Leirikirje ja ilmoittautuminen

Isosleiri 27.-29.9.2019

Isostoimintasyksyn 2019 ensimmäinen leiri on tulossa!

"Kauden eka isosleiri on järjestetään Kiponniemessä! Siellä emme olekaan ennen isosporukalla leireilleet. Leirin aikana harjoittelemme isostaitoja ryhmissä, pareittain, ulkona ja sisällä. Kouluttajina toimivat jatkoisot. Seurakunnan työntekijöistä mukaan lähtee Antti ja Mari. Lukaisehan tämä kirje tarkkaan läpi vanhempien kanssa".

Leiri alkaa pe 27.9. klo 18 Kiponniemen leirikeskuksessa, päärakennuksen edessä. Sijaintilinkin löydät alta. Kiponniemi sijaitesee saman järven rannalla kuin Vesala, hieman pohjoisempana. Paikalle saavutaan omin kyydein. Leiri loppuu sunnuntaina 29.9. klo 11.30 alkavaan yhteiseen lounaaseen, jonka jälkeen saa poistua paikalta omin kyydein. Sopikaahan porukalla vaikka kimppakyytejä niin saadaan pikkasen säästettyä luontoa.

Leirin aikana harjoittelemme ja pohdimme isosuuteen liittyviä taitoja ja tietoja. Teemme suurimman osan työskentelyistä yhdessä. Vapaahetkiäkin vietämme kyllä. Majoitus on kahdessa eri rakennuksessa. Leirille tulee sen verran porukkaa, ettei huonejakoihin pääse itse ehkä vaikuttamaan.

On mahdollista, että leirille ilmoittautuu enemmän väkeä kuin on majoitustilaa. Tässä tapauksessa perus- ja jatkoisoset ovat etusijalla leirille pääsyssä. Eli, Vanhat isoset mahtuvat mukaan jos vain petipaikkoja riittää. Marraskuun leirille mahdumme kyllä kaikki oikein hyvin.

Leiri on tietysti ilmainen.

Ota mukaan leirille:

Ulkoiluvarustus, jolla pärjää ulkona sateellakin

Hygieniavälineet

Saunakamppeet (Sauna lämpiää lauantaina, uinti on mahdollista)

Raamattu

Muistiinpanovälineet

Vaihtovaatteita

Omat henk. koht. lääkkeet

Petivaatteet (lakana, pussilakana ja tyyniliina, älä ota makuupussia)

Ilmoittaudu leirille viestillä (s-posti, tekstari, whatsapp) 18.9. mennessä! Laita viestiin nimesi ja mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Alta löydät linkin osallistujakorttiin. Tulosta, täytä vanhempiesi kanssa ja palauta se leirille tullessasi Antti Pirttimäelle.

Osallistujakortti alle 18-vuotiaille

Osallistujakortti 18v täyttäneille