Tervetuloa ryhmään 814!

Tänne päivitetään ajankohtaisia riparitietoja, kuten ryhmäsi tapaamiset ja työntekijät.
Mukavaa riparivuotta!

814 Palokan rippileiri on 9.-16.7.2018 Haapaniemessä Kuortaneella ja konfirmaatiojuhla on 22.7. klo 13 Taulumäen kirkossa.

Merkitsethän muistiin kevään tärkeitä päivämääriä:

Kokoontumiset Palokan kirkolla, Rovastintie 8, ellei toisin mainita.

3.2. klo 10-14 Ripariralli (jos et pääse tähän, toinen vastaava tapahtuma on 24.2. klo 10-14)

21.2. klo 17.15 Viikkomessu ja ryhmän 1. tapaaminen

12.3. klo 17 Rippikoulukonsertti Tanssisali Lutakossa, Lutakonaukio 3

18.3.  klo 10 Tilkkutäkkimessu

9.5. klo 18-20 Vanhempainilta ja 2. tapaaminen,  tällä kerralla otamme vastaan tutustumiskortit, osallistujakortit ja Minä-kirjeet

Tulosta tästä OSALLISTUJAKORTTI ja täytä se huolellisesti! Osallistujakortin toimittaminen ajoissa on tärkeää. Sen perusteella ilmoitetaan mm. ruoka-aineallergiat Haapaniemeen emännille. Ilman korttia ei voi lähteä leirille. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulostaa korttia, pyydä se Miralta 21.2. tapaamisessa.

Ensimmäisellä tapaamiskerralla 21.2. nuoret saavat kirjepohjan, jossa he kertovat asioita itsestään ja toiveistaan rippikoulua varten. Jos et pääse silloin paikalle, tulosta kirje itsellesi tästä: Minä rippikoululainen

Leirillä käydään kirjeen pohjalta jokaisen nuoren kanssa pieni keskustelu.

Jumalanpalvelukset ja ehtoollinen

Ehtoollinen on tarkoitettu jokaiselle kristitylle. Rippikoulu ja konfirmaatio antavat oikeuden osallistua ehtoolliselle itsenäisesti, mutta jo sitä ennen kastettu lapsi tai nuori voi tulla ehtoolliselle vanhemman tai kummin kanssa, kun hänelle on kerrottu ehtoollisen merkityksestä. Rippikoulussa on mahdollista osallistua ehtoolliselle ryhmänä yhdessä rippikoulun ohjaajien kanssa.

Meidän rippikouluryhmässä ehtoollisopetus aloitetaan jo ryhmän ensimmäisellä yhteisellä tapaamisella. Ehtoollisopetukseen luontevana osana kuuluu myös osallistuminen itse ehtoolliseen ryhmän yhteisissä jumalanpalveluksissa. Yhteisiä jumalanpalveluskertoja meillä on ennen leiriä 21.2 sekä 18.3., jolloin rohkaisemme kaikkia osallistumaan ehtoolliseen. Myös kesän leirijaksolla vietämme päivittäin jumalanpalvelusta, johon kuuluu ehtoollinen.

Muistattehan, että rippikoulun tutustumiskortti pitää palauttaa mieluiten 9.5., kuitenkin ehdottomasti viimeistään 13.5. mennessä.

Kaikissa rippikouluun liittyvissä asioissa otattehan yhteyttä:

Mira Maasola

p. 0504088813

Johanna Tikkanen

pappi

p. 0505215418

etunimi.sukunimi(at)evl.fi

Rippikoulun hinta 126 €. Maksuehdot ja huojennukset.