Sisältö (content)

2020 kevään isoskoulutusleiri Tikkakoski ja Palokka

24.-26.4.2020 Koivuniemen leirikeskus

Palokan ja Tikkakosken yhteistoiminta-alueen syksyn isoskoulutusleiri. Vetäydytään Koivuniemen leirikeskukseen rippikouluarkeen liittyviä taitoja. Käydään läpi hartaudet, raamikset, pelit, leikit ja sketsit. Kaiken opiskelun keskellä pidetään myös yhteistä kivaa porukalla, ulkoillaan, pelaillaan ja jos siltä tuntuu niin ollaan vaan ja lorvitaan.

Leirin hinta on 0€

Tarkemmat aikataulut ja kulkeminen selviävät lähempänä.

ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA MYÖHEMMIN

Leirin ohjelmasta tärkeimmät tulee tuohon ylle. Alta löytyy lista leirillä tarvittavista varusteista. Ylle tulevasta linkistä tehtävä ilmoittautuminen toimii samalla osallistujakorttina. Ilmoittautumis lomakkeen lopussa on linkit seurakunnan leiri- ja retkisääntöihin joihin leirin jokainen osallistuja ja huoltaja sitoutuvat.Tuttuun tapaan seurakuntamme tapahtumat ovat päihteettömiä.

Leirille tarvitset mukaan:

• aluslakanan
  • pussilakanan
  • tyynyliinan
  • pyyhkeen
  • henkilökohtaiset peseytymisvälineet ja muut vastaavat
  • henkilökohtaiset lääkkeet
  • KELA kortti
  • vaihtovaatteita
  • sään mukaiset ulkoiluun sopivat vaatteet ja kengät
  • Raamatun
  • muistiinpanovälineet