Tervetuloa ryhmään 9952!

Tänne päivitetään ajankohtaisia riparitietoja, kuten ryhmäsi tapaamiset ja työntekijät.
Mukavaa riparivuotta!

Rippikoulu alkaa alkaa rippikoulusunnuntaista. Mene oman alueseurakuntasi rippikoulusunnuntaihin, jossa saat rippikoulukortin. Rippikoulusunnuntain ajankohdat

Oman rippikouluryhmäsi ensimmäinen kokoontuminen on Palokan kirkolla (Rovastintie 8), alakerrassa takkatuvalla, torstaina 25.1. klo 18-19.

Toivomme, että kaikki pääsisivät paikalle <3

Leiriviikonloppua vietämme Koivuniemen leirikeskuksessa 9.-11.2. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja leiriläisten pitäisi saapua Koivuniemeen omilla kyydeillä. Muistakaa kimppakyytien mahdollisuus :) Vanhempia kutsutaan sunnuntaina 11.2. klo 12.30 leirille yhteiseen messuun, jonka jälkeen leiri-infoa. Leiri päättyy klo 14.30 yhteiseen kahviin. Leirikirje ilmestyy tälle sivulle tammikuussa 2018.

riparilauantain pidämme Palokan kirkolla, alakerrassa nuorisotilassa, 21.4. klo 9.00-15.00. Lauantaihin tulee kaikkien osallistua, sillä silloin pidämme riparin opetushetkiä.

Keskiviikkona 16.5. klo 18.00-19.30 on vielä vanhempainilta Palokan kirkolla, jonne kutsutaan leirin riparilaiset sekä heidän huoltajansa. Illassa käsitellään vielä tulevaa leiriä ja  katsotaan, että kaikki kunnossa ennen ulkomaille lähtöä.

Lähijaksot Jyväskylässä 11.-13.6. ja leirijakso Virossa, Haanjassa, 14.-20.6. Konfirmaatiota vietämme yhdessä Taulumäen kirkossa  sunnuntaina 1.7. klo 14.00.

OSALLISTUJAKORTTI

LEIRIKIRJE

Ota yhteyttä, jos kysyttävää.

aluekappalainen Teija Laine                                    kanttori Liisa Partanen

teija.i.laine@evl.fi                                                    liisa.partanen@evl.fi

p. 0405609906                                                            p. 0503581860