Tervetuloa ryhmään 511!

Jouluiset terkut kaikille 511 rippikouluun mukaan lähteville!
Luethan nämä leiritiedot yhdessä vanhempiesi kanssa.

"Rippikoulusi on päässyt pyörähtämään jo liikkeelle rippikoulun aloitusmessulla ja kohta edessä onkin ensimmäinen tapaaminen oman rippikouluryhmäsi kanssa. Meistä on mukavaa, että olet lähdössä meidän kanssa riparille Vesalaan. Juuri sinä olet tärkeä ja arvokas tässä ryhmässä! Mukaan meitä seurakunnasta on lähdössä nuorisotyönohjaaja Antti Pirttimäki, pastori Osmo Väätäinen, sekä tietysti joukko mukavia isosia."

Tapaamme ensimmäisen kerran omalla leiriporukalla tiistaina 9.1. klo 17.30-n. 18.45. Säynätsalon seurakuntakodilla. Illan aikana tutustumme toisiimme, aloitamme rippikoulun aiheiden pohtimisen ja suunnittelemme yhdessä rippikoulua.

Toinen tapaaminen on Sunnuntaina 22.4. klo 16.00 Neulaskodilla. Tilaisuuteen ovat kutsutut 511 rippikoulun rippikoululaiset ja vanhemmat. Aloitamme yhteisellä Tilkkutäkkimessulla (josta saat merkinnän ainoastaan rippikoulukortin kohtaan: "Messu yhdessä ryhmän kanssa").

Messun jälkeen juomme kirkkokahvit ja aloitamme rippikoulun vanhempainillan n. klo 17.15. Vanhempainillassa käydään läpi käytännön tietoa leirijaksosta, pohditaan odotuksia rippikouluajasta ja muistellaan millaista rippikoulu oli silloin ennen vanhaan. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus kysellä rippikoulun käymiseen liittyviä kysymyksiä. Oletamme, että olemme saaneet asiat käsiteltyä viimeistään noin klo 18.15.

On hyvin tärkeää, että pääset molempiin iltoihin mukaan. Silloin ainakin varmistat, ettet jää paitsi tärkeistä riparijutuista ja pääset vaikuttamaan leirijakson sisältöihin!

Lähde mukaan rippikoulutouhuihin mukanasi reipasta ja avointa mieltä!

Terveisin,
Antti Pirttimäki ja Osmo Väätäinen

Muistutukseksi vielä rippikoulusi tärkeä ajat:

1. tapaaminen Säynätsalon srk-koti 9.1. klo 17.30

Riparihärdelli 1. Neulaskodilla 20.1. klo 10-12

Rippikoulukonsertti Tanssisali Lutakossa 12.3. klo 19

Riparihärdelli 2. Säynätsalon kirkossa 14.4. klo 10-13

Yhteinen messu ja vanhempainilta Neulaskodilla 22.4. klo 16.00

Leirijakso Vesalassa 4.-11.6.2018

Konfirmaatio Säynätsalon kirkossa 17.6. klo 10. (Rippikoululaiset ja isoset tulevat paikalle klo 8.45 albojen sovitusta ja valokuvausta varten)

Tätä sivua päivitetään myöhemmin keväällä varsinaisen leirijakson osalta.

Rippikoulun ohjaajat:

Osmo Väätäinen