Tervetuloa ryhmään 512!

Kesäiset terkut kaikille 512 rippikouluun mukaan lähteville!

Luethan nämä leiritiedot yhdessä vanhempiesi kanssa.

"512 leiriporukan ensimmäinen kokoontuminen oli jo alkukeväästä ja yhteinen messu, sekä vanhempaintapaaminen menivät oikein mukavasti. Meistä on mukavaa lähteä yhdessä leireilemään Haapaniemeen. Juuri sinä olet tärkeä ja arvokas tässä ryhmässä! ."

512 leirikirje:

Leirimme alkaa 23.7. klo 15.00, jolloin yhteiskyytimme linja-autolla lähtee kohti Haapaniemen hiippakuntakartanoa, Kuortaneelle. Olethan ajoissa paikalla, mielellään jo klo 14.45. Perillä Haapaniemessä olemme noin klo 17.30, jolloin syömme päivällisen.

Leiri päättyy 30.7. klo 11.30, jolloin linja-automme lähtee Haapaniemestä takaisin Jyväskylään. Olemme noin klo 14.00 Neulaskodilla (Pihkatie 4, 40530 Jyväskylä), jonka jälkeen nuori on vapaa lähtemään.

Mukaan leirille tarvitset:
1. Aluslakanan ja pussilakanan sekä tyynyliinan. Älä ota makuupussia.
2. Pyyheliinan ja henkilökohtaiset hygieniavälineet = hammasharja, pesuaineet jne. Uimapuku, jos haluat uida.
3. Säänkestävää, liikuntaan sopivaa vaatetta!  Riparilla liikutaan joka päivä ulkona.
4. Vaihtovaatteita koko viikoksi.
5. Kirjoitusvälineet.
6. Jos soitat jotakin, esim. kitaraa, voit ottaa sen mukaan yhteisiin musisointeihin.
7. Mahdollisesti tarvitsemasi lääkkeet.

8. Riparikortti täynnä merkintöjä!

9. OSALLISTUJAKORTTI!

Tekstin alta löydät osallistujakortin. Tulosta ja täytä se yhdessä vanhempiesi kanssa. Ota osallistujakortti mukaan täytettynä leirille. Kortti on täytettävä kaikilta osiltaan, vaikka osan tiedoista olisitkin jo aiemmin ilmoittanut. Osallistujakortti on oltava mukana leirillä. Mikäli se unohtuu matkasta, se on huoltajien toimesta toimitettava pikimmiten.

Leirimme on savuton ja päihteetön. (Alkoholi- ja tupakkalaki 1143/1994 ja 693/1976). Myös mankat, tietokoneet, telkkarit yms. melua tuottavat esineet pitää jättää kotiin. Kännykät voi ottaa mukaan. Niitä leirillä saa käyttää siten, että niistä ei ole häiriötä leiriohjelmaan. Ongelmatapauksissa tarvittaessa mietimme ratkaisuja yhdessä vanhempien kanssa. Seurakunta ei vastaa puhelimille tai muulle leiriläisen omaisuudelle leiriaikana tapahtuneista rikkoontumisista tai muista vahingoista.

Leirimme ohjelma sisältää rippikouluopetusta ja vapaa-ajan ohjelmaa. Työskentelemme vaihtelevasti koko joukolla ja pienryhmissä. Työskentelytapamme ovat monimuotoisia ja ne vaihtelevat luokkaopetuksesta itsenäisen pohdiskelun myötä kokemukselliseen rastityöskentelyyn.

Konfirmaatio on Säynätsalon kirkossa sunnuntaina 5.8. klo 10.00. Konfirmaatioon kutsumme erityisesti nuoren vanhemmat, sisarukset ja kummit. Rippikoululaiset tulevat kirkkoon jo klo 8.45 albojen sovitusta ja valokuvausta varten. Konfirmaatioharjoitukset pidetään pe 3.8. klo 14-15.30 Säynätsalon kirkossa.

Kysymyksiä ja huomioitavia juttuja voi esittää Mari Kankaanpäälle tai Esa Jurvalle. Sähköposti tavoittaa meidät varmiten.

Tule mukaan mukanasi reipasta ja uteliasta mieltä!

Osallistujakortti

Terveisin,

Mari Kankaanpää, Antti Pirttimäki, Esa Jurva ja Päivi Perttilä

Muistutukseksi vielä rippikoulusi tärkeä ajat:

Leirijakso Haapaniemessä, Kuortaneella 23.7.-30.7.2018

Konfirmaatioharjoitus pe 3.8 klo 14.00

Konfirmaatio Säynätsalon kirkossa 5.8. klo 10.00. (Rippikoululaiset ja isoset tulevat paikalle klo 8.45 albojen sovitusta ja valokuvausta varten)

Rippikouluohjaajien yhteystiedot:

Esa Jurva: 050 400 0014, etunimi.sukunimi@evl.fi