KOHTI TAIDERIPPIKOULULEIRIÄ

Kesä lähestyy ja samalla rippikoululeiri. Mukavaa, että juuri sinä olet tulossa leirille. Rippikoulu on hyvää aikaa tutustua paremmin itseen, toisiin ja Jumalaan. Tutustuminen eri teemoihin tapahtuu tällä leirillä laulaen, draamaillen, valokuvaten, maalaten, muovaten ja uutta luoden.

Ennen leiriä:

Leirimaksu tulee olla maksettu ennen leirin alkua.

Rippikoulukortissa on oltava kaikki merkinnät ennen leirin alkua.

Leiripaikka on Koivuniemi, Koivuniementie 30, 40800 Vaajakoski. Tulemme Koivuniemeen omin kyydein. Leiri alkaa 12.6.2017 klo 11.30 lounaalla.

Leirillä:

Leirivarustus:

• muistiinpanovälineet eli vihko ja kynät

• rippikoulukortti ja kelakortti, osallistujakortti, jos et ole sitä vielä tuonut

• peseytymis- ja saunomisvälineet, käsipyyhe

• riittävästi vaihtovaatteita

• lakanat: pussilakana, aluslakana ja tyynyliina

• henkilökohtainen lääkitys, myös päänsärkyä yms. varten lääkettä.

• kamera ja piuhat, jos sinulla on

• värejä maalaukseen/ piirtämiseen, jos sinulla on

• mustat housut ja musta pitkähihainen paita

Mukaan ei saa ottaa:

• Tupakkaa, olethan alle 18v.

• Päihteitä. Mikäli niitä ilmenee, on edessä kotiutus omin kustannuksin.

• Tietokoneet, häiritsevä tekniikka, lemmikit, energiajuomat jätetään kotiin.

Leirillä on vierailupäivä lauantaina 17.6.2017 klo 14. Kahvi on klo 14, jonka jälkeen vietämme yhteistä messua sekä ohjelmahetkeä. Messussa on mahdollisuus osallistua ehtoolliselle. Ilmoitathan leirin alussa kahville osallistujien määrän ja mahdolliset erityisruokavaliot.

Leirillä on voimassa seurakunnan puolesta tapaturmavakuutus (korvaukset 5000€ saakka), mutta ei sairausvakuutusta. Tapaturman hoitoon liittyvä mahdollinen lasku lähetetään kotiin. Korvauksen saa jälkikäteen vakuutusyhtiöltä seurakunnan vakuutusnumerolla.

Leirin jälkeen:

Leiri loppuu maanantaina 19.6.2017 klo 11.30. Kotiin lähdemme omin kyydein.

Pidämme konfirmaatioharjoitukset Taulumäen kirkossa ennen konfirmaatiota lauantaina 1.7.2017 klo 18.

Konfirmaatio on sunnuntaina 2.7.2017 klo 10 Taulumäen kirkossa. Konfirmoitavien tulee saapua paikalle klo 8.30. Konfirmaatiomessu radioidaan suorana Yle1 jumalanpalveluspaikalla. Radioinnin takia vieraiden tulee olla kirkossa paikalla viimeistään klo 9.45.

Yksi kummi tai muu läheinen kutsutaan siunaamaan sinua konfirmaatiossa. Miettikää kotona etukäteen, kuka voisi olla mukana siunaamassa. Kummin tulee olla paikalla sunnuntaina 2.7.2017 klo 9.30 tehtävän läpikäyntiä varten.

Konfirmaatiokuva eli ryhmäkuva otetaan sunnuntaina ennen itse konfirmaatiota. Jos haluat tilata kuvan, ota konfirmaatioharjoituksiin mukaasi A5 -kokoinen kirjekuori, jossa on postimerkki ja johon on kirjoitettu päälle kuvan saajan nimi sekä osoite. Laita kuoreen sisälle kuvan hinta 12€/13€ (hinta tarkentuu myöhemmin) ja jätä kuori auki. Kuvan tilanneet saavat kuvan postin kautta.

Mikäli haluat, että ryhmän työntekijät ja isoset vierailevat konfirmaatiojuhlassasi laulamassa, tarvitaan sähköpostikutsu vanhemmilta tai vanhempien soitto konfirmaatioharjoituksiin mennessä.

Otathan Anuun tarvittaessa yhteyttä.

Anu Mäki-Latvala
Nuorisomuusikko
Yhteinen seurakuntapalvelu
anu.maki-latvala(at)evl.fi
050 549 7048

Papiksi tulee Marja Alftan ja kesäteologi on Antti Jörgensen ja kanttori Hannes Asikainen.