Muu toiminta:

Keltinmäki:

Kirkkis-koululaisten avoimet ovet, kesätauolla!

Huhtasuo:

Avoimet ovet tiistaisin klo 15.00-20.00 ja torstaisin klo 15.00-17.00. Välipalaa tarjolla. Tule itsekseen tai kaverien kanssa pelailemaan, soittelemaan, askartelemaan tai ihan vain oleilemaan Kipinään, Kauppakeskus Sepän toiseen kerrokseen.

Nuorten tila avoinna myös lauantaisin klo 15.00-18.00.

Lisätiedot: Leila Jokiniemi 050 549 7021 ja Outi Pirttimäki p.050 549 7017

sähköposti: etunimi.sukunimi@evl.fi

Säynätsalo:

Korpilahti:

Alakouluikäisten Olkkari seurakuntatalolla torstaisin klo 13-15.30
(16.8.-13.12.2018) Huom! ei Olkkaria 20.9., 18.10., 6.12

Olkkari on rento paikka, johon voi koulun jälkeen tulla viettämään aikaa.
Siellä on yhteistä tekemistä, oleskelua, hauskanpitoa, raamatun kertomuksia ym. mukavaa.
Tarjolla myös välipalaa. Ilmoittautumista ei tarvita. Kerho on maksuton.

Tiedustelut: Toni Launonen 050 557 9005 tai toni.launonen@evl.fi

Eppu-toppujen Olokolo Seurakuntatalolla tiistaisin klo 12:30-15:30.
Tekemistä, oleilua, välipalaa, leikkimistä, alttarihetkiä, pelaamista ym.
Ilmoittautuminen soittamalla Paulalle 050 557 9006.
Mukaan mahtuu 15 lasta, kerho on maksuton.

Palokka:

Kaakaopyhäkoulu 1-2 luokkalaisille 21.8. alkaen tiistaisin klo 12-15 kirkon alakerrassa.
Vapaata oleskelua, läksyjen tekoa, leikkiä, pelailua, pieni hartaushetki ja välipalaa.
Ei ennakkoilmoittautumista. (Mahdollisista ruoka-ainerajoitteista toivomme ennakkotietoa)
Ilmainen.

Kaakaopyhäkoulua ohjaavat koulutetut lastenohjaajat.
Tiedustelut: Ritva Lappalainen, 0407388220, etunimi.sukunimi@evl.fi

Bongaa meidät myös Facebookista: Jyväskylän seurakunnan Kouluikäiset

Tikkakoski:

Kesä ollaan tauolla, syksyn jutuista tietoa myöhemmin.

Kaikki alueet:

Fisuklupi on kerho, johon kaikki ovat tervetulleita!

Jos pidät pelaamisesta ja sinulla on Minecraft, otappa hyvä asento ja tule Fisuklupiin. Fisuklupi toimii Minecraft-palvelimella, jonka nimi on tietenkin Fisucraft.

Fisuklupi on suunnattu 7-10-vuotiaille ja voit pelata omalta kotisohvaltasi, ja olla silti mukana yhteisössä, mikä olisi sen parempaa?

Fisuklupi kokoontuu joka tiistai klo. 18:00 - 20:00. Ohjaajana kerhossa toimii Eemeli

Minecraft-pelin voi ostaa osoitteesta minecraft.net.
Lisätietoja ja ohjeita osoitteesta https://fisuklupi.wordpress.com/ sekä fisucraft.net.

Jos sinulla on jo Minecraft:

IP: pelaa.fisucrfat.net
CHAT: / warp jyvaskyla

RIGHT HAND apuohjaajatreeni aloittaa jälleen maaliskuussa 2019

Jos olet 5-7-luokkalainen, tule mukaan harjoittelemaan hauskalla ja rennolla tavalla ryhmän ohjaamista, leikkien vetämistä, kokkailua ja taidetyöskentelyä. Tutustumme myös Raamattuun ja esim. kristillisiin juhliin (viime vuonna leivoimme joulutorttuja ja rakensimme pääsiäisen tapahtumat legoista!).

Treeni alkaa maaliskuussa 2019 ja loppuu joulukuussa 2019, kesällä on tauko. Ryhmä tapaa kerran kuussa lauantaisin klo 12-16. Syksyllä ryhmä harjoittelee ryhmien vetämistä kerhoissa tai leireillä. Koskaan ei tarvitse tehdä mitään yksin, aina on joku vierellä auttamassa.

Ryhmä kokoontuu osoitteessa Yliopistonkatu 26 B (keskustan alueseurakunnan nuorten tila). Ryhmä on ilmainen.

Ilmoittaudu mukaan tästä (ilmoittautumisaikaa helmikuuhun 2019 asti)

Lisätietoja Kirsiltä:

kirsi-marja.piippanen@evl.fi