Leirikirje

Isosleiri 25.-27.1.2019

Isoset leireilevät jälleen vuonna 2019!

"Teitkö lupauksia vuodelle 2019? Vuoden eka isosleiri on Koivuniemen leirikeskuksessa! Leirin aikana rakentelemme yhdessä iltaohjelmia, harjoittelemme ryhmän ohjaamista ja tutustumme pelien ja leikkien maailmaan. Kouluttajina toimivat jatkoisot ja vanhat mukana olevat isot. Seurakunnan työntekijöistä mukaan lähtee Antti ja Mari. Lukaisehan tämä kirje tarkkaan läpi vanhempien kanssa".

Leiri alkaa pe 25.1. klo 18 Koivuniemen leirikeskuksessa. Koivuniemi sijaitseen Vaajakoskella, suurin piirtein yhtä kaukana Neulaskodista kuin Vesala. Sijaintilinkin löydät alta. Paikalle saavutaan omin kyydein. Leiri loppuu sunnuntaina 27.1. klo 11.30 alkavaan yhteiseen lounaaseen, jonka jälkeen saa poistua paikalta omin kyydein. Sopikaahan porukalla vaikka kimppakyytejä niin saadaan pikkasen säästettyä luontoa.

Leirin aikana harjoittelemme ja pohdimme isosuuteen liittyviä taitoja ja tietoja. Teemme suurimman osan työskentelyistä yhdessä. Vapaahetkiäkin vietämme kyllä. Leirille on luultavasti tulossa iso porukka. Tämän vuoksi emme pysty välttämättä toteuttamaan kaikkien toiveita majoituskavereiden suhteen. Koivuniemessä on neljän hengen huoneita.

Leiri on tietysti ilmainen.

Ota mukaan leirille:

Oma muovimuki, reppu, lusikka ja istuinalusta (retkeä varten)

Ulkoiluvarustus, jolla pärjää ulkona pakkasella

Hygieniavälineet

Saunakamppeet (Sauna lämpiää lauantaina, uinti on mahdollista)

Raamattu

Muistiinpanovälineet

Vaihtovaatteita

Omat henk. koht. lääkkeet

Petivaatteet (lakana, pussilakana ja tyyniliina, älä ota makuupussia)

Täytä oheinen osallistujakortti (linkki alla) huolella ja ota se mukaan leirille!

Tämmöisillä mennään! Kysymyksiä saa esittää numeroon 050 407 0060 Antille

Terkuin: AnttiP ja MariK

Osallistujakortti alle 18v

Osallistujakortti yli 18v

Ajo-ohje Vesalaan

Koivuniemeen vievälle tielle käännytään heti Vaajakosken ABC:n jälkeen tulevasta risteyksestä (tienviitta: Ruokosaari, Kanavuoren varikko) Jotkut karttaohjelmat saattavat neuvoa väärälle reitille.

Leirin työntekijät:

Antti Pirttimäki