Tervetuloa ryhmään 711!

Tänne päivitetään ajankohtaisia riparitietoja, kuten ryhmäsi tapaamiset ja työntekijät.
Mukavaa riparivuotta!

Rippikouluryhmänne ensimmäinen tapaaminen oli sunnuntaina 25.3.

Seuraava tapaaminen on torstaina 3.5. klo 17.00-18.30 Tikkakosken kirkon alakerrassa.

Palauttakaa tapaamiseen kaksi ennakkotehtävää, minä- kirje ja kummihaastattelu sekä osallistujakortti. Ennakkotehtävät ovat luottamuksellisia, niitä lukevat vain rippikoululeirin työntekijät.

Konfirmaatiossa kummi on mukana siunaamassa nuorta. Kummihaastattelussa nuori voi kysyä kummia tähän tehtävään.

Ennakkotehtävät saat näkyviin seuraavista linkeistä.

Minä- kirje

Kumminhaastattelu

Osallistujakortti tulee täyttää turvallisuussyistä. Samalla kun osallistujakortin allekirjoittaa, sitoutuu noudattamaan seurakunnan retki- ja leirisääntöjä. Ilman osallistujakorttia ei voi osallistua rippikouluun.  Toivomme, että osallistujakorttiin kirjoitetaan kaikki tarpeellinen tieto nuoresta. Tämä auttaa työntekijöitä suunnittelemaan leirin ohjelmasisältöjä. Osallistujakortin saat tulostettua linkistä.

Osallistujakortti

Vanhempainilta pidetään torstaina 24.5. klo 18.00 seurakuntasalissa. Kaikki vanhemmat ovat tervetulleita paikalle.

711 Tikkakosken rippileiri on 11.-18.6.2017 Haapaniemi, Kuortane. Konfirmaatio 1.7. klo 14 Tikkakosken kirkko. Rippikoulun hinta 126 €. Maksuehdot ja huojennukset.

Konfirmaatioharjoitus pidetään Tikkakosken kirkossa torstaina 28.6. klo 17.00.

Muistathan, että rippikoulukortin tulee olla täynnä leirin alkuun mennessä. Kevään viimeinen nuorten ilta on torstaina 3.5. Hiljaisella viikolla 29.3. ei ole nuorten iltaa.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä rippikouluun liittyen, ota rohkeasti yhteyttä.

Outi Pirttimäki

etunimi.sukunimi@evl.fi