Pandaretki Ähtäriin 1.-6. -luokkalaisille

"Moikka vaan alakoululainen! Syysloma on tulossa ja olisi mukavaa touhuilla sillon jotain superkivaa. Lähde ihmeessä meidän mukaan retkelle Ähtärin eläinpuistoon. Eläinpuiston lisäksi käymme vierailemassa Pandojen kotona. Luethan tämän sivun tiedot yhdessä vanhempien kanssa".

Retki alkaa 15.10. klo 9.45. Bussi lähtee silloin Korpilahden seurakuntakodin pihasta (Kirkonmäentie 1-3). Bussi ajaa reittiä Neulaskoti n. klo 10.05 (Pihkatie 4, 40530 Jyväskylä) - Keltinmäen kirkko n. klo 10.15 (Keltinmäentie 10) ja suuntaa kulkunsa Ähtäriin.

Aloitamme Ähtärissä syömällä lounasta n. klo 12.00 ja lounaan jälkeen kierrämme eläinpuiston. Lopuksi käymme moikkaamassa pandoja. Takaisin saavumme viimeistään klo 18.30.

Retken hinta on 30e. Maksu maksetaan sähköpostiin saapuvalla linkillä verkkopankkimaksuun. Hinta sisältää kuljetukset, pientä välipalaa linkissa (sämpylä ja hedelmä), Eläinpuiston ja pandatalon sisäänpääsyn, sekä lounaan.

Retkellä on mukana seurakunnan työtekijöiden lisäksi isosia. Liikkuminen retken aikana eri paikoissa tehdään pienissä n. 5 hengen ryhmissä, joita isonen ohjaa. Möys omien vanhempien seurassa voi tutustua eläinpuistoon. Varaa mukaan mukavat vaatteet, joissa on kiva liikkua ulkona. Varaudu sään mukaisesti!

Retkellä on myös varattu paikkoja muutamille aikuisille jotka haluaisivat lähteä lastensa kanssa katsomaan Pandoja.

Ilmoittautuminen 8.10. mennessä. Ilmoittautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset.

Ilmoittaudu tästä.

Lisätietoa Eläinpuistosta: