Muu toiminta:

Keltinmäki:

Kirkkis koululaisten avoimet ovet ma ja ke klo 13.00-16.00. Tarjolla pintä välipalaa. Voi tehdä

läksyt, pelailla, askarrella ja vaikka muuten vaan olla kavereiden kanssa. Toiminta on maksuton.

Avoimet ovet koululaisille Kortepohjan kirkolla to klo 13.00-16.00 (Torstaikahvila)

Tarjolla välipalaa,tervetuloa  yhdessä oleilemaan ja pelailemaan. Toiminta on maksuton.

Tiedustelut: Merja Kuusela  050 5497002  merja.kuusela@evl.fi

Huhtasuo:

Avoimet ovet tiistaisin klo 15.00-20.00 ja torstaisin klo 15.00-17.00. Välipalaa tarjolla. Tule itsekseen tai kaverien kanssa pelailemaan, soittelemaan, askartelemaan tai ihan vain oleilemaan Kipinään, Kauppakeskus Sepän toiseen kerrokseen.

Nuorten tila avoinna myös lauantaisin klo 15.00-18.00.

Lisätiedot: Leila Jokiniemi 050 549 7021 ja Outi Pirttimäki p.050 549 7017

sähköposti: etunimi.sukunimi@evl.fi

Säynätsalo:

Korpilahti:

Alakouluikäisten Olkkari seurakuntatalolla torstaisin klo 13-15.30
(10.1.-23.5.2019) Huom! ei Olkkaria 28.2.

Olkkari on rento paikka, johon voi koulun jälkeen tulla viettämään aikaa.
Siellä on yhteistä tekemistä, oleskelua, hauskanpitoa, raamatun kertomuksia ym. mukavaa.
Tarjolla myös välipalaa. Ilmoittautumista ei tarvita. Kerho on maksuton.

Tiedustelut: Toni Launonen 050 557 9005 tai toni.launonen@evl.fi

Eppu-toppujen Olokolo Seurakuntatalolla tiistaisin klo 12:30-15:30.
Tekemistä, oleilua, välipalaa, leikkimistä, alttarihetkiä, pelaamista ym.
Ilmoittautuminen soittamalla Paulalle 050 557 9006.
Mukaan mahtuu 15 lasta, kerho on maksuton.

Palokka:

Kaakaopyhäkoulu 1-2 luokkalaisille 15.1. alkaen tiistaisin klo 12-15 kirkon alakerrassa.
Vapaata oleskelua, läksyjen tekoa, leikkiä, pelailua, pieni hartaushetki ja välipalaa.
Ei ennakkoilmoittautumista. (Mahdollisista ruoka-ainerajoitteista toivomme ennakkotietoa)
Ilmainen.

Kaakaopyhäkoulua ohjaavat koulutetut lastenohjaajat.
Tiedustelut: Katja Jansa, p. 040 548 3216, etunimi.sukunimi@evl.fi

Bongaa meidät myös Facebookista: Jyväskylän seurakunnan Kouluikäiset

Tikkakoski:

Kesä ollaan tauolla, syksyn jutuista tietoa myöhemmin.

Kaikki alueet:

Fisuklupi on kerho, johon kaikki ovat tervetulleita!

Jos pidät pelaamisesta ja sinulla on Minecraft, otappa hyvä asento ja tule Fisuklupiin. Fisuklupi toimii Minecraft-palvelimella, jonka nimi on tietenkin Fisucraft.

Fisuklupi on suunnattu 7-10-vuotiaille ja voit pelata omalta kotisohvaltasi, ja olla silti mukana yhteisössä, mikä olisi sen parempaa?

Fisuklupi kokoontuu joka tiistai klo. 18:00 - 20:00. Ohjaajana kerhossa toimii Eemeli

Minecraft-pelin voi ostaa osoitteesta minecraft.net.
Lisätietoja ja ohjeita osoitteesta https://fisuklupi.wordpress.com/ sekä fisucraft.net.

Jos sinulla on jo Minecraft:

IP: pelaa.fisucrfat.net
CHAT: / warp jyvaskyla

RIGHT HAND apuohjaajatreeni aloittaa vasta vuoden päästä 2020!

Jos olet 5-7-luokkalainen, tule mukaan harjoittelemaan hauskalla ja rennolla tavalla ryhmän ohjaamista, leikkien vetämistä, kokkailua ja taidetyöskentelyä. Tutustumme myös Raamattuun ja esim. kristillisiin juhliin (olemme mm. leiponeet joulutorttuja ja rakentaneet pääsiäisen tapahtumat legoista!).

Treeni alkaa helmi-maaliskuussa v. 2020.

Syksyllä 2020 ryhmä harjoittelee ryhmien vetämistä kerhoissa tai leireillä. Koskaan ei tarvitse tehdä mitään yksin, aina on joku vierellä auttamassa.

Ryhmä kokoontuu osoitteessa Yliopistonkatu 26 B (keskustan alueseurakunnan nuorten tila). Ryhmä on ilmainen.

Ilmoittaudu mukaan täältä syksyllä 2019!

Lisätietoja Kirsiltä:

kirsi-marja.piippanen@evl.fi