Sisältö (content)

Huviretki Särkänniemi Zonesiin 1.-6. -luokkalaisille

Lempäälä, Ideapark

"Moikka vaan alakoululainen! Talviloma on tulossa ja olisi mukavaa touhuilla silloin jotain superkivaa. Lähde ihmeessä meidän mukaan retkelle Särkänniemi Zonesiin. Sisähuvipuiston lisäksi käymme vierailemassa Tampereella Lasten Katedraalissa. Luethan tämän sivun tiedot yhdessä vanhempien kanssa".

Retki alkaa 25.2. klo 8.30. Bussi lähtee silloin Keltinmäen kirkon pihasta. Bussi suuntaa Neulaskodin kautta n. klo 8.40 (Pihkatie 4, 40530 Jyväskylä) Tampereelle.

Vierailemme aamupäivällä Lasten Katedraalissa Tampereella, jonka jälkeen siirrymme Ideaparkiin syömään lounasta n. 11.30. Lounaan jälkeen menemme Särkänniemi Zonesiin huvittelemaan. Takaisin kotiin lähdemme klo 15.15. Bussi on n. 16.45 Neulaskodilla ja klo 16.55 Keltinmäessä.

Retken hinta on 30e. Maksu maksetaan sähköpostiin saapuvalla linkillä verkkopankkimaksuun. Hinta sisältää kuljetukset, pientä välipalaa linkissa (sämpylä ja hedelmä), huvipuiston rannekkeen ja Lasten Katedraalin vierailun, sekä lounaan.

Huvipuistossa on myös erillinen Game Zone, joka koostuu peliautomaateista. Game Zonelle on vapaa pääsy, mutta peliautomaattien maksut eivät sisälly retken hintaan.

Retkellä on mukana seurakunnan työtekijöiden lisäksi isosia. Liikkuminen retken aikana eri paikoissa tehdään pienissä n. 5 hengen ryhmissä, joita isonen ohjaa. Myös omien vanhempien tai muiden läheisten seurassa voi liikkua retkellä. Varaa mukaan mukavat vaatteet, joissa on kiva liikkua ulkona ja sisällä. Varaudu sään mukaisesti!

Retkellä on myös varattu paikkoja muutamille aikuisille jotka haluaisivat lähteä lastensa kanssa retkelle.

Ilmoittautuminen 17.2. mennessä. Ilmoittautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset.

Ilmoittaudu tästä.

Lisätietoa Särkänniemi Zonesista: