Kokkikerhot

Oletko innokas leipuri tai kokki? Osaatko jo muffinsitaikinan sekoittamisen tai pizzaleipien kokoamisen?  Haluaisitko oppia?

Tule mukaan seurakunnan kokkikerhoon, niin saat itse  valmistaa ja herkutella monenlaisia välipaloja, leivonnaisia ja pieniä ruokia. Valitse alla olevasta listasta itsellesi sopiva kerho ja ilmoittaudu mukaan!

Keltinmäki  Keskusta Korpilahti Kuokkala  Palokka  Säynätsalo  Tikkakoski  Vaajakoski

Keltinmäki

KOKKIKERHO

Kortepohjan kirkolla

Kevään viimeinen kerho on ti 24.5.

Kerho on suunnattu 7-12v. vuotiaille tytöille ja pojille,

kerhomaksu on 15€ kevätkausi.

KOKKIKERHO

Keltinmäen kirkolla

Kevään viimeinen kerho on ti 24.5.

Kerho on suunnattu 7-12v. vuotiaille tytöille ja pojille,

kerhomaksu on 15€ kevätkausi.

Tiedustelut Merja Kuusela

merja.kuusela@evl.fi

Keskusta

Kerhotoiminta keskustan alueella uudistuu syksyllä 2018!

Viikoittaisten kerhojen sijaan tarjotaan alakoululaisille teemailtoja joka kuun ensimmäisenä maanantaina (syys-joulukuu) klo 16.30-18.

Nyt sinulla on mahtava tilaisuus vaikuttaa iltojen teemoihin! Laita viestiä tai sähköpostia Kirsille (tiedot alla), mitä olisi hauska tehdä. Voit ehdottaa useampaa teemaa tai vain yhtä. Teema voi olla melkeinpä mitä vaan aina muffinsien leivonnasta ja elokuvan katsomisesta luontoretkeilyyn!

Iltojen sisällöt ilmoitetaan tällä sivulla elokuun puoliväliin mennessä. Iltoihin on ennakkoilmoittautuminen  tältä sivulta myöhemmin löytyvällä lomakkeella.

Tiedustelut ja teema-ehdotukset:
Kirsi-Marja Piippanen 050 595 3945 tai kirsi-marja.piippanen@evl.fi

Korpilahti

Syksyn kerhotilanne selviää myöhemmin, lisätietoja tulossa myöhemmin

Jos olet kiinnostunut toimimaan kerhonohjaajana, voit ilmoittatua koulutukseen tästä (19.8. mennessä)

Toni Launonen 050 557 9005 tai toni.launonen@evl.fi

Kuokkala

Keväät kerhot käynnistyvät viikolla 4 (22.1 alkaen) ja niihin ilmoittautuminen viikolla 3 (ilmoittautumislinkki tulee kerhon kohdalle.) Kokkikerhomaksu on 15€. Kerhomaksu tulee maksettavaksi ilmoittautumisen yhteydessä.

Kerhoja ei ole hiihtolomalla (vko 9) eikä Hiljaisella viikolla (vko 13) Kerhokausi loppuu viikolla 17.

Kerhoihin mahtuu 10-12 lasta/ kerho. Jos et saa paikkaa lapsellesi, voit ilmoittaa Hennalle halukkuutesi varasijapaikkaan.

Kokkikerho 1 Ti klo 16.30 -18.00 (3-6 lk)

Kokkikerho 2 To klo 16.30 -18.00 (1-4 lk) joka toinen kerta kokkikerho, joka toinen toimintakerho.

Kokkikerho 3 Pe klo 18.00 -19.30 (1-5 lk)

Ilmoittaudu kerhoihin tästä

Kerhot kokootuvat osoitteessa Polttolinja 37, nuorisotila "Polttiksella".

Henna Luomala 050 436 8619 tai henna.luomala@evl.fi

Palokka

Kerhot alkavat vkolla 38. Sähköinen ilmoittautuminen alkaa vkolla 37 ma 10.9.2018 klo 7. Kokkikerhomaksu on 15€/kausi. Kerhomaksu tulee maksettavaksi ilmoittautumisen yhteydessä. Kerhoihin mahtuu 8 lasta/kerho. Jos et saa kerhopaikkaa lapsellesi, voit ilmoittaa Minnalle sähköpostilla halukkuutesi varasijapaikkaan. Syyslomalla, vkolla 42 ei ole kerhoja. Kerhokausi kestää marraskuun loppuun. Kerhonohjaajat ovat rippikoulun käyneitä nuoria. Seurakunta pitää koulutuspäivän kerhonohjaajille ennen kerhokauden alkua.

Bongaa meidät myös facebookista: Jyväskylän seurakunnan Kouluikäiset

Palokan kirkolla alakerrassa harrastetilan keittiössä:

Kokkikerho 1  (2-3-lk)  Ma klo 17.30-19, kerhonohjaajina Inka ja Meeri

Kokkikerho 2  (1-2-lk)  Ti klo 17-18.30, kerhonohjaajina Assi ja Jenny

Kokkikerho 3  (2-5-lk)  To klo 17-18.30, kerhonohjaajina Jenni, Mila ja MIlla

Tiedustelut:
Minna Junttila 040 773 9851 ja Mira Maasola 050 408 8813, etunimi.sukunimi@evl.fi

Säynätsalo

Neulaskodin puuhakokkikerho kokoontuu talvitauon jälkeen 17.1.2018 samaan tuttuun tapaan keskiviikkoisin klo 17-18.30. Kerhon oma sivu tästä linkistä. Kerho on tällä hetkellä täynnä.

Tikkakoski

Kerhokausi on päättynyt. Syksyn kerhokausi alkaa viikolla 37, ilmoittautuminen alkaa ma 3.9. klo 12

Kokkikerhomaksu on 15€/kausi. Kerhomaksu tulee maksettavaksi ilmoittautumisen yhteydessä. Kerhoihin mahtuu 10 lasta/kerho. Jos et saa kerhopaikkaa lapsellesi, voit ilmoittaa Marialle sähköpostilla halukkuutesi varasijapaikkaan. Syyslomalla, vkolla 42 ei ole kerhoja. Kerhokausi kestää marraskuun loppuun. Kerhonohjaajat ovat rippikoulun käyneitä nuoria. Seurakunta pitää koulutuspäivän kerhonohjaajille ennen kerhokauden alkua.

Maria Hurme, 0405609915, maria.k.hurme@evl.fi

Vaajakoski

Syksyn kerhot alkavat 17.9. alkavalla viikolla. Ilmoittautuminen kerhoihin alkaa 10.9. klo 8.00.

Kokkikerho Vaajakosken kirkolla keskivikkoisin klo 17

Kokkikerho Jyskän seurakuntakodilla torstaisin klo 17

Puuhakerho Vaajakosken kirkolla torstaisin klo 18

Satu Harjula 040 558 2542 tai etunimi.sukunimi@evl.fi

M-4RTTI on innokas leipuri. Suosikkeja ovat strösseleillä kuorrutetut muffinssit.