lista leirillä tarvittavista varusteista. Yllä olevasta linkistä tehty ilmoittautuminen toimii samalla osallistujakorttina. Avautuvan lomakkeen lopussa on linkit seurakunnan leiri- ja retkisääntöihin joihin leirin jokainen osallistuja ja huoltaja sitoutuvat.Tuttuun tapaan seurakuntamme tapahtumat ovat päihteettömiä.

Leirille tarvitset mukaan:

• aluslakanan
  • pussilakanan
  • tyynyliinan
  • pyyhkeen
  • henkilökohtaiset peseytymisvälineet ja muut vastaavat
  • henkilökohtaiset lääkkeet
  • KELA kortti
  • vaihtovaatteita
  • sään mukaiset ulkoiluun sopivat vaatteet ja kengät
  • Raamatun
  • muistiinpanovälineet