Tervetuloa ryhmään 712!

712 Tikkakosken rippileiri pidetään 18.-25.7.2018 Vesalassa.

Ryhmällä on vielä kaksi kokoontumista ennen varsinaisen rippikoulun alkamista. Kokoonnumme 4.7. & 16.7. klo 17.00 Tikkakosken kirkon alakerrassa.

Näissä tapaamisissa suunnittelemme rippikoulun yhdessä koko ryhmänä. Ensimmäiseen kokoontumiseen sinun tulee palauttaa osallistujakortti, jonka voit tulostaa tämän tekstin alapuolelta olevista linkeistä. Osallistujakortti tulee palauttaa viimeistään 4.7. Jos et pääse paikalle, niin tuo se kirkolle ennen tuota hetkeä. Tämä sen takia, että tarvitsemme tiedot mahdollisista ruoka-aine allergioista hyvissä ajoin.

Palauta toiseen tapaamiseen kirje sekä kumminhaastattelu. Kummiin kannattaa olla yhteydessä hyvissä ajoin sekä keskustella myös konfirmaatioon osallistumisesta.

Leirikassiin tulee pakata:

- kelakortti

- riparikortti

- petivaatteet (aluslakana, pussilakana ja tyynyliina TAI aluslakana, makuupussi ja tyynyliina)

- pyyhe ja uima-asu

- hygieniavälineet (hammasharja ja - tahna, shampoo, saippua yms.)

- henkilökohtaiset lääkkeet, jos sellaisia on käytössä

- tarpeeksi vaihtovaatteita

- ulkoiluun sopivaa vaatetusta

- hyvät ulkokengät, jotka sopivat ulkoliikuntaan

- muistiinpanovälineet

- jos soitat jotakin instrumenttia, niin voit halutessasi ottaa myös sen mukaan, kunhan se mahtuu linkkiin kyytiin

Leirille EI oteta mukaan:

- tupakointivälineet (tupakka, sähkötupakka, nuuska yms.)

- alkoholi - ja huumeet

- energiajuomat

- kaiuttimet, jokainen voi kuunnella omaa "parasta" musaansa kuulokkeilla.

- ghettoblasterit

- myös omat fanituotekokoelmat jne. voi jättää kotiin.

- konsolit

Tulostettavat tiedostot

Osallistujakortti

KIRJE RIPPIKOULUN OHJAAJILLE

KUMMIN HAASTATTELU

Muistattehan, että rippikoulukortti tulee olla täynnä leirin alkuun mennessä. Kortit tarkistetaan leirillä. Ulkoläksyt kerkeää suorittamaan leirin aikana.

Konfirmaatio  pidetään 5.8. klo 10 Tikkakosken kirkossa. Juhlaan ovat kaikki tervetulleita. Nuoret paikalle viimeistään klo 8.30, koska rippikoulukuvat otetaan ennen konfirmaatiota.

Rippikoulunvetäjät:

Ville von Gross