Tervetuloa ryhmään 721!

Tikkakosken kirkolla

Konfirmaatio 17.6. klo 10.00
Tikkakosken kirkossa

Päivärippikoulu kokoontuu arkipäivisin n. klo 9.00-16.00. Aika tarkentuu kun rippikoulu on suunniteltu nuorten kanssa.

Ryhmällä on vielä yksi kokoontuminen ennen varsinaisen rippikoulun alkamista. Kokoonnumme 31.5. klo 18.00 Tikkakosken kirkon alakerrassa ja suunnittelemme rippikoulun yhdessä koko ryhmänä. Tähän kokoontumiseen sinun tulee palauttaa annetut ennakkotehtävät ja täytetty osallistujakortti, jotka voit tulostaa tämän sivun alareunasta.

Rippikoulupäivät ovat sen verran pitkiä, että päivän aikana jokaisen tarvitsee syödä. Meillä ei ole seurakunnan puolesta ruokaa tarjolla eli jokainen tarvtsee eväät tai rahaa ruuan hankkimiseen kylältä. Kirkolla on jääkaappi, jossa eväitä voi säilyttää ja käytössä on mikroaaltouuni ruokien lämmittämistä varten. Kirkolla on myös astioita ja aterimia ruokailua varten.

Tulostettavat tiedostot

OSALLISTUJAKORTTI