Leirikirje ja ilmoittautuminen

Isosleiri 24.-26.1.2020

Uusi vuosi tuo mukanaan uudet leirit!

"Seuraava isosleiri on järjestetään Kiponniemessä! Tällä kertaa leirillä opettelemme iltaohjelmien tekemistä ja harjoittelemme sketsien, pelien ja leikkien ohjaamista. Leirin aikana harjoittelemme isostaitoja ryhmissä, pareittain, ulkona ja sisällä. Kouluttajina toimivat jatkoisot ja vanhat isot. Seurakunnan työntekijöistä mukaan lähtee Antti ja Mari. Lukaisehan tämä kirje tarkkaan läpi vanhempien kanssa".

Leiri alkaa pe 24.1. klo 18 Kiponniemessä. Leirille saavutaan ja poistutaan omilla kyydeillä. Sopikaahan yhteiskyytejä niin luonto kiittää. Leirikeskuksen sijainti löytyy linkistä alapuolella. Leiri loppuu sunnuntaina 26.1. klo 11.45 alkavaan yhteiseen lounaaseen, jonka jälkeen saa omaan rauhalliseen tahtiin lähteä omaan kotiin.

Leirin aikana harjoittelemme ja pohdimme isosuuteen liittyviä taitoja ja tietoja. Teemme suurimman osan työskentelyistä yhdessä. Vapaahetkiäkin vietämme kyllä. Leirille tulee sen verran porukkaa, ettei huonejakoihin pääse itse ehkä vaikuttamaan.

Leiri on tietysti ilmainen.

Ota mukaan leirille:

Ulkoiluvarustus, jolla pärjää ulkona sateellakin

Hygieniavälineet

Saunakamppeet (Sauna lämpiää lauantaina, uinti on mahdollista)

Raamattu

Muistiinpanovälineet

Vaihtovaatteita

Omat henk. koht. lääkkeet

Petivaatteet (lakana, pussilakana ja tyyniliina, älä ota makuupussia)

Ilmoittaudu leirille viestillä tästä linkistä.Tee ilmoittautuminen yhdessä vanhempien kanssa. Ilmoittautuminen on täysin sähköinen (mukaanlukien osallistujakortti) ja sen tekemiseen tarvitsee pankkitunnukset. Ilmoittaudu 10.1.2020 mennessä.

Tämmöisillä mennään! Kysymyksiä saa esittää s-postilla etunimi.sukunimi@evl.fi Antille.

Terkuin: AnttiP ja MariK

Kiponniemen sijainti