Tervetuloa ryhmään 512!

Jouluiset terkut kaikille 512 rippikouluun mukaan lähteville!

Luethan nämä leiritiedot yhdessä vanhempiesi kanssa.

"Rippikoulusi on päässyt pyörähtämään jo liikkeelle rippikoulun aloitusmessulla ja kohta edessä onkin ensimmäinen tapaaminen oman rippikouluryhmäsi kanssa. Meistä on mukavaa, että olet lähdössä meidän kanssa riparille Haapaniemeen, Kuortaneelle. Juuri sinä olet tärkeä ja arvokas tässä ryhmässä! Mukaan meitä seurakunnasta on lähdössä nuorisotyönohjaajat Mari Kankaanpää ja Antti Pirttimäki ja pastori Esa Jurva, sekä tietysti joukko mukavia isosia."

Tapaamme ensimmäisen kerran omalla leiriporukalla torstaina 22.2. klo 17.30-n.18.45. Säynätsalon seurakuntakodilla. Illan aikana tutustumme toisiimme, aloitamme rippikoulun aiheiden pohtimisen ja suunnittelemme yhdessä rippikoulua.

Toinen tapaaminen on sunnuntaina 20.5. klo 16.00 Neulaskodilla. Tilaisuuteen ovat kutsutut 512 rippikoulun rippikoululaiset ja vanhemmat. Aloitamme yhteisellä Tilkkutäkkimessulla (josta saat merkinnän ainoastaan rippikoulukortin kohtaan: "Messu yhdessä ryhmän kanssa").

Messun jälkeen juomme kirkkokahvit ja aloitamme rippikoulun vanhempainillan n. klo 17.15.

Vanhempainillassa käydään läpi käytännön tietoa leirijaksosta, pohditaan odotuksia rippikouluajasta ja muistellaan, millaista rippikoulu oli silloin ennen vanhaan. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus kysellä rippikoulun käymiseen liittyviä kysymyksiä. Oletamme, että olemme saaneet asiat käsiteltyä viimeistään noin klo 18.15.

On hyvin tärkeää, että pääset molempiin iltoihin mukaan. Silloin ainakin varmistat, ettet jää paitsi tärkeistä riparijutuista ja pääset vaikuttamaan leirijakson sisältöihin!

Lähde mukaan rippikoulutouhuihin mukanasi reipasta ja avointa mieltä!

Terveisin,

Mari Kankaanpää, Antti Pirttimäki ja Esa Jurva

Muistutukseksi vielä rippikoulusi tärkeä ajat:

1. tapaaminen Säynätsalon srk-koti to 22.2. klo 17.30

Riparihärdelli 1. Neulaskodilla la 20.1. klo 10-12

Rippikoulukonsertti Tanssisali Lutakossa ma 12.3. klo 19

Riparihärdelli 2. Säynätsalon kirkossa la 14.4. klo 10-13

Yhteinen messu ja vanhempainilta Neulaskodilla su 20.5. klo 16.00

Leirijakso Haapaniemessä, Kuortaneella 23.7.-30.7.2018

Konfirmaatio Säynätsalon kirkossa 5.8. klo 10. (Rippikoululaiset ja isoset tulevat paikalle klo 8.45 albojen sovitusta ja valokuvausta varten)

Tätä sivua päivitetään myöhemmin keväällä varsinaisen leirijakson osalta.

Rippikouluohjaajien yhteystiedot:

Esa Jurva: 050 400 0014, etunimi.sukunimi@evl.fi