HEI RIPPILEIRILÄINEN JA KOTIVÄKI

TIETOA LEIRISTÄ, 414 rippikoululeiri

Leirin aika           25.7.-1.8.2018 (ke-ke) Rysä, Vesala

ja –paikka

Leiri alkaa           keskiviikkona 25.7. klo 14.00 kukin saapuu Rysään, Vesalan leirikeskukseen omin kyydein. (Vesalantie 136, 41940 Vesanka) Matkaa Jyväskylästä noin 15 km.

Leiri päättyy        keskiviikkona 1.8.  klo 12.00. Paluu leiriltä tapahtuu myös omin kyydein.  Mukavaa olisi, että sopisitte kimppakyytejä molempiin suuntiin.

Vierailuaika       Perheväki voi halutessaan tulla moikkaamaan rippikoululaista sunnuntaina 29.7 klo 14-15.30. Leirillä on päiväkahvi klo 14. Jos haluatte tulla mukaan kahvittelemaan, ilmoittakaa tulostanne niin osaamme varata tarjottavaa.

OSALLISTUJAKORTTI

Lue ja tulosta osallistujakortti täältä, mikä on täytettävä huolelleisesti jokaisesta leiriläisestä ja siinä oltava vanhemman / vanhempien ja leiriläisen allekirjoitukset. Kortti tulee antaa leirin työntekijälle viimeistään leirille saapuessa.

Leirillä tarvittavat varusteet

Lakana, tyynyliina ja makuupussi TAI lakana, tyynyliina ja pussilakana ( Ota mukaan jokatapauksessa oma lakana)

Yöasu

Peseytymisvälineet

Pyyhe ja uintivarusteet

Vaatetta, eri säiden varalle

Riittävästi vaihtovaatekertoja

Ulkoiluvarusteet ja ulkoiluun ja urheiluun sopivat kengät ja varakengät

Sisäkengät tai –tossut, villasukatkin on hyvä olla.

Henkilökohtaiset tavarat, lääkkeet yms.

Jos soitat jotain instrumenttia, voit ottaa sen mukaasi

Rahaa kanttiinia varten (ei pakko)

Muistiinpanovälineet; kynät, kumit ym.

* Riparikortti 2018 (jossa kaikki merkinnät!!!)

* Osallistujakortti täytettynä

Kotiin jäävät  alkoholi- ja energiajuomat, tupakat, nuuska ym.

Jyväskylän seurakunta ei vastaa käsipuhelimille tms. leiriaikana tapahtuneista rikkoontumisista tai  muista vahingoista. Muutenkin kaikki leiriläisen henkilökohtaiset tavarat ovat hänen omalla vastuullaan.

Konfirmaatio     Sunnuntaina 5.8. klo 11.00 Kuokkalan kirkossa (Syöttäjänkatu 4). Rippikoululainen, olethan paikalla viimeistään klo 09.45. Otamme konfirmaatioryhmäkuvan tuntia ennen konfirmaatiota. Jos haluat tuon valokuvan itsellesi, tuo kuvaushetkeen mukanasi omalla nimellä ja osoitteella varustettu kirjekuori (vähintään A5 –kokoa), jonka sisään laitat kuvan hinnan 13€ ja päälle liimaat postimerkin (älä sulje kuorta). Kuvaajana on Jouni Löytöläinen, puh. 0400 549 542

Pysäköinnistä   Kirkossa vierailevien tulee pysäköidä autot ensisijaisesti Polttolinjan varrelle, Survo-Korpelan parkkialueelle tai terveyskeskuksen  parkkialueelle. Kaupan piha ja parkkialue kuuluu kaupalle ja heidän asiakkailleen.

Konfirmaatiossa rippikoululaiset siunataan, toivomme että mukana siunaamassa olisi vetäjien ja isosten lisäksi rippikoululaisen läheinen. Hän voi olla kummi, vanhempi tai isovanhempi tai joku muu läheinen; pyytäkää häntä jo etukäteen tähän luottamustehtävään. Pappi pyytää konfirmaatiossa leirin vetäjiä, isosta ja kummia/läheistä astumaan alttarin ääreen. Ko. henkilöt laittavat kädet rippikoululaisen päälle ja pappi lausuu siunauksen.

Konfirmaatio on ennen kaikkea nuorten juhla. Rauhoitetaan siksi alttarialue tätä juhlaa varten, valokuvaus tai videointi omalta paikalta. Kukkaset on kätevin ojentaa nuorille vaikkapa ulkona kulkueen poistuttua kirkosta. Konfirmaatioon ovat tervetulleita kaikki perheenjäsenet, läheiset ja kaverit. Mukavaa yhteistä juhlaa!

Terveisin rippileirisi työntekijät,

Tuija Mannström                 Henna Luomala                           Pasi Hanhisalo

Pappi                                    Nuorisotyönohjaaja                    Kesätyöntekijä

050 521 5408                       050 436 8619

Sirpa Lampinen

Sähköpostit:

tuija.mannstrom@evl.fi

henna.luomala@evl.fi

"Kauan ennen kuin tänne synnyit sinut tunsi jo Jumala.

Oli päiväsi pilvisinkin hänen tiedossansa,

joka ainoa päiväsi jo ennen syntymääsi.

Olet kuva rakkaudesta, Luojan kaunein ajatus."