Leirikirje ja ilmoittautuminen

Isosleiri 26.-28.4.2019

Isostoiminnan kauden 2018-19 viimeinen leiri on tulossa!

"On tullut aika hioa isostaidot teräviksi. Kauden vika isosleiri on Vesalan Verkossa! Leirin aikana kertaamme yhdessä iltaohjelmia, ryhmän ohjaamista, raamiksia ja pohdimme ripareiden käytännön asioita. Kouluttajina toimivat jatkoisot ja vanhat mukana olevat isot. Seurakunnan työntekijöistä mukaan lähtee Antti ja Mari. Lukaisehan tämä kirje tarkkaan läpi vanhempien kanssa".

Leiri alkaa pe 26.4. klo 18 Vesalan leirikeskuksessa, Verkossa (Verkko on se punainen tiilirakennus lähellä päärakennusta). Sijaintilinkin löydät alta. Paikalle saavutaan omin kyydein. Leiri loppuu sunnuntaina 28.1. klo 11.30 alkavaan yhteiseen lounaaseen, jonka jälkeen saa poistua paikalta omin kyydein. Sopikaahan porukalla vaikka kimppakyytejä niin saadaan pikkasen säästettyä luontoa.

Leirin aikana harjoittelemme ja pohdimme isosuuteen liittyviä taitoja ja tietoja. Teemme suurimman osan työskentelyistä yhdessä. Vapaahetkiäkin vietämme kyllä. Verkossahan majoitus tapahtuu max. 8 hengen huoneissa.

Leiri on tietysti ilmainen.

Ota mukaan leirille:

Ulkoiluvarustus, jolla pärjää ulkona sateellakin

Hygieniavälineet

Saunakamppeet (Sauna lämpiää lauantaina, uinti on mahdollista)

Raamattu

Muistiinpanovälineet

Vaihtovaatteita

Omat henk. koht. lääkkeet

Petivaatteet (lakana, pussilakana ja tyyniliina, älä ota makuupussia)

Ilmoittautuminen leirille on uusiutunut! Ennen vanhaan ilmoittautuminen hoidettiin viestillä Antille, mutta nykyään käyttöön on otettu sähköinen ilmoittautuminen. Järjestelmä on uusi, joten tee varmuuden vuoksi ilmoittautuminen yhdessä vanhempien kanssa (18v. täyttäneet voivat hoitaa asian omin päin). Ilmoittautumisessa käytetään sähköistä tunnistautumista (verkkopankkitunnukset). Myös osallistujakortti täytetään samalla ilmoittautumisen yhteydessä.

Homma saattaa olla hieman monimutkainen, mutta näin varmistamme, että henkilökohtaiset tietosi ovat paremmin turvassa. Jos ilmoittautumisessa tulee ongelmia, niin ota yhteys Antti Pirttimäkeen mieluiten spostilla etunimi.sukunimi(at)evl.fi. Ratkomme näitä ongelmia heti kuin vain ehdimme.

11.4. Lisää tietoa: Kohtasimme ensimmäisen ongelman systeemissä. Yhteistyömme Osuuspankin kanssa on takkuillut, joten sähköinen tunnistautuminen ei kyseisen pankin asiakkailla toimi.

Tässä tapauksessa toimitaan vanhalla menetelmällä: Ilmoittaudu Antille viestillä 16.4. mennessä (viestiin tieto myös mahdollisista ruoka-ainevalioista/allergioista. Täytä sen jälkeen alta löytyvä osallistujakortti ja ota se täytettynä, sekä vanhempien allekirjoituksella varustettuna mukaan leirille. Näin voit myös toimia jos kohtaat ilmoittautumisessa jotain muita ongelmia.

Muiden pankkien jäsenet voivat ilmoittautua sähköisesti.

Lisää tietoa seurakunnan tietosuojasta.

Ilmoittaudu tästä leirille 16.4. mennessä! Tarvitset ilmoittautumiseen pankkitunnukset.

Osallistujakortti alle 18v. (niille, joilla sähköinen ilmoittautuminen ei toimi)

Osallistujakortti yli 18v. (niille, joilla sähköinen ilmoittautuminen ei toimi)

Tämmöisillä mennään! Kysymyksiä saa esittää numeroon 050 407 0060 Antille

Terkuin: AnttiP ja MariK