Tervetuloa ryhmään 821 päivärippikouluun!

Rippikoulu alkaa rippikoulusunnuntaista. Mene oman alueseurakuntasi rippikoulusunnuntaihin, jossa saat rippikoulukortin. Palokan alueseurakuntaan kuuluvien  rippikoulusunnuntai on 19.11. klo 15, jossa jaetaan riparikortit. Jos asut jossakin muussa alueseurakunnassa katso tästä oman alueseurakuntasi rippikoulusunnuntain ajankohta ja osallistu siihen. Kaikki päivärippikouluryhmäläiset palauttavat täyden rippikoulukorttinsa Palokan kirkon aulassa olevaan laatikkoon 13.5.2018 mennessä. Jollei rippikoululainen ole saanut riparikorttia tai siitä on kysyttävää, olethan yhteyksissä työntekijöihin.

821 Palokan päivärippikoulu on 4.-15.6.2018 Palokan kirkolla. Kokoontumiset arkipäivisin noin klo 9-15. Konfirmaatio 17.6. klo 10 Palokan kirkossa. Rippikoulu on ilmainen.

Palokan alueseurakunnassa asuvat rippikoululaiset:

Saat tutustua itsenäisesti seurakuntamme toimintaan ja kerätä käynneistä leimoja.

Palokan kirkossa on messuja sunnuntaisin klo 10. Kun tulet messuun: tule ajoissa, jätä riparikortti sille varattuun laatikkoon eteisen pöydällä. Suntiot keräävät kortit heti, kun messu alkaa, joten jos tulet myöhässä, et saa leimaa. Muistathan käyttäytyä rauhallisesti ja muut huomioiden kirkon tilaisuuksissa. Lakit ja hatut on hyvä heittää päästä ja laittaa puhelimet äänettömälle. Muistathan ottaa virsikirjan, jotta pystyt osallistumaan messun kulkuun. Messu tarjoaa hiljentymistä arjen keskelle.

Nuorten illat ovat Palokan kirkon alakerrassa keskiviikkoisin klo 19-20.30.

Nuorten illassa voit jutella kavereiden kanssa, pelailla ja osallistua loppuhartauteen.

Toivomme, että osallistuisit helmi- tai maaliskuussa nuorten iltoihin tai yökahvilaan.

Viikkomessuja on noin kerran kuussa keskiviikkoisin klo 17.30 ja yökahviloita kerran kuussa perjatai-iltaisin klo 19-23.

Jyväskylän seurakunnan tapahtumista löydät tietoa: http://www.jyvaskylanseurakunta.fi/

Palokan alueseurakunnalla on omat sivut: http://www.jyvaskylanseurakunta.fi/palokan-alueseurakunta

Nuorten toiminnasta löydät tietoa: http://www.jyvaskylanseurakunnannuoret.fi/nuoret

Palokan alueseurakunnan RIPPIKOULURALLI-päivä on : la 24.2.2018 klo 10-15, jollet pääse tähän, tule toiseen rippikoulurallipäivään 3.2.2018.

Palokan kirkolla, Rovastintie 8, 40270 Palokka.

Päivän aikana tarjotaan välipala.

Päivässä voi myös suorittaa ulkoläksyjä. Päivästä saa 3 leimaa Riparikorttiin.

RIPPIKOULUKONSERTTI on 12.3.2018

Konsertti-ilta on tarkoitettu kaikille Jyväskylän seurakunnan rippikoululaisille.

Tanssisali Lutakossa, Lutakonaukio 3.

Päivärippikoulu 821 oman ryhmän tapaamiset:

MESSU  su 21.1.2018 klo 10 Palokan kirkossa.

RIPPIKOULULAISTEN TAPAAMINEN ke 4.4.2018 klo 18-19.30

Palokan kirkolla, alakerran takkatuvassa.

RIPPIKOULULAISTEN JA VANHEMPAINILTA  to 17.5.2018 klo 18-19.30

Palokan kirkolla, yläkerran kirkkotorilla ja kahviossa.

Tuothan mukanasi täynnä olevan Riparikortin (jos et ole palauttanut sitä vielä laatikkoon) ja täytetyn osallistujakortin tapaamiseen.

Päivärippikoulu pidetään 4.-15.6.2018 ja konfirmaatio on su 17.6. klo 10 Palokan kirkossa. Väliviikonloppu 9.-10.6. on vapaa. Päivät kirkolla alkavat klo 9 ja päättyvät klo 15, ainakin pääsääntöisesti. Päivärippikouluun kuuluu lounas. Välipalaa voi itse tuoda mukanaan halutessaan.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä:

Minna Junttila                                 Ulla Palola

nuorisotyönohjaaja                        nuorisopappi