Tervetuloa ryhmään 9961!

Tänne päivitetään ajankohtaisia riparitietoja, kuten ryhmäsi tapaamiset ja työntekijät.
Mukavaa riparivuotta!

9961 Pienryhmäripariin kuuluu viikonloppuleiri 21-22.4. ja leiri 4.-10.6. Koivuniemessä, Vaajakoskella. Konfirmaatio 10.6. klo 13 Koivuniemen kappeli. Rippikoulun hinta 126 €. Maksuehdot ja huojennukset.

Rippikoulusi ohjaajana toimii

Mari Tyynelä
Kehitysvammaistyön diakoni
mari.tyynela@evl.fi

Lähetämme 9961 rippikoululaisille oman kirkkokortin, joka on mukautettu malli seurakuntamme yleisemmin käytössä olevasta kortista.

Otamme perheeseenne yhteyttä v. 2018 alussa ja sovimme tapaamisajan. Käymme läpi rippikouluun liittyviä asioita ja varmistamme, että leiri on sinulle sopiva tapa käydä rippikoulu. Jos sinulla on aiemmin kysymyksiä tai asiaa ole yhteydessä Mari Tyynelään.

Keväinen tervehdys rippikoululainen ja kotiväki!

(2.kirje)

Linnut laulavat. Pian on kesä ja rippileiri!

Kokoonnumme tutuksi tulleessa Koivuniemen leirikeskuksessa maanantaina 4.6.2018 klo 15 aloittamaan rippileiriä. Leirimme päättyy su 10.6.2018 klo 13 alkavaan konfirmaatiojuhlaan leirikeskuksen kappelissa.

Tarvitset mukaasi seuraavat leirivarusteet:

• SEURAKUNTAAN TUTUSTUMISKORTTI merkintöineen
  • vaatteita viikoksi (mielellään nimettyinä)
  • (otathan mukaan myös lämmintä vaatetta kylmän sään varalle!)
  • JUHLAVAATTEET konfirmaatioon, muista kengät ja sukat!
  • yöpuku, peseytymisvälineet, iso ja pieni pyyhe, uimapuku
  • lääkkeet, jos sinulla niitä on (huom. allergialääkkeet, hyttyssuojat)
  • pussilakana, aluslakana ja tyynyliina (tai makuupussi, lakana ja tyynyliina)
  • jos esiintyy yökastelua, ota mukaasi vuoteen suoja
  • jos haluat ostaa konfirmaatiokuvan, ota mukaan 13 €. Kuva tulee kotiisi postissa.
  • sisäkengät voi olla tarpeen ( lattia on liukas )
  • omia lehtiä, kirjoja tms. sinulle tärkeää vapaa-ajan varalle

Alustavasta ohjelmarungosta näette, miten päivämme kuluvat leirillä. Ruokailujen jälkeen meitä tavoittaa ehkä varmimmin puhelimeen. Kännykkä saa olla mukana leirillä, kunhan se ei häiritse yhteiseloa. Sovimme soittoajoista yhdessä. Jos nuorella ei ole kännykkää kuulumisia voitte kysellä soittamalla meille opettajille.

Rahaa et leirillä tarvitse, koska siellä ei ole kioskia.

Jos teillä on jotakin kysyttävää tulevasta leiristä, ottakaa rohkeasti yhteyttä meihin opettajiin.

Maarit Nuopponen p. 045-6575715 maarit.nuopponen@evl.fi
Mari Tyynelä p. 050-5497028 mari.tyynelä@evl.fi
Hannes Järvenpää p.050-5497029 hannes.jarvenpaa@evl.fi

Ps. Leirikeskuksen osoite on Koivuniementie 30, 40800 Vaajakoski.

Ajo-ohje: Aja Vaajakosken ABC:n liikenneympyrästä Kuopio- Mikkeli suuntaan n.500m, käänny oikealle Ruokosaari. Tie kulkee 9-tien alitse. Jatka 9-tien suuntaisesti n.1km, Koivuniementie haarautuu vasempaan, risteyksessä kyltti.