Tervetuloa ryhmään 812!

Tänne päivitetään ajankohtaisia riparitietoja ja esimerkiksi ryhmäsi kokoontumiset :)
Mukavaa riparivuotta!

Rippikoulu alkaa alkaa rippikoulusunnuntaista. Palokan alueen rippikoulusunnuntai on 19.11. klo 15.00 Palokan kirkolla. Jumalanpalvelukseen ovat tervetulleita myös riparilaisten vanhemmat. Jumiksen jälkeen pääset näkemään jo ripariryhmäläisiä ja saat mukaan oman seurakuntaan tutustumiskortin.

Rippikoululeirimme pidetään Kiponniemen leirikeskuksessa, Vesangassa, 25.6.-2.7.2018.Vesanka. Konfirmaatiojuhlaa vietämme Palokan kirkossa 8.7. klo 10. Rippikoulun hinta 126 €. Maksuehdot ja huojennukset.

Oman ryhmämme yhteisiä kokoontumisia on seuraavanlaisesti:

# Torstaina 8.2.2018 eka tapaaminen Palokan kirkon opintosalissa (yläkerta) klo 18-19.30.

# Sunnuntaina 11.3.2018 osallistumme ryhmänä yhdessä messuun Palokan kirkossa klo 10.00.

# Torstaina 26.4.2018 vanhempainilta (jonne myös nuoret mukaan) Palokan kirkon alakerrassa, nuorisotilassa, klo 18-19.30.

Palokan alueseurakunnassa asuvat rippikoululaiset:

Saat tutustua itsenäisesti seurakuntamme toimintaan ja kerätä käynneistä leimoja.

Palokan kirkossa on messuja sunnuntaisin klo 10. Kun tulet messuun: tule ajoissa, jätä riparikortti sille varattuun laatikkoon eteisen pöydällä. Suntiot keräävät kortit heti, kun messu alkaa, joten jos tulet myöhässä, et saa leimaa.

Muistathan käyttäytyä rauhallisesti ja muut huomioiden kirkon tilaisuuksissa. Lakit ja hatut on hyvä heittää päästä ja laittaa puhelimet äänettömälle. Muistathan ottaa virsikirjan, jotta pystyt osallistumaan messun kulkuun. Messu tarjoaa hiljentymistä arjen keskelle.

Voit myös kerätä merkintöjä muissa alueseurakunnissa esim. voit mennä messuun Kaupunginkirkkoon.

Nuorten illat ovat Palokan kirkon alakerrassa keskiviikkoisin klo 19-20.30.

Nuorten illassa voit jutella kavereiden kanssa, pelailla ja osallistua loppuhartauteen.

Toivomme, että osallistuisit joulu- tai tammikuussa nuorten iltoihin tai yökahvilaan.

Joulu-tammikuun yökahvilat pidetään 15.12. sekä 19.1.

Viikkomessuja on noin kerran kuussa keskiviikkoisin klo 17.30 ja yökahviloita kerran kuussa perjatai-iltaisin klo 19-23.

Jyväskylän seurakunnan tapahtumista löydät tietoa: http://www.jyvaskylanseurakunta.fi/

Palokan alueseurakunnalla on omat sivut: http://www.jyvaskylanseurakunta.fi/palokan-alueseurakunta

Nuorten toiminnasta löydät tietoa: http://www.jyvaskylanseurakunnannuoret.fi/nuoret

Palokan alueseurakunnan RIPPIKOULURALLI-päivä on : la 24.2.2018 klo 10-15, jollet pääse tähän, tule toiseen rippikoulurallipäivään 3.2.2018.

Palokan kirkolla, Rovastintie 8, 40270 Palokka.

Päivän aikana tarjotaan välipala.

Päivässä voi myös suorittaa ulkoläksyjä. Päivästä saa 3 leimaa riparikorttiin.

RIPPIKOULUKONSERTTI on 12.3.2018 klo 17.00.

Konsertti-ilta on tarkoitettu kaikille Jyväskylän seurakunnan rippikoululaisille.

Tanssisali Lutakossa, Lutakonaukio 3.

Jos kysyttävää on sinulla tai huoltajallasi, otahan rohkeasti yhteyttä !

Ripariterveisin

nuorisotyönohjaaja Paula Raatikainen