Nuoret aikuiset

TV - OHJELMA LEHTISAARESTA 12.2

Lehtisaari sai vieraakseen toissa syksynä Ville Haapasalon kuvausryhmineen, kun Haapasalon Suomi-sarjaa kuvattiin.
Keski-Suomen jakso tulee Neloselta 12.2. klo 20.00.

Ohjelma on katsottavissa samalla viikolla useasti uusintana ja siitä eteenpäin Ruudussa.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kohti Kirkkopäiviä -Askel 3 #parempitulevaisuus

Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat Jyväskylässä lähestyvät! Etko musiikkitapahtuma nuorille ja nuorille aikuisille kauppakeskus Sepän Kipinässä lauantaina 30.3. klo 16. Tule kuuntelemaan tulevien juhlien tuulessa Tommi Kaleniusta ja Ninni Poijärveä, Movetronista tuttua ihanaa Päivi Lepistöä ja Daffy Terävää sekä Kahden Maan Kansalaisia!

Tapahtuma on maksuton. Sepän Kipinä (Ahjokatu 5, Jyväskylä) löytyy kauppakeskuksen toisesta kerroksessa, H&M:n ja Glitterin välistä, seuraa opasteita. Lämpimästi tervetuloa!