Leirikirje ja ilmoittautuminen

Isosleiri 15.-17.11.2019

Isostoimintasyksyn 2019 toinen leiri on tulossa!

"Kauden toinen isosleiri on järjestetään Keuruun Isohiekassa! Siellä emme olekaan ennen isosporukalla leireilleet. Tällä kertaa leirillä perehdymme ilmaisutaidon ja esiintymisen salaisuuksiin. Leirin aikana harjoittelemme isostaitoja ryhmissä, pareittain, ulkona ja sisällä. Kouluttajina toimivat jatkoisot ja vanhat isot. Seurakunnan työntekijöistä mukaan lähtee Antti ja Mari. Lukaisehan tämä kirje tarkkaan läpi vanhempien kanssa".

Leiri alkaa pe 15.11. klo 17 Neulaskodilla, Keljonkankaalla. Keuruulle mennään yhteiskuljetuksella eli bussilla. Olethan paikalla ajoissa, sillä bussi lähtee klo 17.00. Leirille on mahdollista tulla myöhemminkin viikonlopun aikana, mutta tällöin tarvitsee tulla omalla kyydillä. Leirikeskuksen sijainti löytyy linkistä alapuolella. Leiri loppuu sunnuntaina 17.11. klo 11.45 alkavaan yhteiseen lounaaseen, jonka jälkeen lähdemme takaisin bussilla Isohiekasta. Perillä Neulaskodilla olemme viimeistään klo 13.30.

Leirin aikana harjoittelemme ja pohdimme isosuuteen liittyviä taitoja ja tietoja. Teemme suurimman osan työskentelyistä yhdessä. Vapaahetkiäkin vietämme kyllä. Majoitus on mahdollisesti kahdessa eri rakennuksessa 4-6 hengen huoneissa. Leirille tulee sen verran porukkaa, ettei huonejakoihin pääse itse ehkä vaikuttamaan.

Osa leirillä tapahtuvasta yhteisestä ohjelmasta videoidaan tai kuvataan. Videoita/kuvia julkaistaan leirin aikana sosiaalisessa mediassa. Jos et halua, että sinua kuvataan tai videoidaan ilmoita siitä ilmoittautumislomakkeen kohdassa "valokuvauslupa".

Leiri on tietysti ilmainen.

Ota mukaan leirille:

Ulkoiluvarustus, jolla pärjää ulkona sateellakin

Hygieniavälineet

Saunakamppeet (Sauna lämpiää lauantaina, uinti on mahdollista)

Raamattu

Muistiinpanovälineet

Vaihtovaatteita

Omat henk. koht. lääkkeet

Petivaatteet (lakana, pussilakana ja tyyniliina, älä ota makuupussia)

Ilmoittaudu leirille viestillä tästä linkistä. Tee ilmoittautuminen yhdessä vanhempien kanssa. Ilmoittautuminen on täysin sähköinen (mukaanlukien osallistujakortti) ja sen tekemiseen tarvitsee pankkitunnukset. Ilmoittaudu 4.11. mennessä.

Tämmöisillä mennään! Kysymyksiä saa esittää s-postilla etunimi.sukunimi@evl.fi Antille.

Terkuin: AnttiP ja MariK

Isohiekan sijainti