Muita kerhoja

Kaipaatko tekemistä koulun jälkeen? Tykkäätkö potkia palloa tai pelata sählyä? Haluatko näperrellä tai vaikka kokeilla näyttelemistä?

Tule seurakunnan kerhoihin kokeilemaan! Valitse alla olevasta listasta sinulle sopiva kerho ja ilmoittaudu mukaan.

Huhtasuo  Keltinmäki  Keskusta  Korpilahti  Kuokkala  Palokka  Tikkakoski  Vaajakoski

Huhtasuo

Kerhokausi on päättynyt.

Hyvää kesää!

Keltinmäki

Alakoululaisten olkkari,avoimet ovet. Kortepohjan srk-keskus. Torstaisin klo 13-16

Tervetuloa oleilemaan, pelailemaan ja viettämään mukavaa iltapäivää kirkolle. Meillä voi myös tehdä läksyt. Tarjolla välipalaa.

Jatkuu torstaina 5.9.

Merja Kuusela  050 5497002 tai merja.kuusela@evl.fi

Alakoululaisten Kirkkis, avoimet ovet Keltinmäen kirkolla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13-16. Tervetuloa oleilemaan, pelailemaan, viettämään mukavaa iltapäivää. Meillä voi tehdä läksyt ja tehdä käden töitä.Tarjolla välipalaa.

Jatkuu  maanantaina 19.8.

Tiedustelut: Merja Kuusela  050 5497002 tai merja.kuusela@evl.fi

Keskusta

Kerhotoiminta keskustan alueella uudistuu syksyllä 2018 ja jatkuu samalla meiningillä vuonna 2019!

Viikoittaisten kerhojen sijaan tarjotaan alakoululaisille teemailtoja joka kuun ensimmäisenä maanantaina (helmi-kesäkuu) klo 16.30-18. Illat on suunnattu 2-6-luokkalaisille.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

ma 4.2 Kuppikakkuja

ma 4.3 Lautapelejä ja legoja

ma 8.4 Sarjakuvia

ma 6.5 Leipomuksia

ma 3.6 Jäätelöretki

Kirsi-Marja Piippanen 050 595 3945 tai kirsi-marja.piippanen@evl.fi

Korpilahti

Alakouluikäisten Olkkari seurakuntatalolla torstaisin klo 13-15:30 (15.8.-19.12.2019)

Huom! Syyslomalla ei ole Olkkaria 17.10.

Olkkari on rentopaikka, johon voi tulla koulun jälkeen viettämään aikaa.

Olkkarissa meillä on yhteistätekemistä, oleskelua, hauskanpitoa, raamatun kertomuksia ym. mukavaa.

Tarjolla on myös välipala. Ilmoittautumista ei tarvita ja kerho on maksuton.

Tervetuloa!

Eppu-toppujen Olokolo seurakuntatalolla tiistaisin klo 12.30-15.30.

Tekemistä, oleilua, välipalaa, leikkimistä, alttarihetkiä, pelaamista ym.

Mukaan mahtuu 15 lasta, kerho on maksuton.

Ilmoittautuminen soittamalla Paulalle 050 557 9006

Kimmo Ylinen 050 557 9005 tai kimmo.ylinen@evl.fi

Kuokkala

Fisuklupi tiistaisin klo 18.00 -20.00 kokoontuu Minecraft:ssä. IP: pelaa.fisucraft.net CHAT: /warp jyvaskyla.

Fisussa rakennettaa tosi hienoa maailmaa ja kokoonutaan kerhopuuhun. Tule mukaan pelaamaan.

Liittyminen Fisuklupiin onnistuu näiden ohjeiden avulla: https://fisuklupi.wordpress.com/

Kerhoa Fisussa ohjaa Eemeli

Henna Luomala 050 436 8619 tai henna.luomala@evl.fi

Palokka

Syyskauden kerhot alkavat vkolla 38. Sähköinen ilmoittautuminen alkaa vkolla 36 ma 2.9.2019 klo 7. Kokkikerhomaksu on 15€/kausi. Kerhomaksu tulee maksettavaksi ilmoittautumisen yhteydessä. Kerhoihin mahtuu 8-10 lasta/kerho. Jos et saa kerhopaikkaa lapsellesi, voit ilmoittaa Tonille sähköpostilla halukkuutesi varasijapaikkaan. Syyslomalla, vkolla 42 ei ole kerhoja. Kerhokausi kestää marraskuun loppuun. Kerhonohjaajat ovat rippikoulun käyneitä nuoria. Seurakunta on kouluttanut kerhonohjaajat ennen kerhokauden alkua.

Bongaa meidät myös facebookista: Jyväskylän seurakunnan Kouluikäise

Ilmoittautuminen aukeaa tähän (ma 2.9.2019 klo 7)

Perhesähly (kaikenikäisille) la klo 17-18.30   9.9.2019-
Perhesählyyn ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Osallistujat voivat vain tulla paikalle. Lapsen mukana tulee myös huoltajan osallistua. Perhesähly kokoontuu Jokelan koulun liikuntasalissa. Käynti takaa alovelta. Voitte ottaa mukaan sählymailan, sisäpelikengät ja vesipullon, jos sellaiset omistatte. Myös seurakunnalla on mailoja lainattavaksi.

Toni Launonen 040 773 9851, etunimi.sukunimi@evl.fi

Tikkakoski

* Liikuntakerho Luonetjärven alakoulun salissa

2.-6.luokkalaisille (maks. 12 lasta)

Torstaisin klo 16.30-17.30

Kerhot alkavat viikolla 38, kerhoa Ei ole syyslomalla (vko 42). Kerho päättyvät itsenäisyyspäivään.

Ilmoittautumiset kerhoihin alkaa ma 9.9. klo 8.00 tästä!

Maria Hurme, 040 560 9915, maria.k.hurme@evl.fi

Vaajakoski

Ilmoittautuminen syksyn 2019 kerhoihin alkaa elo-syyskuun vaihteessa

Kerhot ovat ilmaisia. Ilmoittautuminen tehdään vahvan ilmoittautumisen kautta eli tarvitset pankkitunnukset.

Kerhoihin mahtuu 8 kerholaista. Kerhoja ei ole syyslomalla. Kerhot loppuvat marraskuun loppussa.

Askartelukerho

Tiistaisin klo 17.30-18.00
Vaajakosken kirkon nuorisotilassa
Ohjaajina Emma ja Elsi

Puuhakerho

Kerhossa touhutaan kerholaisten toivomusten mukaan. Mm. ulkoilua, lautapelejä, kokkailua, askartelua.

Keskiviikkoisin klo 17.00-18.30
Vaajakosken kirkon lapsityön tilassa
Ohjaajina Kerttu ja Sini

Satu Harjula 040 558 2542 tai etunimi.sukunimi@evl.fi

M-4RTTI ilmoittautui seurakunnan sählykerhoon ja on jo oppinut miten pallo pysyy parhaiten hallussa!