Leirikirje

Isosleiri 2.-4.11.2018

Isostoiminnan leireilyt jatkuvat heti marraskuussa!

"Jokohan sitä saataisiin valkea leiriviikonloppu? Syksyn toka isosleiri on Vesalan Verkossa! Tällä kertaa leirillä opimme improvisaatiota ja draaman. Jatkamme myös ensi vuoden ripareiden isostouhujen rakentelua. Kouluttajina toimivat jatkoisot ja vanhat vielä mukana olevat isot. Seurakunnan työntekijöistä mukaan lähtee Antti ja Mari. Lukaisehan tämä kirje tarkkaan läpi vanhempien kanssa".

Leiri alkaa pe 2.11. klo 18 Vesalan leirikeskuksessa, Verkossa. Verkko on se iso punatiilinen rakennus pienen matkan päässä ruokalarakennuksesta. Paikalle saavutaan omin kyydein. Leiri loppuu sunnuntaina 4.11. klo 11.45 alkavaan yhteiseen lounaaseen, jonka jälkeen saa poistua paikalta omin kyydein. Sopikaahan porukalla vaikka kimppakyytejä niin saadaan pikkasen säästettyä luontoa.

Leirin aikana harjoittelemme ja pohdimme isosuuteen liittyviä taitoja ja tietoja. Teemme suurimman osan työskentelyistä yhdessä. Vapaahetkiäkin vietämme kyllä. Leirille on luultavasti tulossa iso porukka. Tämän vuoksi emme pysty välttämättä toteuttamaan kaikkien toiveita majoituskavereiden suhteen. Verkossa on kahdeksan hengen huoneita.

Leiri on tietysti ilmainen.

Ota mukaan leirille:

Ulkoiluvarustus

Hygieniavälineet

Saunakamppeet (Sauna lämpiää lauantaina, uinti on mahdollista)

Raamattu

Muistiinpanovälineet

Vaihtovaatteita

Omat henk. koht. lääkkeet

Petivaatteet (lakana, pussilakana ja tyyniliina, älä ota makuupussia)

Täytä oheinen osallistujakortti (linkki alla) huolella ja ota se mukaan leirille!

Tämmöisillä mennään! Kysymyksiä saa esittää numeroon 050 407 0060 Antille

Terkuin: AnttiP ja MariK