Tervetuloa ryhmään 711!

Leirikirje

Rippikoululeirille lähdetään yhteiskuljetuksella Tikkakosken kirkon pihasta maanantaina 11.6. klo 15.00. Tule paikalle jo klo 14.45.

Samaan paikkaan palataan maanantaina 18.6. n. klo 14.00, jolloin rippikoululaisen voi tulla hakemaan.

Leirikassiin tulee pakata:

- kelakortti

- petivaatteet (aluslakana, pussilakana ja tyynyliina TAI aluslakana, makuupussi ja tyynyliina)

- pyyhe ja uima-asu

- hygieniavälineet (hammasharja ja - tahna, shampoo, saippua yms.)

- henkilökohtaiset lääkkeet, jos sellaisia on käytössä

- tarpeeksi vaihtovaatteita

- ulkoiluun sopivaa vaatetusta

- hyvät ulkokengät, jotka sopivat ulkoliikuntaan

- muistiinpanovälineet

- jos soitat jotakin instrumenttia, niin voit halutessasi ottaa myös sen mukaan, kunhan se mahtuu linkkiin kyytiin

Leirille EI oteta mukaan:

- tupakointivälineet (tupakka, sähkötupakka, nuuska yms.)

- alkoholi - ja huumeet

- energiajuomat

- kaiuttimet

Leirillä on pieni kioski, joten halutettasi voit ottaa hieman kioskirahaa mukaan.

Leirillä on vierailuilta pe 15.6. klo 18-21. Perheet ovat tuolloin tervetulleita vierailemaan leirillä. Osoite Hiippakuntakartanoon on Haapaniementie 50, 63150 Ruona.

Muistattehan, että rippikoulukortti tulee olla täynnä leirin alkuun mennessä. Kortit tarkistetaan leirillä. Ulkoläksyt kerkeää suorittamaan leirin aikana.

Konfirmaatioharjoitus pidetään Tikkakosken kirkossa torstaina 28.6. klo 17.00.

Konfirmaatio on sunnuntaina 1.7. klo 14.00. Rippikoulaisten tulisi olla paikalla jo klo 12.40. Ryhmäkuva otetaan ennen konfirmaatiomessua. Jos haluat kuvan itsellesi tuo c5- kokoinen kirjekuori (taitettu a4 kokoinen), jonka sisällä on 13€ (tasaraha). Kirjoita kuoreen nimesi ja osoitteesi ja laita postimerkki. Näin saat kuvan kotiisi, kun se valmistuu.

Jos sinulta puuttuu vielä jokin ennakkotehtävä, niin saat ne alla olevista linkeistä.

Minä- kirje

Kumminhaastattelu

Osallistujakortti

Mikäli sinulla herää kysymyksiä rippikouluun liittyen, ota rohkeasti yhteyttä.

Risto Vallipuro

aluekappainen