Pandaretki Ähtäriin 1.-6. -luokkalaisille

"Moikka vaan alakoululainen! Syysloma on tulossa ja olisi mukavaa touhuilla sillon jotain superkivaa. Lähde ihmeessä meidän mukaan retkelle Ähtärin eläinpuistoon. Eläinpuiston lisäksi käymme vierailemassa Pandojen kotona. Luethan tämän sivun tiedot yhdessä vanhempien kanssa".

Retki alkaa 16.10. klo 9.30. Bussi lähtee silloin Neulaskodin pihasta (pihkatie 4, 40530 Jyväskylä) ja suuntaa kulkunsa Ähtäriin. Aloitamme Ähtärissä syömällä lounasta n. klo 12.00 ja lounaan jälkeen kierrämme eläinpuiston. Lopuksi käymme moikkaamassa pandoja. Takaisin Neulaskodille saavumme viimeistään klo 18.30.

Retken hinta on 30e. Maksu maksetaan sähköpostiin saapuvalla linkillä verkkopankkimaksuun. Hinta sisältää kuljetukset, pientä välipalaa linkissa (sämpylä ja hedelmä), Eläinpuiston ja pandatalon sisäänpääsyn, sekä lounaan.

Retkellä on mukana seurakunnan työtekijöiden lisäksi isosia. Liikkuminen retken aikana eri paikoissa tehdään pienissä n. 5 hengen ryhmissä, joita isonen ohjaa. Varaa mukaan mukavat vaatteet, joissa on kiva liikkua ulkona. Varaudu sään mukaisesti!

12.9. lisäys: Retkellä on tilaa myös muutamalle retkeläisen mukana osallistuvalle aikuiselle. Ilmoittautuminen aikuisten osalta suoraan Antti Pirttimäelle mieluiten sähköpostilla (yhteystiedot alempana).

Ilmoittautuminen 3.10. mennessä.

Ilmoittaudu retkelle tästä.

Täytäthän ilmoittautumisen jälkeen alla olevasta linkistä aukeavan osallistujakortin ja otathan sen mukaan retkipäivänä.

Osallistujakortti

Eläinpuiston sivut