Tervetuloa!

Olet Jyväskylän seurakunnan nuorten sivuilla, jonne on koottu kouluikäisten, nuorten, nuorten aikuisten sekä rippikoulujen toiminta.

Tältä sivulta pääset tutustumaan nuorille suunnattuihin juttuihin kuten iltatoimintaan ja leireihin. Tsekkaa oikealla oleva lista ja löydä itsellesi sopiva juttu!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kohti Kirkkopäiviä -Askel 3 #parempitulevaisuus

Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat Jyväskylässä lähestyvät! Etko musiikkitapahtuma nuorille ja nuorille aikuisille kauppakeskus Sepän Kipinässä lauantaina 30.3. klo 16. Tule kuuntelemaan tulevien juhlien tuulessa Tommi Kaleniusta ja Ninni Poijärveä, Movetronista tuttua ihanaa Päivi Lepistöä ja Daffy Terävää sekä Kahden Maan Kansalaisia!

Tapahtuma on maksuton. Sepän Kipinä (Ahjokatu 5, Jyväskylä) löytyy kauppakeskuksen toisesta kerroksessa, H&M:n ja Glitterin välistä, seuraa opasteita. Lämpimästi tervetuloa!

Varaa paikkasi kesän parhaalle nuorten suurleirille (15-20 -vuotiaille)!

Leirillä majoitutaan Partaharjun telttakylässä. Ohjelmassa on luvassa elämyksiä luonnossa, rauhaa ja hiljentymistä, toisten nuorten seuraa ja yhdessä viihtymistä, pohdintoja ihmisoikeuskysymyksistä ja suurista elämänkysymyksistä, toimintaa, liikettä ja seikkailua. Pisaraleirin nettisivut: http://www.pisaraleiri.fi/

Ilmoittautuminen 30.4. mennessä tästä linkistä.  Leirin hinta 110 euroa. Lisätietoja: Petri 040 509 8060 petri.gronholm@evl.fi